Már csak 6 nap ás csökken a 4 magosok ára 
[Szerkesztve]
Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Már csak 6 nap ás csökken a 4 magosok ára 
[Szerkesztve]
Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

rohadjak meg de én már azért is kivárom az amd 4 magost..
addig meg no game. 

Igen, már én is nagyon várom!!! Így már emberi áron hozzá lehet jutni a kicsikéhez.......... 

Igazadvan mar csak azertse legyen intel a hazba.
En is csak csak kihuzom a 4 magos AMD ig 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

Srácok, úgy őszintén megvallva mi használ ki 4magot (általános otthoni felhasználás mellett), amikor még a 2mag sincs kiaknázva rendesen??? 
[Szerkesztve]
De mire megjelenik az AMD 4 magosa addig már minden 10. embernek 4 magos intel-je lesz.

sajnos ennyire még nem élünk jól 
Sok türelemre lesz szükséged, mire az ára is emberi lesz. 
Levin01 (#5): Ne kezdjük már megint légyszi!
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.

Így van.A másik, hogy mikor megjelenik mennyibe fog kerülni!? Nem hinném, hogy olcsóbb lenne az Intelnél.......persze ha gyorsabb lesz.....

Hát ahogyan most alulárazta a videókártyáit a 8600-as sorozathoz képest... kitudja, lehet a végin még itt is az Intel árai alá mennek 
Mind1, lehet a végin én is benevezek egy Q6600-ra.
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

Kíváncsi vok, vajon a 6850 3.0ghz-s alapfreki tuningban meddig megy. Vagy ez tulképp egy ráncfelvarrott e6600?

Lehet, de a közepes radeonok teljesítménye sem túl meggyőző.....Ennél többet nem is kérhetnek értük.

még jó hogy a proci árak csökkenek
mert a ram árak meg emelkednek
kiváncs leszek mennyi különbség lesz a Core 2 Duo E6850 és Core 2 Quad Q6600 mert ha jól olvastam egy árban lesznek

Lenne nekem egy Gigabyte 965P-DS3P Rev. 3.3 CF-es, a dobozán láttam már hogy Support 1333Mhz FSB porcessors. Kérdezem én, akkor elvileg támogatja az új procikat is? 

Nah erre én is kiváncsi lennék!

Elvileg. Ha szerencséd van, egy bios frissítéssel menni fog benne.

Még jó hogy nem vettem gépet eddig....mostmár Bearlake chipsetekhez passzoló Core 2 procit veszem...csak kiváncsi leszek az itthoni induló árakra 

igen, a megfelelő BIOS verziószámmal el kell indulnia benne az új prociknak is.
zed1983-nak: tuning szempontjából pont az 1333-nál alacsonyabb FSB-s procik passzolnak jobban a P35 chipsetes deszkákhoz 
[Szerkesztve]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#20) FehérHolló válasza keszegduda (#14) üzenetére
Körülbelül fél perc volt megkeresni: [link]
Ember embernek farkasa.

Nyilvan azert irtak ra.
Amugy valszeg az osszes 965 megeszi ezeket a lapokat, felteve hogy birja is a 333 fsb-t, amit szinte mind bir. Ezek a procik szentem telleg rancfelvarrott. 6320, 6420 es 6600 procik, csak rajottek hogy a jol sikerult darabokat, felarral eladhatjak ''fejlettebb'' procinak.

kösz a linket...nem rossz az ára tekintettel arra hogy ez induló

Valószínűleg a microkódokat is javították bennük, mert az első C2D ban volt néhány biztonsági hiba. A magasabb fsb amolyan ''plusz ajándék''
[Szerkesztve]

de engem nem érdekel a tuning 

E4500 proci, 11-es szorzóval kis tuningbajnok, még egy gagyi lapban is, persze azoknak akiknek elég a 2Mb cache.
zed1983-nak: csak később meg ne bánd!
[Szerkesztve]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Hát, Nekem ezek kiesnek. Talán lesz még olyan 1066-os proci, amit bele tudok passzírozni az alaplapomba. Egyenlőre elég az E6600 is, azután majd meglátjuk. De amilyen szerencsém van, biztosan vennem kell majd másik alaplapot is, ha eljön a csere ideje. Mindazonáltal örülök, hogy ezáltal olcsóbbak lettek a régi procik. Talán még később bele fog férni egy Q6600-as, alaplapcsere nélkül. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Hmmm... mondjuk a 6850 alap 3Ghz már éppen elég is általában....jó vétel lehet és annyira nem is drága 
葉問

Mar most ki van irva az asus lapokhoz hogy az uj biossal tamogatva lesz az 1333-as cpu:[link]
Szal nem kell izgulni.
Soot mar kint is van az uj bios, csak meg beta allapotu.
[Szerkesztve]

De a E4300 se rosszabb nála, nem? Csak magasabb FSB kell hozzá.
Viszont az a 2MB cache lehetne akár 4 is és mindjárt jobb 
Most elgondolkodtam, hogy ezek tényleg csak gyárilag lehetnek túlhúzva... akkor meg egyértelmű, hogy a 6320/6420 a legjobb választás.

