Hello
Na végre, erre vártam már mióta.
Bár ebből nem derül ki sok. Azért legalább odaírhatták volna melyik mi.
"Csak úgy mondom"
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Hello
Na végre, erre vártam már mióta.
Bár ebből nem derül ki sok. Azért legalább odaírhatták volna melyik mi.
"Csak úgy mondom"
Az utolsó kép nem R610-s ? elméletileg ara timmelne a 64bites mem busz

Valaki a 8900-ről hallott már valamit,én azt hogy valószinű áprilisban érkeznek de ha ezt más is megerősítené az jó lenne!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

Na végre 
azért majd kíváncsi leszek a többi gyártó mivel rukkol elő.
szerintem a nevek még biztosan változnak majd. eddig ugy volt 8300, most meg 8500 
majd kiderül.
• www.pc-style.hu •

Ne aggódj 8500/8300 valószinüleg ugyan az, minimális tuninggal. Lásd GF5200/5500, 6200/6500, vagy 7300/7500. Mondjuk GF7500 tudtommal csak komplett gépekben van (mint az X1650GT), de létezik.
[Szerkesztve]
Close the World ..... Open the Next!
Én úgy tudom, hogy az R600 ellenfeléül szánták, és mivel az R600 nem fog egyhamar megjelenni, törölték a projektet, és inkább az új GPU-kra koncentrálnak. Illetve lesz ennek is egy 7950GX2-höz hasonló verziója.
Az ATI/AMD vesztett fél évet, ezt nem nagyon fogja tudni behozni, mégha tényleg annyira ütős is lesz az R600.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

Utolsó hír az volt, hogy nem lesz G81, hanem jön helyette a G90, de majd csak ősszel. Jól értesültek szerint meg a belső kódja NV55 ( a G80 fedőneve volt NV50) ...
8800 Ultra jön utolsó pletykák szerint, de nem tudok semmi hivatalos bejelentésről, csak benne van a driverekben.
(#8) Komplikato válasza Csiborbogár (#6) üzenetére

Erős túlzás a fél év, ha a hivatalos Vista startra alapozunk, akkor is max. 3 hónapot, de ha működőképes Vista driverre, akkor meg pár hetet max. ;)
Kétségtelenül jelenleg a leggyorsab DirectX 9-es kártya a GF8800 sorozat, többet nem tudok mondani, kérem kapcsoljon le ...

''Az utolsó kép nem R610-s ?''
Íme az eredeti képaláírás másik oldalról:
As you can see for yourself, this RV610 with HDMI connection comes with 64-bit memory interface
no de a legnagyobb 8600-osról hol maradt a táp csati
?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Hát köszönöm a segítségeteket!
Meglátom mit is csináljak még!
Nagyon a 8800GTS 320-on gondolkodom,de egy hónapot várok még hátha jön valami újabb széria áprilisban!
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
(#12) Csiborbogár válasza Komplikato (#8) üzenetére
A fél évet a piacrakerülés dátumára értem. Tavaly november eleje, és előreláthatólag április vége az majdnem fél év. Ennyi ideje maradt az Nvidia-nak, hogy felkészüljön a válaszra. Azonkívül valszeg nem adtak volna el annyi 8800-t, ha előbb a piacra kerül az R600.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
(#13) Komplikato válasza Csiborbogár (#12) üzenetére

Jogos, de ha tényleg a 65 nano miatt késtek, ahogy azt sokan feltételezték, akkor meg érthető ... meglátjuk mire elég.
Én meg a gépcserémmel azért várok áprilisig, hogy bejöjjön a 110 dolcsis e4300. 
(#15) Csiborbogár válasza Komplikato (#13) üzenetére
Lehet, ismét sokat akar a szarka.
Bár az előrejelzések gigaherz körüli tuning GPU órajeleket mondanak, ami nagyon oda...sz. Remélem megjelenése 100 alá viszi majd a 8800GTX árait is.
Egyébként kb mennyi lesz egy 8600GTS? Ez már az ULtra lehet, mert előrejelzésekben volt egy 8600Ultra is? 

Az sem rossz!

