Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Hack3er

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

Már csak 6 nap ás csökken a 4 magosok ára :C

[Szerkesztve]

Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

(#2) Integra válasza Hack3er (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

rohadjak meg de én már azért is kivárom az amd 4 magost..
addig meg no game. :)

(#3) Jocy

Jocy
(fanatikus tag)

Igen, már én is nagyon várom!!! Így már emberi áron hozzá lehet jutni a kicsikéhez.......... :D

(#4) nesa válasza Integra (#2) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Igazadvan mar csak azertse legyen intel a hazba.
En is csak csak kihuzom a 4 magos AMD ig :DDD

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#5) Levin01 válasza nesa (#4) üzenetére

Levin01
(őstag)

Srácok, úgy őszintén megvallva mi használ ki 4magot (általános otthoni felhasználás mellett), amikor még a 2mag sincs kiaknázva rendesen??? :F

[Szerkesztve]

(#6) Hack3er válasza Integra (#2) üzenetére

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

De mire megjelenik az AMD 4 magosa addig már minden 10. embernek 4 magos intel-je lesz.

Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

(#7) Levin01 válasza Hack3er (#6) üzenetére

Levin01
(őstag)

sajnos ennyire még nem élünk jól :(

(#8) FehérHolló válasza Integra (#2) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok türelemre lesz szükséged, mire az ára is emberi lesz. ;)

Levin01 (#5): Ne kezdjük már megint légyszi!

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#9) Jocy válasza Hack3er (#6) üzenetére

Jocy
(fanatikus tag)

Így van.A másik, hogy mikor megjelenik mennyibe fog kerülni!? Nem hinném, hogy olcsóbb lenne az Intelnél.......persze ha gyorsabb lesz.....

(#10) masterful87 válasza Jocy (#9) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

Hát ahogyan most alulárazta a videókártyáit a 8600-as sorozathoz képest... kitudja, lehet a végin még itt is az Intel árai alá mennek :))

Mind1, lehet a végin én is benevezek egy Q6600-ra.

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#11) Pipiripi válasza Jocy (#9) üzenetére

Pipiripi
(fanatikus tag)

Kíváncsi vok, vajon a 6850 3.0ghz-s alapfreki tuningban meddig megy. Vagy ez tulképp egy ráncfelvarrott e6600?

(#12) Jocy válasza masterful87 (#10) üzenetére

Jocy
(fanatikus tag)

Lehet, de a közepes radeonok teljesítménye sem túl meggyőző.....Ennél többet nem is kérhetnek értük.

(#13) zed1983

zed1983
(őstag)

még jó hogy a proci árak csökkenek :)mert a ram árak meg emelkednek:(
kiváncs leszek mennyi különbség lesz a Core 2 Duo E6850 és Core 2 Quad Q6600 mert ha jól olvastam egy árban lesznek

(#14) keszegduda

keszegduda
(őstag)

Lenne nekem egy Gigabyte 965P-DS3P Rev. 3.3 CF-es, a dobozán láttam már hogy Support 1333Mhz FSB porcessors. Kérdezem én, akkor elvileg támogatja az új procikat is? :F

(#15) zed1983 válasza keszegduda (#14) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nah erre én is kiváncsi lennék!

(#16) Jocy válasza keszegduda (#14) üzenetére

Jocy
(fanatikus tag)

Elvileg. Ha szerencséd van, egy bios frissítéssel menni fog benne.

(#17) zed1983

zed1983
(őstag)

Még jó hogy nem vettem gépet eddig....mostmár Bearlake chipsetekhez passzoló Core 2 procit veszem...csak kiváncsi leszek az itthoni induló árakra :F

(#18) robyeger válasza keszegduda (#14) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

igen, a megfelelő BIOS verziószámmal el kell indulnia benne az új prociknak is.
zed1983-nak: tuning szempontjából pont az 1333-nál alacsonyabb FSB-s procik passzolnak jobban a P35 chipsetes deszkákhoz :)

[Szerkesztve]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#19) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

E6850
[link]
:Y :Y :Y

Q6600
[link]
E6850
[link]

[Szerkesztve]

(#20) FehérHolló válasza keszegduda (#14) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Körülbelül fél perc volt megkeresni: [link]

Ember embernek farkasa.

(#21) Ribi válasza keszegduda (#14) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Nyilvan azert irtak ra.
Amugy valszeg az osszes 965 megeszi ezeket a lapokat, felteve hogy birja is a 333 fsb-t, amit szinte mind bir. Ezek a procik szentem telleg rancfelvarrott. 6320, 6420 es 6600 procik, csak rajottek hogy a jol sikerult darabokat, felarral eladhatjak ''fejlettebb'' procinak.

