Na ez egy szép darab, jó nehéz, de nagyon dizájnos, kiváncsi lennék mit bír?:)
Ti látjátok, hogy kell ezt rögzíteni?:F
[Szerkesztve]
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Na ez egy szép darab, jó nehéz, de nagyon dizájnos, kiváncsi lennék mit bír?:)
Ti látjátok, hogy kell ezt rögzíteni?:F
[Szerkesztve]
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Jó kis hűtő.
Egy kis elírás: 755-ös foglalat tudtommal nincs, 775 annál inkább. :)
Mennyi a max zajszint?
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

szerk: Nem figyeltem, sorry :B
[Szerkesztve]
''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal
(#4) janpotocki válasza Horbal (#1) üzenetére

P4 / K8:
Socket 775:
Ja közben én is megtaláltam a honlapjukon...:)
[L]http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=KHC-L91-U1&other_title=0[/L]
Naon pofás:)

Tényleg pofás. Össze kéne ereszteni az XP120-szal, meg a 7000b-Cu val egy teszt erejéig,
Ez mekkora egy totál brutál dög, így alaplapon:
[L]http://www.coolermaster.com/more_images/cpu_cooler/khc-l91-u1.htm[/L]

Az. Nagy. Ki sem néztem volna az eddigi képekből, hogy ekkora monstrum.

ezt bele lehet rakni egy olyan házba ahol az alaplap függőlegesen áll? nem tépi le a procit? szerintem irtó durván eldeformálja a nyákot ez a monstrum

A Zalman 7000 sem egy apró darab. Kicsit szomorú, hogy ilyen batár hűtőkre van szükség.

Procit nehéz lenne letépnie(bár volt már rá példa, hogy kiszakította a helyéről), legfeljebb a foglalatot szabja ki. Egyébként szvsz a legtöbb lapgyártó már megerősítette a foglalatok rögzítését.

Kábé akkora súlya van, mint egy 7000b-Cu-nak
Ja, nagy barom, de nem hiszem, hogy kárt csinálna, mivel a lapra kell mauntolni, azt meg, 9 csavarral ledurrantja az ember, akkor nem lehet gás, de azért nem nagyon dobálnám a házat:)
Húú vazze ez tényleg nagy!! :Y:Y
Én sem gondoltam hogy ekkora lesz a ''kicsike''!
Üdv.:Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Nagyobb nem volt?:D
Amúgy nekem volt Cooler Master Aero7+ om annyi elég is volt belőle. Hangos, nehéz (ha meglöktem a gépet jött a szívbaj) és még szarul is hűtött...na meg az ára ugyebár.
Hát nekem se a szívem csücske ez a dög ahogy így olvasgatom, de szivesen látnék róla tesztet!

Háát gusztustalanul nagy egy dög!:DDD
Az áráról lehet vmit tudni?
[Szerkesztve]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿
Ez már önmagában is szép, valószínüleg, nem vennék ilyet semmi pénzért, de ha adnának egyet ingyen akko kitenném a polcra, komolyan mondom mint valami technokrata szobor:))
Én semmit nemtudok az áráról....az is hasonlóan bazi lehet:)
[Szerkesztve]

Eccsém, ez egy Csernobil 2-es blokk:Y
-= No way back from Here =-
KB mint a kerületi trafóház....

Ha andorpapa tevékenykedik köreinkben, akkor jó lenne tényleg egy összehasonlító teszt!
Egy up hátha Andorpapa kiszúrja...

nem szakítja ez ki magát az alaplapbol???majdbnem 1 kilo?????
az rohadt sok nem????a müanyag amiböl azlaplap van, meg a felfogato fülek ennyitn elbírnak,???
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Mellesleg nem tud valaki egy osszehasonlito tesztet, vagy valamit, ami alapjan megtudhatom, mennyit dob a hoelvezetesen a Heatpipe? Komolyan erdekelne a dolog, csak hat nem tudom, hogy lehetne parhuzamba allitani a tobbi hutovel.

