Hát igen, a VGA forgalom itt, a PH használtpiacon is nagy.
Kíváncsi leszek, milyen csodákkal fognak majd kijönni...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Hát igen, a VGA forgalom itt, a PH használtpiacon is nagy.
Kíváncsi leszek, milyen csodákkal fognak majd kijönni...
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

A Chaintech milyen kategóriájú memóriamodulokkal fog előlépni várhatóan? Hynix vagy Corsair kategóriájú memók várhatók?
Chaintech színvonalút 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
A gyártó szerint a memória jó üzlet lessz?
Hát gondolom, hogy nem is azért vágnak bele, mert úgy gondolják, hogy rossz 
[Szerkesztve]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Az nF4 SLI lapok kimaradása a CT kínálatából már intő jel volt.
Ha egy gyártó feladja a presztízs kategóriát, az már erősen a leszálló ág jele. Sajnálatos. Nincs több design-os fekete mobó, nincs több CBOX3. 
A CT Ultra Zenith lapomat mindenesetre megőrzöm a szekrényben.
Ha Tildy meglátja a hírt, meg fogja szaggatni a ruháit. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Pedig ezek volta a leggusztusosabb lapok. Kár érte.
Remélem lesz sárga nyákkal RAM 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

á lá ''Golden Dragon''? lehet, h érdekelne, főleg, ha emberi árban lesz TCCD-s DDR566 vagy 600-asuk... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

sajnálom hogy eltűnik egy újabb márka a piacról, mégha csak részben is 

Én is sajnálom, gondoljunk csak a VNF4-ekre. Ár/érték arányban nagyon jó lapok (voltak).
De a ram moduljaik valszeg jó nagy késéssel fognak megérkezni kishazánkba, ha egyáltalán kaphatóak lesznek. Amúgy nekem furcsa, mert ram-piacon legalább akkora verseny van, mint a mobo piacon.

szvsz RAM piacon nagyobb. kevesebb a gyártó, és sokkal élesebb a verseny. nehét lesz a Chaintech-nek betörni oda... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Csak szerényen jegyezném meg hogy a chaintech tegnap kiadott közleménye szerint ez a hír kamu: Bővebben: link
Amúgy nekem is vnf4-em van 
[Szerkesztve]
3.-ra csak jó lett 

nemértem ... a vnf3 ár érték aránya mindent vitt
és volt drágább, jol felszerelt zenith is 
a vnf4ekkel ugyanez.
tényleg nem értem... remélem tényleg kamu 

Inkább örülnél hogy végre sikerült belinkelnem és nem kell a másolással vesződnöd. Legközelebb nem lesz ilyen kiszolgálás már érzem! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nagyon jól döntene a Chaintech. A memóriapiacon nagyon kiélezet a verseny. Nem úgy mint az alaplap piacon ahol többnyire az Asus és az Abit ér el nyereségeket tucattermékeivel.
[Szerkesztve]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Bővebben: link
Biztos ??? 
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

#12-es hsz:Bővebben: link
tehát nem