Reméljük méltó utódja lesz a Silent Pipe II-nek 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Reméljük méltó utódja lesz a Silent Pipe II-nek 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Egyetlen egy baj vele, hogy + 2 kartyahelyet elfoglal az alaplapon.

Kb, de azért kinézetre elég vad. 

és ha igen? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Hello
Szerintem kevés lesz a 2 HP. 
Alárakhattak volna vmi jó kis 8xxx-et. 
"Csak úgy mondom"

A remény hal meg utoljára 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Hát én is szívesen látnék még két hőcsővet, de ez van. Bízok a Gigabyte-ban. 7600GT alatt jól vizsgázott az előd.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Nekem is Silent Pipe 2 -es hűtésű volt a GigaByte 7600GT -m, tuningra nem igazán volt alkalmas de ha melegen is ,de tette a dolgát hangtalan.
Egy jól szellőző házban jól működik
hideg pizza, meleg sör
Ott jól, de egy 8800/8900-ra lehet kevés lesz, de egy 8600-at szerintem el fog vinni.
"Csak úgy mondom"

mint írták ezt a középkategóriás VGAkra szánták
8800-at 16 heatpipe sem vinne el passzívan...
A vér nem válik VAZZE!™

Pont az az egyetlen egy bajom a Silent PipeIIvel, hogy pont a 2 PCI-E foglalatot foglalja le.
- Télleg, nemszóltam.
"Csak úgy mondom"
ha a legfelso a pci-e x16 slot akkor csak +1-et foglal a silentpipe2 
Amugy ahogy en elnezem, ennek hatra a kartya moge nem nyulik bordaja, szal, lehet hogy ez mindenhogyan csak +1 helyet foglal.
Nekem Gigabyte x1600 pro-m van, nemtom melyik silentpipe revízió, de nálam a hűtőfelület a kártya tetején van, így nem foglal el egyetlen kártyahelyet sem, azon kívül a meleg felfelé tud szállni ez segítei a passzív légáramlatokat is, ezen kívül ráraktam (szó szerint) egy 8cm-s ventit 3 volton, és tuning közben is csak alig kézmeleg, miközben zaj szinte semmi nem jön ki belőle.
Nem értem az új verzióknál mért nem követik ezt a módszert a nyilvánvaló előnyök ellenére.
Dchard
[Szerkesztve]
remélem hamarosan lesz alávaló is és nem fog sokáig árválkodni 
True Success is Blonde

Ha jól tudom az az 1-es revízió. Nagyjából úgy működik mint a zalman hp-k. De valószínűleg passzívban mégsem a legjobb konstrukció, a zalmanok is az op1-el teljesítettek igazán jól. Az egy dolog hogy neked jól hűt ha valami mozgatja a levegőt a fölső bordán, de ha csak a meleg levegő felszállása által hülne a borda, akkor jóval rosszabban hűtene.
Valószínűleg ezért trükköznek a bordákkal, hogy minél hatékonyabb légáram jöjjön létre venti nélkül is, nomeg hogy minél hidegebb levegőt kapjon a borda.
Minden esetre azért egy grafikát prezentálhattak volna erről, hogy hogyan is nézne ki egy kártyán, ha már egy bétaverziós vga-t nem tudtak alátenni. (neadjisten egy üres nyákot, amihez megtervezték, az is szemléletesebb lenne)