Komolyan...:))
Szerintem ezek már tulzásba viszik a hűtök méreteit....:DDD
Végül a köv. generáció már a házból fog kilógni:DD

megkockáztatom hogy jobb mint a zalman
mekkora ez bameg? berosálok..., még most sem kapok szikrát..., áhh, nem kapok levegőt..... ezek hol érzik a nyomást? Guiness rekordra hajtanak?
XP-120 nálam jelentősen jobban szuperál mint a Zalman. Szerintem a Zalmannal hasonlítgassuk, illetve az XP-90-nel.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Azt vegyétek figyelembe, hogy ezek az alaplapok a képen nem full ATX méterűek, hanem jóval kisebbek! Engem inkább a tömege zavar! 864 gramm! :Y Ez több, mint 100grammal több, mint a 7000-es Zalman. És az nem is lóg ki ennyire a lapból, tehát álló házban nem is veszi annyira igénybe a lapot.
Vortex World Domination
Azért az a műanyag elég jól meg van pakolva üvegszálerősítéssel, nem törik az el olyan könnyen. Biztos jól meggörbítgeti, de ha korrektül le van csavarozva a lap minden lyuknál akkor azért nem olyan aggasztó. Még.
Szerintem lassan megint eljön az ideje a fekvő házaknak ha ez így megy tovább. A mini lapon tényleg csalóka a méret.
[Szerkesztve]

Jól látom, hogy ha LGA775-re akarnám rápakolni, akkor a lefogatóhoz csak azzal 4 kis fing csavarral kapaszkodik a cucc? Na ne! Tudom, hogy fémet csavarok fémbe, de akkor is!
Vortex World Domination

Lapszaggató!
Én inkább kihagyom,egy ilyen hutovel szerelt gépet ongyilkosság megmozdítani.

Az egyeni kialakitasu ventilatort szerintem egy jobb kezugyessegu ember otthon is meg tudja csinalni.
Csak meg kell nezni a kepet.

ha stabil az alaplap és jól odavan csavarozva a fémkerethez, a proci pedig profin van felrögíztve akkor semmi gáz a súlya szvsz.
a nyák kegyetlenül sokat kibír, soha nem nyekken meg ekkora hűtőtől.
Nekem naggyon tetszik ez a ''kis'' jószág :)
eddig xp120-ast akartam de most itt van ez. hmmmm.
majd kell csinálni moddot ami rögzíti a ház tetejéhez és akkor tuti nem fog leesni onnan

Yááy, ez gyönyörű! Nekem kell egy ilyen. Valahol láttam az árát 45 eu.
Itthon hol lehet majd kapni?
®

Szerintem nem kell tartani tőle. Nekem a 7000CU van, és a gyerek már többször belerúgott véletlenül a gépbe. Stabil.
®

45 eu az nem is olyan vészes,de azért 864 gramm kicsit sok sztem.

Sztem nem rossz darab, de majd az ára!
Egyébként már megoldhatnák a hűtőfelfogatást vhogy úgy, hogy a procifoglalat körül levő lyukakon keresztül a hűtőt a házhoz rögzítenék.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Bocsánat, az előbb rossz árat írtam :( 54 eu
®

A Zalman 7000B-Cu 755gramm, az is nehéz, az az egy-kétszáz gramm ide vagy oda már olyan mindegy. :DDD
Mondjuk az XP-120 jóval könnyebb a maga 370g-jával, bár ehhez még hozzájön a venti súlya.
[Szerkesztve]

ha lenne pénzem aquacomputer cuccra, akkor felejteném ezeket a dögöket, de mivel nincsen rá zsé, ezért marad az ilyen batár:)

Még XP-90-el sem - a borda elég egyértelműen az SP 94/97 koppintása - de hát az SP-94-el ettől komolyabb dolgok sem bírtak.

Belegondolok abba, ha ez a batár nagy hűtő megindul onnan fentről és célbaveszi a videokártyát meg ami alatta van... húúúúúúú most belegondoltam :D
Nem NU, hanem NI !!!
XP-90 + 92 mm-es venti simán hozza ezt a szintet, a súlya a procigyártók előírásain belüli...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Ezt már valaki korábban számolgatta, és arra akövetkeztetésre jutott. hogy az a kb. 10-15 cm nem elég ahhoz, hogy a cooler ''hangsebességre'' gyorsuljon... Ergo nem is ütne akkorát!
http://www.szentagothailab.sote.hu

miért indulna meg?