Szegényt most ki fogja beperelni, hogy megint több esze volt, mint két-három teljes iparágnak együttvéve? 
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Szegényt most ki fogja beperelni, hogy megint több esze volt, mint két-három teljes iparágnak együttvéve? 
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
(#3) macilaci78

Le a kalappal! Csak sajnos ez sem olcsó, pedig nagyon sokoldalúan használható a felsoroltakon kívül is, például beléptetőrendszereknél, különböző loginolásoknál, autóindításnál, riasztóknál, zseniális találmány!
Kíváncsi vagyok, mennyi memóriája van. És mit enged meg mondjuk egy moddol firm ware-rel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha a technika engedni fogja idővel, sikerülhet egy telefont és egy médialejátszót is beleszuszakolni egy sztereo BT headsettel, esetleg egy kamerát és a napelem-hátlapnak hála, tökéletesen elég lehet egy 2 órás beszélgetési időre és egy 12 órás készenléti időre tervezett akksi.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

A projektort kifelejtetted. 
''Szanya csak egy van.''
zsíros mulatság lehet ez 
Egyébként ha jól értem ez csak tanulmány, a képek pedig illusztrációk?
Abszolút csak tanulmány, a képek pedig 3D-s tervek...
További képek - [link]
macilaci78 - Mint minden új dolog, biztos nem lenne olcsó a kezdeti időkben, de mivel elég komoly valós és virtuális reklámfelületnek lehetne használni, így maga a felhasználó, elég olcsón bérelhetné, vagy akár vásárolhatná meg. De mivel ez is csak egy tanulmány, ezért nincs jelentősége... 
>>> Akinek van kedve és ideje, jöjjön pénteken a Récsey Center-be (Keleti pálayudvar mögött), meghívtak egy T-Mobile multimédiás napra, mint kiállító. Mivel mindezt pár órája tudom, ezért nem lesz túl nagy felhajtás, de a következő alkalommal ez már megváltozhat, egyenlőre ígéretes... <<<

Az én kedvencem az ujjlenyomat - ilyen területen is dolgoztam korábban -; annak bevitele nem úgy történik, hogy odarakom a kijelzőre az ujjam, és hipp-hopp, bekerül a gépbe. 
Pár éve még egyedül az optikai szenzorok mutattak túl a játékszeren, amiket igen nehéz miniatürizálni, a megfelelő felbontást elérni nem könnyű, a replikák kiszűrése pedig kifejezetten nehéz feladat, kapacitív és egyéb szenzorokon meg aztán végképp, a szükséges feldolgozási teljesítményről nem is beszélve, a jó algoritmus is ritka - bár nyilván ez utóbbiak fejlődnek a legjobban.
Ja, és rajzolni persze, hogy könnyű, én is szoktam nagyokat álmodni...
[Szerkesztve]
Szó sincs róla, hogy kijelzőre kell rakni az ember ujját, de elfogadom, ez csak egy koncepció, egy jövővízió, nem egy technikailag kidolgozott gyártáskész termék. 
ui.: Álmodni pedig csak nagyot érdemes! 
furcsa hozzászólás ez az eleje szinte szemellenzsen szűklátkörű, a másik felében meg már túlzottan is álmodozó.
ez a cucc egyáltalán nem lesz drága, kb annyi lesz az előállitása mint ma egy mezei telefonkártyának.
A csipgyártás fejlődésének köszönhetően, egy a feladat ellátásához szükséges processzor, a hozzá való memóriával, kb akkora lehet mint a mai chipkártyák csipjei, a kijelzőt pedig rányomtatják a kártya felületére (oled)
kamerára meg a többi marhaságra semmi szükség ez egy belépőjegy nem mobiltelefon
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu