Szerintem ez az ár még mindig magas, nagyobb zuhanás várható!
prohardver vendég
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Szerintem ez az ár még mindig magas, nagyobb zuhanás várható!
prohardver vendég

Úgy legyen :D
Bár, ahogy a Ge2 esetében is volt, valszeg lesz egy hirtelen padló, aztán kifut a cucc a piacról. Úgy tűnik, Chaintech nem nagyon szívbajos egyes termékek ejtésével, más gyártóknál ez nem feltétlen van így.
Igaz, Ge256-os kártyát is lehet még kapni, de az valami nagyon beragadt készletből lehet :D
Department of Redundancy Department

Kérem ha tudja valaki hogy hol lehet megvásárolni ezt a VGA kártyát, segítsen!
Előre is Kössz!
prohardver vendég
Asbis Kft, de szerintem vagy 3000x leírtuk. Nagyker, de biztos megmondják, hogy hol tudod végfelhasználóként megvenni a cumót, ha náluk nem tudsz vásárolni.
[L]http://www.asbis.hu[/L]
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Jövő héten ott lesz a www.asbis.hu oldalán azoknak a viszonteladóknak a címe, elérhetősége ahol ezt a kártyát meg lehet vásárolni.
prohardver vendég

Debrecen, Wintech számításteknikai szaküzlet. Megrendeltem, holnapra 100%-ra ígérték.
prohardver vendég

Chaintechről le lehte szedni a hűtést?
prohardver vendég

Hi all!Azt szereteném megtudakolni hogy a kártyán mit jelent az hogy DVi????

ha jól tudom, akkor a DVI csati kell a lapos (LCD)moncsikhoz.

Ki tud nekem ilyet hozni nagykerbol? :)))
prohardver vendég

Igen, a DVI egy digitális monitor csati. Jobb LCD-khez kell, de elvileg CRT-t is lehetne DVI csatival építeni.
Department of Redundancy Department

#6-os Guestnek:
adj egy linket az Asbis oldalara, ahol a
partnerek vannak felsorolva.
Nem talaltunk egyet sem.
Emberek, az Asbis oldalán ha más nem, egy telefonszám biztos van... találjátok fel magatokat, nem hiszem, hogy ne lehetne kishazánkban Chaintech stuffot venni :).
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.