Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Reméljük méltó utódja lesz a Silent Pipe II-nek :R

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Egyetlen egy baj vele, hogy + 2 kartyahelyet elfoglal az alaplapon.

(#3) Armando_19 válasza twollah (#2) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Kb, de azért kinézetre elég vad. :DDD

(#4) Ősember válasza twollah (#2) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

és ha igen? :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#5) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Szerintem kevés lesz a 2 HP. :(
Alárakhattak volna vmi jó kis 8xxx-et. :P

"Csak úgy mondom"

(#6) Csyppa válasza Retekegér (#1) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

A remény hal meg utoljára :DDD

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#7) D.Orion válasza Csapi007 (#5) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát én is szívesen látnék még két hőcsővet, de ez van. Bízok a Gigabyte-ban. 7600GT alatt jól vizsgázott az előd.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#8) pmheros

pmheros
(senior tag)

Nekem is Silent Pipe 2 -es hűtésű volt a GigaByte 7600GT -m, tuningra nem igazán volt alkalmas de ha melegen is ,de tette a dolgát hangtalan.

Egy jól szellőző házban jól működik

hideg pizza, meleg sör

(#9) Csapi007 válasza D.Orion (#7) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott jól, de egy 8800/8900-ra lehet kevés lesz, de egy 8600-at szerintem el fog vinni.

"Csak úgy mondom"

(#10) orbano válasza Csapi007 (#9) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mint írták ezt a középkategóriás VGAkra szánták :D 8800-at 16 heatpipe sem vinne el passzívan...

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) twollah válasza Ősember (#4) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Pont az az egyetlen egy bajom a Silent PipeIIvel, hogy pont a 2 PCI-E foglalatot foglalja le.

(#12) Csapi007 válasza orbano (#10) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:B - Télleg, nemszóltam.

"Csak úgy mondom"

(#13) Gabesz84 válasza twollah (#2) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

ha a legfelso a pci-e x16 slot akkor csak +1-et foglal a silentpipe2 :D

Amugy ahogy en elnezem, ennek hatra a kartya moge nem nyulik bordaja, szal, lehet hogy ez mindenhogyan csak +1 helyet foglal.

(#14) dchard

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem Gigabyte x1600 pro-m van, nemtom melyik silentpipe revízió, de nálam a hűtőfelület a kártya tetején van, így nem foglal el egyetlen kártyahelyet sem, azon kívül a meleg felfelé tud szállni ez segítei a passzív légáramlatokat is, ezen kívül ráraktam (szó szerint) egy 8cm-s ventit 3 volton, és tuning közben is csak alig kézmeleg, miközben zaj szinte semmi nem jön ki belőle.

Nem értem az új verzióknál mért nem követik ezt a módszert a nyilvánvaló előnyök ellenére.

Dchard

[Szerkesztve]

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélem hamarosan lesz alávaló is és nem fog sokáig árválkodni :D

True Success is Blonde

(#16) FlasH-BacK válasza dchard (#14) üzenetére

FlasH-BacK
(senior tag)

Ha jól tudom az az 1-es revízió. Nagyjából úgy működik mint a zalman hp-k. De valószínűleg passzívban mégsem a legjobb konstrukció, a zalmanok is az op1-el teljesítettek igazán jól. Az egy dolog hogy neked jól hűt ha valami mozgatja a levegőt a fölső bordán, de ha csak a meleg levegő felszállása által hülne a borda, akkor jóval rosszabban hűtene.
Valószínűleg ezért trükköznek a bordákkal, hogy minél hatékonyabb légáram jöjjön létre venti nélkül is, nomeg hogy minél hidegebb levegőt kapjon a borda.
Minden esetre azért egy grafikát prezentálhattak volna erről, hogy hogyan is nézne ki egy kártyán, ha már egy bétaverziós vga-t nem tudtak alátenni. (neadjisten egy üres nyákot, amihez megtervezték, az is szemléletesebb lenne)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.