Akkor most lemaradtam vmiről? 
Ha a P357AB-8EKRS2H DDRIII csak DDR3-at támogat, akkor záros határidőn belül itt az újabb memtípus?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Akkor most lemaradtam vmiről? 
Ha a P357AB-8EKRS2H DDRIII csak DDR3-at támogat, akkor záros határidőn belül itt az újabb memtípus?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
igen jön CL9 lesz az inditás....1xxxMhz-n kevsebb fogyasztás.

Foglalat, lábkiosztás?
Amúgy tudtam, h jön, de már most? Bár ha a Foxconn kiad egy only DDR3 lapot, akkor nem sok idő lehet hátra.

ha ilyen utemben rakjak ki a kepeket, akkor lesz vagy 5 bearlake-es hir 
kovy79: en szemely szerint 3 gyartonal is lattam ddr3-as modult (adatanal biztosan /elpida)
I'm out.

de az ára még mindig nem derult ki 
Az első két kép ugyan az...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Eddig egy Abit AB9 QuadGT-t néztem ki a procim alá, de most úgy néz ki, hogy inkább kihagyom a DDR2-t, és ha normális áron lesz a közeljövőben, akkor egyből DDR3-ra váltok. Ezeken már az új PCIe 2.0-ás lesz, vagy még a régi csatoló kap helyet?

semmivel sem lesznek jobbak, mint a ddr2-es modulok.. sot.. emlekezzunk csak a ddr2-es modulok eljovetelere.. 939-es x2-vel siman lehetett oket daralni..
I'm out.

Azt kétlem, hogy amikor ezek debütálnak, akár az alaplapok, akár a ramok ne lennének méregdrágák. Úgyhogy nem tudom, hogy aki elkötelezve áll a vásárlás előtt, annak érdemes e várni (bár nyilván bőre eresztett pénztárcáknak ez nem probléma).

hát igen mint most a barátom
asus striker
msi 8800gtx
crosair 1066-s tuningram
e6600
véulis aki megteheti
Kösz, javítva...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

Azt gondolom, hogy nem lesz sok eltérés, de az agp+ddr1 párost most le fogom cserélni, és lehet akkor már érdemes lenne kihagyni a ddr2-t. Mellesleg van egy e6300-am és 8800-as kari lesz mellé. Hosszú távra tervezek.

Aranyos a picike...jó lenne tudni az árát.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

az egyik ecs lapnál a pci-e 16 slotok között csak egy pci van kihagyva. ezt komolyan gondolták? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

ha megszabadulsz az agp+ddr1-edtöl, akkor mit veszel most, ha nem ddr2-t?
amugy meg majdhogynem egy árban vannak, talán még a ddr2-vel jobban is jársz
amásik meg hogy ha hosszu távra tervezel, akkor érdemes az e6300 alá tuningosabb alaplapot venni, ami meg szintén ddr2-vel jár.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

egy kicsit soknak tűnik a microATX-es lapok választéka...
a foxconn lapok viszont szimpatikusak(egyszer volt foxconn-om, semmi gond nem volt vele, merem ajánlani mindenkinek)
egy kicsit soknak tűnik a microATX-es lapok választéka...
Ahová ezeket a (legalábbis a G33-35, Q33-35 alapú) full integrált alaplapokat szánják, oda nem kell ennél nagyobb formátum. Sőt, még ez is sok, legalábbis hétszentség, hogy a bővítőhelyek túlnyomó része kihasználatlan marad az eladott mATX-es deszkák 95 százalékánál...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

Pár hónap még biztos mire váltok. Addigra csak lesz már itthon is ilyen lap. Ami a tuningot illeti, kíváncsi lennék ezeknek a képességére (chipset). Az alaplappal szvsz nem lesz gond, mivel az 1333MHz-es fsb-t is tudják egyesek, inkább a ddr3 a kérdés. Amúgy pont azért kérdezgetek, hogy kiderüljön megéri-e ddr3-ra és erre a chipsetre váltani, vagy inkább ddr2+965.

dd3 mal nem fognak meglódulni a játékok gondolj bele mennyi különbség van egy ddr1 meg ddr2 között ?
a kedvenc toplistám http://toplista.megaoldal.hu

én azt mondom hogy a 965+ddr2 komboval sem vagy tul rossz helyen
az uj generácios ramok bevezetése az elmult alkalommal nem volt tul sikeres, valoszinü az elején itt is lesz ilyen mizéria, már csak az idözitések miatt is 

Minden kezdet nehéz... 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Ezt én is tudom, mitgondolsz, miért nincs ddr2-es deszkám. Asszem megvárok egy tuning tesztet, hátha jobban húzhatóak a core2-k ddr3-al. Ha jól tudom, manapság inkább a ram a szűk keresztmetszet ilyen téren.
Na meg persze az ár is sokat fog számítani.

Azt se felejtsd el, hogy ezek a processzorok sem húzhatók a végtelenségig, ma létező rendszerekkel is bőven kimorzsolható belőlük a maximum. Akármilyen deszkát teszel egy processzor alá, a csillagos egekig akkor sem lehet felhúzni.

Egyértelmű, csak ha ddr3-ból elég egy átlagos ram, akkor inkább azt veszek, mint egy tuning ddr2-eset.
ddr 1/ddr2-es allasnal emlekezzunk csak a 400-as modulok is odakorcoltak a ddr2-es 667-es rammoknak ahogy fentebb irtaka kollegak!aztan hat meg a tuning ddr1 modulok
[Szerkesztve]
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

az a gáz, hogy nem kellene hogy nehéz legyen. szándékosan nehezitik meg 

amig ujdonság lesz addr3 addig drága lesz még a legalapabb darab is. amennyi idöt azzal tökölsz hogy vársz és megprobálsz sporolni a rendszereden pár ezrest addig inkább azt a pár ezrest arra fordithattad volna, hogy a várakozás helyett dolgozz/játsz vagy akármi