Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Qrva jó! Eddig sem volt külön kártyaolvasóm és ezekután meg pláne nem lesz. 
Vortex World Domination
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Qrva jó! Eddig sem volt külön kártyaolvasóm és ezekután meg pláne nem lesz. 
Vortex World Domination

Nagyon sérülékeny, apró jószág ez. Egy pen drive használhatóságánál fontos, hogy zokszó nélkül zsebre lehet vágni.
Only a Sith deals in absolutes.
Nem is olyan rég volt már ilyen, igaz nem Sandisk, ez egy fokkal kulturáltabb ezzel a kihajtható és letörhető valamivel 
Bővebben: link
Ez a megoldás (egyelőre) csak SD kártyánál van. Az USB dugó miatt limitiált a kártya kapacitásának mérete, kiváncsi vagyok mikor lesz 1gigás, egyelőre csak 256mb van. Arról se szól a hír, hogy ez most USB 2.0 vagy 1.1? Másrészt a már meglévő kártyát szvsz nem éri ilyenre cserélni, mert a különbözetből kijön egy 1800 in 1 USB 2.0 olvasó (kb 2500). Pendrivenak meg tényleg sérülékeny, én egy sima SD kártyát nem merek csak úgy zsebre vágni hosszú távon. Persze annak aki a jövőben amúgy is vesz majd SD kártyát és nem nagy az árkülönbség annak mindenképp megéri! Tehát végülis én is örülök az ötletnek 
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Az ok, hogy az embernek van kártyaolvasója, de azt általában nem cipeli magával. Ez arra nagyon jó, hogy ha ilyen kártyája van az embernek a kütyüjében (digi kamera, MP3 lejátszó,PDA,stb), akkor bárhol, bármikor hozzá tud férni a kártya tartalmához, amikor csak eszébe jut, csak egy USBs gép kell (és a legtöbb gép manapság ilyen).

Vagy elég a fényképezőgép kábelét zsebre vágni 
Only a Sith deals in absolutes.