(#22) zed1983 válasza masterful87 (#19) üzenetére

zed1983
(őstag)

kösz a linket...nem rossz az ára tekintettel arra hogy ez induló

(#23) Jocy válasza Ribi (#21) üzenetére

Jocy
(fanatikus tag)

Valószínűleg a microkódokat is javították bennük, mert az első C2D ban volt néhány biztonsági hiba. A magasabb fsb amolyan ''plusz ajándék''

[Szerkesztve]

(#24) zed1983 válasza robyeger (#18) üzenetére

zed1983
(őstag)

de engem nem érdekel a tuning :R

(#25) robyeger válasza masterful87 (#19) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

E4500 proci, 11-es szorzóval kis tuningbajnok, még egy gagyi lapban is, persze azoknak akiknek elég a 2Mb cache.
zed1983-nak: csak később meg ne bánd!

[Szerkesztve]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#26) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, Nekem ezek kiesnek. Talán lesz még olyan 1066-os proci, amit bele tudok passzírozni az alaplapomba. Egyenlőre elég az E6600 is, azután majd meglátjuk. De amilyen szerencsém van, biztosan vennem kell majd másik alaplapot is, ha eljön a csere ideje. Mindazonáltal örülök, hogy ezáltal olcsóbbak lettek a régi procik. Talán még később bele fog férni egy Q6600-as, alaplapcsere nélkül. :D

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#27) Rusher

Rusher
(őstag)

Hmmm... mondjuk a 6850 alap 3Ghz már éppen elég is általában....jó vétel lehet és annyira nem is drága :R

葉問

(#28) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Mar most ki van irva az asus lapokhoz hogy az uj biossal tamogatva lesz az 1333-as cpu:[link]
Szal nem kell izgulni.
Soot mar kint is van az uj bios, csak meg beta allapotu.

[Szerkesztve]

(#29) masterful87 válasza robyeger (#25) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

De a E4300 se rosszabb nála, nem? Csak magasabb FSB kell hozzá.
Viszont az a 2MB cache lehetne akár 4 is és mindjárt jobb :DDD

Most elgondolkodtam, hogy ezek tényleg csak gyárilag lehetnek túlhúzva... akkor meg egyértelmű, hogy a 6320/6420 a legjobb választás.

(#30) Levin01 válasza FehérHolló (#8) üzenetére

Levin01
(őstag)

Mit ne? Most azon kívül, hogy 3DMark-ban dob +2000-3000pontot sok értelme nincs :DDD

(#31) marcee

marcee
(PH! addikt)

P5B-m új bios-szal támogatja a 2 magos 1333MHz FSB-s procikat, de a 4 magos Extreme-et nem látom a listán. :F Ezer dollárom jelenleg amúgysem lenne rá, mindenesetre furcsa.
Csak a Q6600 árcsökkenés gyorsan begyűrűzzön ide is, mert már nem bírom sokáig! :B

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#32) DeepDish válasza marcee (#31) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Erre varok en is,de szerintem nalunk szeptember vagy aug vegen lesz erezheto! :B :B

(#33) trojanhorse

trojanhorse
(újonc)

:C Végre, végra meglesz az új procim! (mint egy gyerek) :DD És még az ára sem repked az egekben, legalább is az E6850nek, ami engem is érdekel! :)) Ahogy néztem teszteket, még elmennek 4.0 Ghz-n is! ( a G0-ás magok) - Séta indul! ;] - Bár nem tudom, ezt nincs szükség tuningolni, elég erő van benne anélkül is!
Nagyon nyomul az Intel! HELYES, csak így tovább! És az árakkal is! :D

(#34) Viewsonic

Viewsonic
(fanatikus tag)

Azt sokan elfelejtik,hogy sokkal jobban fűt mint mint pl:e6300,6400 stb ugyhogy kiváncsi vagyok hány embernek megy majd léggel 4000-en :U

Aprilia Mille R Factory rox! :D

(#35) -FreaK- válasza trojanhorse (#33) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Milyen hűtéssel mennek 4GHz-en? Tudsz adni róla valami linket? kiv vagyok, így már azért nagyon durva a proci:)

(#36) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem az árcsökkenés mérték olyasmi lesz mint az AMD-nél mert 12 ezer ft-al csökkent a 6000+-os ára.

