Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Na, vége a 7900gtx-nek. :Y
Viccet félretéve, akkor ez valahol a 6600 és 6600gt között leledzik?
Hogy lehet párba kötni? Kell hozzá valami csatoló, kábel, spéci chip-készlet?

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#2) nap

nap
(őstag)

A vas jonak tunik. Milyen lehet a driver?

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#3) Yutani válasza sTERNI (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

A teszt alapján a S27 a 6600 teljesítményét hozza sok esetben, azonban OGL alatt le tud lassulni eléggé. Igazából DX9 alatt lehet rá azt mondani, hogy használható.

Szerk: én 20 rugóért inkább 6600 kártyát vennék, minimum a jobb driver-támogatottságért.

[Szerkesztve]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) lúzer válasza Yutani (#3) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem sincs sok esélye

No meg 100 euro az nálunk 35000 ft.

[Szerkesztve]

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#5) sTERNI válasza Yutani (#3) üzenetére

sTERNI
(fanatikus tag)

A tesztben GDDR3-at írnak, nem GDDR2-t :
''...Combined with a new GDDR3 memory controller...'' (utolsó oldal, conclusion)

(#6) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Az S25-ös 64 bites membusszal nem tom hol száll versenybe, az S27-es 700MHz-es GPU-ja viszont nem rossz, összességében tényleg 6600/GT környékére lehet tenni :U

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#7) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Ahogy nap is utalt ra, a hardware magaban mit sem er.

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#8) sTERNI válasza RpPRO (#7) üzenetére

sTERNI
(fanatikus tag)

Még van mit fejlődnie az igaz, de az ATI-nak sem volt tökéletes drivere anno, mégis sikerült összekapnia magát.
Már csak az a kérdés, hogy jó-e nekünk, ha több videokártya-gyártó lesz a piacon?

(#9) kovy79 válasza sTERNI (#8) üzenetére

kovy79
(őstag)

Kinek lenne jó, ha nem nekünk??

Én szurkolok az S3-nak, de nagyon kell(ene) nyomulnia, hogy eredményt produkáljanak ezekkel a kártyákkal.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#10) KngAlex

KngAlex
(tag)

Minnél többen versengenek annál jobb nekünk!!! :DD :DD :DD
Nekem tesztek alapján nem tűnik rossznak.

(#11) nap válasza sTERNI (#8) üzenetére

nap
(őstag)

Persze, hogy jo nekuk, ha tobben vannak a piacon.
A delta chrome idejen mutattak be valami latvanyjavitot, amitol az egesz szakma leult. Ennek ellenere megsem lett sikeres a delta, gondolom, kicsit folelottek az arral.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#12) a_n_d_r_e_w válasza nap (#11) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Nem anniyra az árral volt gond (9600XT alá lőtték be, ami teljesítményben is megfelelt), sokkal inkább az elérhetőségével. nekem is 3-6 (attól függ honnan számítjuk) hónapomba telt mire hozzájutottam, többek közt ph!-s közreműködéssel :R
nameg eleinte nem igazán volt naprakész a driver, aztán idővel sokat javult, a mostani S18-as és S2x-as driverekről nyilatkozni nem igazán tudok, de mivel azonos architektúra (ezen módosított driverek vígan rohangálnak az S8-cal is) gondolom nem olyan rossz a helyzet. ami érdekes, hogy ez a fajta multiGPU megoldás nem igényel semmilyen különleges megoldást, elvileg bármely megfelelő számú csatolóval rendelkező alaplapban megy. Az S3 hivatalos álláspontja szerint kb a 3. darab hozzáadása esetén érződik még jelentős növekedés, ezt +50-60% hivatalosan, ha jól emlékszem.

Sight. Sound. Speed.

(#13) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

mi a különbség a kető között?: DVI-I illetve DVI-D

az a szalagkábel nem rontja le a vga kimenet minőségét?

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#14) Komplikato válasza benedekco (#13) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

A DVI-I csatin ki van vezetve analóg RGB jel is (azért lehet rá DVI-VGA Sub átalakítót lógatni) a DVI-D csatin csak a digitális jel jö ki. Viszont éppen ezért nem gáz ha szallagkábellel van megoldva ;)

Close the World ..... Open the Next!

(#15) benedekco válasza Komplikato (#14) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

köszi :)
a szalagkábel meg pont az analog VGA jelet továbbítja, nem a dvi-t :(

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.