Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) jakobkacsa

jakobkacsa
(senior tag)

''A Cooler Masternél gondoltak a számítógépek mellett ragadt, pancsolni vágyó felhasználók számára'' - van egy humorotok :D

nem vagyok otthon vizhutesben, de kifejezetten jol neznek ki ezek a blokkok
azt viszont nem teljesen ertem, hogy a HDD-blokk hogy mukodik: a csipekkel nem erintkezik - javitsatok ki ha tevedek, igy viszont ketseges a hatekonysaga

Dyslexia for cure found!

(#2) Integra válasza jakobkacsa (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

háááát
szvsz gyártsanak továbbra is szép és profi házakat, a vízhűtést meg hagyják meg az aquacomputernek:)

(#3) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Elég pofás darabok.:) Szerintem jó hűtési teljesítményük lesz.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#4) lol

lol
(senior tag)

zsír belső kialakítás, nem is tudtam, hogy a cm ilyet is tud :B
nagyon teccsik

[Szerkesztve]

(#5) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

miért jó ha a cpu-blokkon 1 bemeneti és 2 kimeneti cső van?

(#6) kowk

kowk
(tag)

es miert jo a 6.5os csovezes? :F

(#7) crab válasza _cirmos_ (#5) üzenetére

crab
(őstag)

szerintem azért, mert az egyik megy a chipsetre, a másik meg a gpu-ra.

(#8) lol válasza _cirmos_ (#5) üzenetére

lol
(senior tag)

több oka is lehet, pl a középsőbe megy be elöszőr, így a leghidegebb víz kerül a prockó mag fölé majd a két kimeneti csövet egyesíthetik, illetve két különböző helyre tovább lehet vezetni.

(#9) lol válasza kowk (#6) üzenetére

lol
(senior tag)

gondolom az CM szett ilyen csövezésű lessz, ez inkább üzleti érdek, hogy a lámer júzer egész szettet vegyen, mert más cuccal nem tudja használni...

(#10) nagydee válasza kowk (#6) üzenetére

nagydee
(tag)

lehet, hogy azért, mert a 6,5 az nem 6,5, hanem 6,35 (mérd ki a kölönbséget rugalmas csövön) ami pedig 1/4 col

persze lehet tévedek:F

Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

(#11) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

agyam eldobom hogy kinek kell ilyen vinyóhűtő valami.

biztos vennék is a vinyómra ilyet hogy vízzel hűtsem :DD
mikor még levegővel se kell hűteni mert mindegy neki:C

hát ez aztán a parasztvakítás frankón:DD
remélem már mindenki gyűjti a zsetont és vízhűtéssel fogja a vinyót is hűteni:R

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#12) LordX válasza TeeJay (#11) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, ja persze.. Azt majd ne csodálkozz, ha gyorsan elhalálozik a vinyód.. Lehet, hogy nem melegszik nagyon, de rendesen megnöveli az élettartamát, ha hűtöd. Mondjuk nem éppen vízzel, egy venti elé, azt csókolom.

(#13) lol válasza TeeJay (#11) üzenetére

lol
(senior tag)

a wincsi vizzel való hűtését nem 7200-es Seagatenek találták ki... 10ezren pögő wincsi 45-50 fokot is eléri, mások pedig ''becsomagolják'' a winyót halkítás céljából és ezen esetekben nem butaság ilyen eszköz megléte.

[Szerkesztve]

(#14) OC válasza TeeJay (#11) üzenetére

OC
(őstag)

El vagy tájolva. Ennyi. Tök tapasztalt lehetsz, hogy csak így kijelented, hogy a vinyót nem kell hűteni. Egyébként kell. Ha pedig ''hangtalan'' vizes rendszert használsz, akkor nem fogod ventivel támogatni a vinyót, inkább vizesblokkal, hogy megmaradjon a csend. Szal NEM paraztvakítás.

Vissza a témához:
A csonkok lehetnének min. 8-as belsejűek, amúgy nem rossz, de semmi egetrengető nincs bennük. A vga és nb blokkok ''háza'' totál nem tetszik. Ami a legpofásabb, az a prociblokk, mert az anyaga is más, meg legalább csrélhetők a csonkok.

U.I.:Látom nem csak szerintem melegszik a vinyó.:DDD

[Szerkesztve]

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#15) cain69 válasza lol (#13) üzenetére

cain69
(őstag)

ahol nagyüzemben használnak scsi vinyókat, oda előbb-utóbb klímát szerelnek, mert a rendszergazdára meg operátorra egyik cég sem gyárt vizesblokkot. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#16) TeeJay válasza LordX (#12) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

nem félek én ettől.
több helyen írtam már hogy 3évig hajtottam 56-65fok között MAxtor vinyót mindenfajta hűtés nélkül.

sima átlag felhasználónak meg aki játszik nincs szüksége ilyenre.
pláne mostanság egyre kevésbé melegszenek a vinyók.

Samsung Seagate talán már a MAxtor si majd rájön hogy nem szabad túl forró vinyót gyártani.

de azért ne mondjátok már hogy azért mert most 31fokos hűtés nélkül a Seagate vinyóm tegyek rá ventit :Y

31fok az olyan kellemes neki hogy ihaj minek azt még hűteni?
így is szinte a gépben leghűvösebbek a vinyók.

CPU VGA még a ramok is melegebbek meg a táp.
hát na mindegy engem nem győzött meg a vinyó hűtése.

szoktam kézzel nézni semmi melegség sehol.

régen Quantum vinyók idejében a kutya se hűtötte ezeket és azokon még tojást is lehetett sütni. Sőt nekem egyik Quantum vinyó leégette az ujjam.
Mégse paráztak akkoriban az emberek ennyire :DD

nem értem a mai langyosabb vinyóknál miért féltek ennyire:))

de hát hűtsétek.
nekem szépen muzsikál hűtés nélkül is szóval egyenlőre nicns ilyenre szükségem

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#17) nagydee válasza TeeJay (#16) üzenetére

nagydee
(tag)

ezt már egy másik topicban egyszer végigbeszéltük...

van, akinek van rá szüksége.
Ha vizes hűtésem lesz, akkor egyáltalán nem akarok ventit a házba, szóval a vinyóim is azzal lesznek hűtve, főleg, hogy a hangok miatt le is lesznek külön szigetelve.

legalább az asszony sem panaszkodik majd, hogy folyton zúg... :(((

Nem a fizetésem kevés, csak ritkán adják...

(#18) TeeJay válasza nagydee (#17) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

hehe :D

hát ja aki csndre vágyik az vegye.
én máshogy hűtöm és úgy is halk.

venti nélkül :D
amúgy szerintem ha a házba építed a háznak is el kell vezetnie valamennyi hőt a vinyóról.

szóval ez van.
:R

(#19) OC válasza TeeJay (#18) üzenetére

OC
(őstag)

Ha házba építed, akkor 2 lehetőség van:

1, Simán becsavarozod és hallgatod, hogy a házad (e legmárkásabbak is rezonálnak kis mértékben) erősíti a vinyó rezgését.

2, Olyan házad van, amibe gumubakok stb. segítségével szereled be a vinyót, ekkor viszont nem sok hőátadás történik.

Nem tudom mit feszgeted a témát, nem feltétlen erről szól a topic.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#20) Guruka

Guruka
(senior tag)

Nekem tetszenek, pofás kis darabok. :)
Remélem az ára nem lesz túl magas!

www.pcgear.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.