Vajon minek állítanak ki olyan kártyákat, amelyekről nem hajlandóak nyilatkozni?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

A kis ismerteton ennel is ott volt az nv logo amit kesobb leragasztottak
[link]
Szerintem ez valami lowprofil nv kartya, lehet msi se tudja mar melyik kartya micsoda, ezert ragasztottak le utolag a logokat 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Marketing, latod igy is irnak/beszelnek a kartyakrol, hogy nem tudjak pontosan melyik kartyak ezek valojaban 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Ez egy nagyon jó kérdés.
Valszeg azért mert.(tipikus női, és marketinges válasz) 

Ez szégyen. Hogy fognak ezek a kártyák teljesíteni dx10ben 128bit-es memóriavezérlővel? Már dx9-hez is majdnem kevés a 128bit.
Lenovo Ideapad Y570 és Y560 eladó! Sony VAIO VPCEB2S1E-BQ eladó! http://tinyurl.com/c7p9x5c
nem hinném,hogy kevés lenne....anno ezt mondtuk már 9800Pro meg X800 után is azt jöttek a 128 bites középkat kártyák és teljesitményben simán verték a 256bites régebbi vasakat....

A vga-kon a hdmi csatlakozón, hang is jön? Elvileg kéne, csak hát furi, hogy videókártyából digitális formátumban hang is jön 

''A vga-kon a hdmi csatlakozón, hang is jön?''
Hát ez az egyik lényege a HDMI-nek ...
''Elvileg kéne, csak hát furi, hogy videókártyából digitális formátumban hang is jön''
Hümm. Állítólag (azért állítólag, mert senkit se láttam aki használta volna) az All-in-Wonder kártyák a soktűs csatikjukon kitolták a digitális hangot, de persze csak ami a DVD-n volt ...
Mondjuk HDMI-nél mr más a szitu, de lásd pl. ezt a filet:
ATI HDMI Audio Device R1.62 2007/3/16 - [link]
Gondolom NVidia-nál is így megy a dolog.

Azért annak örülök, hogy elhagyható a plusz tápcsati.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
én annyira nem mert az extrém tuningnak gátat szab mint a 7600-osoknál is!
(#27) Komplikato válasza Komplikato (#7) üzenetére

8800 Ultra jön utolsó pletykák szerint, de nem tudok semmi hivatalos bejelentésről, csak benne van a driverekben.
8800 Ultra auch am 17. April - [link] 

''A vga-kon a hdmi csatlakozón, hang is jön?''
Hát ez az egyik lényege a HDMI-nek ...
úgy - úgy: Komplikato jól írja! 
''Elvileg kéne, csak hát furi, hogy videókártyából digitális formátumban hang is jön''
Azért nem mindegy milyen, ezeket érdemes szem előtt tartani:
DTS & Dolby Digital 5.1 Támogatás:
HDMI 1.2: Részben
HDMI 1.3: Igen
Dolby TrueHD & DTS-HD Támogatás:
HDMI 1.2: Nem
HDMI 1.3: Igen
Maximum Audió Mintavételi Frekvencia (2 csatorna):
HDMI 1.2: 192 kHz
HDMI 1.3: 768 kHz
Maximum Audió Mintavételi Frekvencia (3-tól 8 csatornáig):
HDMI 1.2: 96 kHz (maximum 4 folyam)
HDMI 1.3: 192 kHz (maximum 8 folyam)
Viszont ha ez az MSI 1.3 HDMI csatis, ahogy forgalomba kerül (épeszű áron), biztos rendelek belőle! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Na jó, de ilyen tömörítés nélküli hang (TrueHD/DTS-HD) cs a BluRay filmeken lesz, és ott se mindegyiken. Igazából nagyobb gátló tényező, hogy átlag filmmániás emeberken nincs több tízmillájuk olyan hangrendszerre ahol számít. Én már olyannal beérném, ami nagyjából visszaad egy DD/DTS 5.1-et 
Hm, elsőre lefogadtam volna, hogy a piros nyákos karik ATI R630 és R610-esek
bár kitudja, lehet, hogy tényleg... Jó volna vmi konkrétabb infó + jó lenne, ha a konkurrensek 1xerre kijönnének április elejéig.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Nesze itt egy R610-es nyák, hasónlít is, meg nem is. Ha elfogadjuk, hogy referencia nyákra építik, akkor a másik képen nem RV610 van:![[kép] [kép]](http://overclockers.ru/images/news/2007/03/16/rv630_05.jpg)
Közben utánanéztem az 'inq' ujságírói ugy néz ki rámenősebbek/csókosabbak voltak: [link]
R630-as desktopba való karit nem látni náluk, de van pár új mobil VGA.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

