Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem semmi. Az 1080p@30Hz ugy 1500 Mbps, szoval protokollal meg hibajavito koddal meg egyebekkel egyutt ez 2 gigabit feletti sebesseget jelent. Hat, eleg durva cucc lehet :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#2) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

Kicsit megpiszkáljuk, beteszünk nagyobb eztazt bele, és besugározzuk a várost :):):)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#3) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

nincs olyan, ami vga kábelre van kitalálva?

jómultkorán vki adott 2 linket, ahol 10-20méteres vga kábeleket lehet venni pesten. nem nagyon találom őket, ha vki segíteni tudna az ügyben, azt megköszönném.

(#4) LordX válasza dabadab (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a 2 az vagy 4,9 Gbps vagy 10,2.. 1080p@60Hz-et is tud már az első HDMI is, valamint 8 csatornás, 192kHz-es, 24 bites hang van mellette..

A 4,9 Gbps a HDMI 1.0/1.2/1.2a szabvány sebessége a 10,2 Gbps pedig a HDMI 1.3/1.3a.

Rádión keresztül ilyet nem csináltak, az biztos... Ha csináltak, csinálják meg általános PHY-nek (hálózathoz), és hülyévé keresik magukat..

A cucc tömörít. És tuti nem veszteségmentesen, mert úgy is max 10:1 arányt érnek el, ez 1Gbps.. Rádiónak ez is sok, ha nem gigawattos az adó.. Akkor meg nesze neked HDMI, amit pont arra találtak ki, hogy tömörítetlenül juttassa át a jelet a lejátszóból a HDTV-dre.

(#5) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Azért megnyugtató, hogy 400$-ért már simán ki lehet váltani egy 10$-os kábelt :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#6) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Jó kis cucc, de az ára húzós. :((

"Csak úgy mondom"

(#7) And válasza LordX (#4) üzenetére

And
(PH! addikt)

Azért Gbps nagyságrendű átvitelhez sem kellenek gigawattok (miért is kellenének). RF-sávszél az kell, irdatlanul - valszeg kellően magas, sok GHz-es frekvencián -, meg valami jó modulációs technika (spektrumszórás?).
A leírás direkt kiemeli, hogy nincs tömörítés vagy adatvesztés.
(Pl.: kereskedelmi megoldás 1,25 Gbps adatsebességre, 60GHz-en: [link].)

(#8) LordX válasza And (#7) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de ez ISM sávban működik. Ami szűk, rossz terjedési tulajdonságai vannak (egy ember is már árnyékol rendesen), és már most is tele van..

(#9) lapa válasza FTeR (#3) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

én anno KáCsa szerelt kábelt vettem. [link]

www.lapanet.hu

(#10) lapa

lapa
(PH! kedvence)

ez valami olyasmi lesz, mint az emlékmás című filmben, hogy elmész a két végpont között és látni lehet a csontjaidat?

amit utoljára láttam emberi áron az még a vga jellel is küzdött.

www.lapanet.hu

(#11) PPeter válasza LordX (#4) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tömörít. :o

[link]

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#12) macilaci78 válasza FTeR (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Rakj rájuk egy-egy átalakítót... Csinálj! ;]

Nem tudom, ezen sok sugárzásnak, mint wifi, és társai.... Szóval az élettani hatása micsoda? Vagy rájözünk idővel, mint a nukleáris kísérletek során? :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) FTeR válasza lapa (#9) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

thx. közben megtaláltam a linkeket:
[link] (itt nemtom igazából melyik)kéne.
[link]** itt: [link]

**mi a különbség minőségi szerelt és a sima között? utóbbin mintha még az az akármiylen szűrő is lenne (az a vastag bütyök nem jut eszembe a neve).

a te boltodban meg a KCE-VGA-10. ~7eHUFal olcsóbb.

(#14) LordX válasza PPeter (#11) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz.

De. ''It works at a range of about 25 feet''. 25 feet = 7.62 m. Max.

(#15) PPeter válasza LordX (#14) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De akkor is alakul a molekula. :)

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.