Az én kiszemltem E6600 ami most 50k.Remélem ez lemegy majd 40 -re és akkor meg is veszem!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#37) MegalodonS válasza Levin01 (#5) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Milyen 4 magot :U itt a gepemen a sakkprogi 8 magot tudna kiszolgalni de csak kettobol tud gazadalkozni kb evek ota nyomatjak ezeket a progikat amik 2-8 magra vannak optimalizalva.Persze ue meg van 1 magra is csak az fel ennyit tud :)

(#38) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Ezt most találtam:
''Alan Wake requires a quad core to unlock all graphic options. Down the road i'm sure other games will to.

Crysis also will benefit greatly from Quad Core.

(Core 0 = Normal Rendering, Core 1 = Lighting, Core 2 = Physics, Core 3 = Send info to GPU)

Without 2 extra cores 2 of those will have to be used by the GPU instead.''

Ha ez igaz még a végin megéri Quadot venni :U

[Szerkesztve]

(#39) FehérHolló válasza masterful87 (#38) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:U
Ha ez igaz lenne, soha többé nem vennék VGA-t...

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#40) Ősember válasza FehérHolló (#39) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

akkor valoszinü rosszul értetted. ez nem a gpu-t helyettesiti, csak pár feladatot átvesz :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#41) FehérHolló válasza Ősember (#40) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megcsinálja a renderelést, a fényeket, a fizikát, ezek után elég egy integrált grafikus proci.
Különben szerinted miért raktam OFF-ba? ;)

Másrészt érdekes, hogy VGA-t azzal a szöveggel reklámozzák, hogy a proci feladatait át tudja venni (specifikus számításokat lehet vele végeztetni), procit meg azzal, hogy átveszi a VGA feladatait. :)

Ember embernek farkasa.

(#42) keszegduda válasza FehérHolló (#20) üzenetére

keszegduda
(őstag)

Köszi! :R
Hogyan lehet a legegyszerűbb módon BIOS-t flashelni? :F Épp nincs nagy szükségem rá, de majd ha eljön az ideje... túl jó a lapom ahhoz, hogy lecseréljem... :B

(#43) keszegduda válasza masterful87 (#38) üzenetére

keszegduda
(őstag)

Lehet hogy éppen ezért mennek le nagyon az árak, tudják hogy lassan kelleni fog és nem 2 hanem 4 mag kapásból... :Y

(#44) robyeger válasza FehérHolló (#39) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

három verzió lehetséges, majd:
1. a fizikai számításokat egy külön kártya számolja, mint pl: AGEIA PhysX PPU
2. az első (GPU) grafikus kártya a 3D számolja és a második a fizikát vagy az első kettő a 3D-t és a harmadik a fizikát.
3. a CPU egyéb feladatai mellett a fizikai számításokat is ő végzi, (ezt fogják tudni a jövő játékprogramjai, logikus is, hogy minek pihentetni azt a sok magot)
/ezért is erőltetik a P35 chipsetnél a 2db hosszabb PCIE buszt, ahol igaz hogy csak 4x a második 16x helyett, de fizikára ez a sávszél elegendő/

[Szerkesztve]

(#45) Levin01 válasza MegalodonS (#37) üzenetére

Levin01
(őstag)

Ja, és az átlag userek döntő többsége proffeszionális sakkozó :DDD
Ne a szélsőséges fehér varnyú esetét nézzük :DDD

(#46) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de jó!
végre 3om magon is tolhatok winrar benchmarkot :W
mi a fenének otthonra 4magos?

jaa tudom már:
3 vinyó, 4 mag, 3 vga

True Success is Blonde

(#47) Levin01 válasza Ste (#46) üzenetére

Levin01
(őstag)

:DDD

(#48) adalbert1 válasza Vistaboy (#26) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

A giga szerint a dq6-ba is bele fognak menni ezek a procik, egy új bios kérdése az egész: [link]

Miként az én ds4-embe is [link]
:))

Az már más kérdés hogy a 6300-at leghamarabb valami 4 magosra fogom lecserélni ha cserélem, a többinek nem látom túl sok értelmét.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#49) Zsoo21 válasza adalbert1 (#48) üzenetére

Zsoo21
(fanatikus tag)

Akkor az én DS3-amba is bele fognak menni az új procik.Új biossal majd.Erre kiváncsi leszek. :R

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#50) Lipton válasza masterful87 (#29) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Nincs olyan, hogy gyárilag túlhúzva. A gyártósorrol egy mag jön le, gondolom valamilyen teszt után mindegyikhez beállítják a megfeleő szorzót (milyen procira van kereslet, mennyit bír az adott mag), és kész.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.