ezzel is vigyázni kell sajni, mert az 1.2 szabvány 2005.08.-2006.eleje közt kiadott ketyerék HDMI csatiján nagy átalánosságban nincsen a DD/DTS 5.1 csak szimulálva, valszeg ez még prequalifikációs időszak volt. én már találkoztam ilyennel, aminél az volt a megjelölés hogy ''hangzású'', tehát nem ''igazi'' volt a DD/DTS! ez utóbbi meg nem tízmillák és hangrendszer kérdése. 
Egyszerűen hallod, hogy a beszéd baromi halk minden más zenéhez-zörejhez képest. Nekem ez pl. nagyon idegesítő. 
Viszont a legtöbb kiadott videozsugán pedig csak 1.1 HDMI van, legalábbis eddig, ami meg tutti nem hozza a kívánt hatást...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Csak Nem!!

Ezt hívják papírtigrisnek
)

alakul 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ez is egy érv. De én szeretem, ha a VGA nem zabál annyi áramot...
én meg azon gondolkdok hogyan tudok egy 7600GST-re táp csatit tenni 
amúgy egy ép észen belüli konfignak(8800GTX+E6600) a mainapig elég egy márkás 500-as táp.
termetes kártyák lesznek a jelek szerint
lehet újra megtanulni ezt a jelölésarzenált 
True Success is Blonde

De ehhez kellet a ketszeres orajel.
Ha megnezed a 8800-asok is 384/320 szelesek. A 128 bit ehhez kepest eleg nagy butitas, amit valamennyire lehet kompenzalni vegletekig kihajtott memoriaval, de ez inkabb elobb, mint utobb karcsu lesz.
A 128 bitet meg kell hagyni az also szegmensbe, annak a kezet meg levagni, aki a 64-et le meri irni egy videokartyaval osszefuggesben.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

A jelölés valszeg ugyanaz lesz mint eddig, csak visszatér a 7-es szériában kikopott Ultra megnevezés, illetve belép a GTS (és mi lesz a GST-vel
)... 
Még egy ép észen felüli konfinak is elég
még 2db 8800GTX SLI-ben + egy húzott QX6700 sem eszik 400W-ot (amit 80%-os hatásfokkal lead egy közepes 500W-os táp)
Mindenesetre azért örülnék neki, ha a fejlesztésnél kicsit megreguláznák a fogyasztást. Végülis Global Warming van, vagy miacsuda...
az a gond,hogy a 256bit elég drága lenne még....olcsóbb az egekig tornázni az órajaleket ..

kevesellem azt a 128bit-et, de ilyen órajelek mellett lehet, hogy nem lesz gond velük, szerintem azért látványjavítók használatánál majd megmutatkozik a szűk memóriavezérlő.
majd kiedrül, egynlőre úgyis marad az X1900GT.
[Szerkesztve]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

Mit értünk közepes 500W-os táp alatt? Mert egy normális 500W-os 500W-ot ad le csúcsraterhelve, ha a hatásfokot be akarod venni a buliba, akkor az 625W-os teljesítményfelvételt jelent a hálózatból 500W-os terhelés mellett.
Egy közepes táp (ha a Chieftec tápokat ide sorolod) hatásfoka viszont nincs 80%, inkább csak 75% körüli.
Si vis pacem, para bellum.

Lenyegtelen a hatasfoka, max sokat fűt 
GDDR3 2GHz elég érdekes lesz... jönnek az 1ns chipek 

Gyanítom az az 1GHz már effektív órajel, nem valós. Ilyen órajelű GDDR3 meg már bő két éve létezik.
Si vis pacem, para bellum.