Mit ne? Most azon kívül, hogy 3DMark-ban dob +2000-3000pontot sok értelme nincs 

P5B-m új bios-szal támogatja a 2 magos 1333MHz FSB-s procikat, de a 4 magos Extreme-et nem látom a listán.
Ezer dollárom jelenleg amúgysem lenne rá, mindenesetre furcsa.
Csak a Q6600 árcsökkenés gyorsan begyűrűzzön ide is, mert már nem bírom sokáig! 
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Erre varok en is,de szerintem nalunk szeptember vagy aug vegen lesz erezheto!

Végre, végra meglesz az új procim! (mint egy gyerek)
És még az ára sem repked az egekben, legalább is az E6850nek, ami engem is érdekel!
Ahogy néztem teszteket, még elmennek 4.0 Ghz-n is! ( a G0-ás magok) - Séta indul!
- Bár nem tudom, ezt nincs szükség tuningolni, elég erő van benne anélkül is!
Nagyon nyomul az Intel! HELYES, csak így tovább! És az árakkal is! 

Azt sokan elfelejtik,hogy sokkal jobban fűt mint mint pl:e6300,6400 stb ugyhogy kiváncsi vagyok hány embernek megy majd léggel 4000-en 
Aprilia Mille R Factory rox! :D

Milyen hűtéssel mennek 4GHz-en? Tudsz adni róla valami linket? kiv vagyok, így már azért nagyon durva a proci
Remélem az árcsökkenés mérték olyasmi lesz mint az AMD-nél mert 12 ezer ft-al csökkent a 6000+-os ára.
Az én kiszemltem E6600 ami most 50k.Remélem ez lemegy majd 40 -re és akkor meg is veszem!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Milyen 4 magot
itt a gepemen a sakkprogi 8 magot tudna kiszolgalni de csak kettobol tud gazadalkozni kb evek ota nyomatjak ezeket a progikat amik 2-8 magra vannak optimalizalva.Persze ue meg van 1 magra is csak az fel ennyit tud 

Ezt most találtam:
''Alan Wake requires a quad core to unlock all graphic options. Down the road i'm sure other games will to.
Crysis also will benefit greatly from Quad Core.
(Core 0 = Normal Rendering, Core 1 = Lighting, Core 2 = Physics, Core 3 = Send info to GPU)
Without 2 extra cores 2 of those will have to be used by the GPU instead.''
Ha ez igaz még a végin megéri Quadot venni 
[Szerkesztve]
(#39) FehérHolló válasza masterful87 (#38) üzenetére

Ha ez igaz lenne, soha többé nem vennék VGA-t...
[Szerkesztve]
Ember embernek farkasa.

akkor valoszinü rosszul értetted. ez nem a gpu-t helyettesiti, csak pár feladatot átvesz 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Megcsinálja a renderelést, a fényeket, a fizikát, ezek után elég egy integrált grafikus proci.
Különben szerinted miért raktam OFF-ba? 
Másrészt érdekes, hogy VGA-t azzal a szöveggel reklámozzák, hogy a proci feladatait át tudja venni (specifikus számításokat lehet vele végeztetni), procit meg azzal, hogy átveszi a VGA feladatait. 
Ember embernek farkasa.
(#42) keszegduda válasza FehérHolló (#20) üzenetére

Köszi! 
Hogyan lehet a legegyszerűbb módon BIOS-t flashelni?
Épp nincs nagy szükségem rá, de majd ha eljön az ideje... túl jó a lapom ahhoz, hogy lecseréljem... 
(#43) keszegduda válasza masterful87 (#38) üzenetére

Lehet hogy éppen ezért mennek le nagyon az árak, tudják hogy lassan kelleni fog és nem 2 hanem 4 mag kapásból... 

három verzió lehetséges, majd:
1. a fizikai számításokat egy külön kártya számolja, mint pl: AGEIA PhysX PPU
2. az első (GPU) grafikus kártya a 3D számolja és a második a fizikát vagy az első kettő a 3D-t és a harmadik a fizikát.
3. a CPU egyéb feladatai mellett a fizikai számításokat is ő végzi, (ezt fogják tudni a jövő játékprogramjai, logikus is, hogy minek pihentetni azt a sok magot)
/ezért is erőltetik a P35 chipsetnél a 2db hosszabb PCIE buszt, ahol igaz hogy csak 4x a második 16x helyett, de fizikára ez a sávszél elegendő/
[Szerkesztve]

Ja, és az átlag userek döntő többsége proffeszionális sakkozó 
Ne a szélsőséges fehér varnyú esetét nézzük 
de jó!
végre 3om magon is tolhatok winrar benchmarkot 
mi a fenének otthonra 4magos?
jaa tudom már:
3 vinyó, 4 mag, 3 vga
True Success is Blonde
Hello!
A giga szerint a dq6-ba is bele fognak menni ezek a procik, egy új bios kérdése az egész: [link]
Miként az én ds4-embe is [link]
Az már más kérdés hogy a 6300-at leghamarabb valami 4 magosra fogom lecserélni ha cserélem, a többinek nem látom túl sok értelmét.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Akkor az én DS3-amba is bele fognak menni az új procik.Új biossal majd.Erre kiváncsi leszek. 
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

Nincs olyan, hogy gyárilag túlhúzva. A gyártósorrol egy mag jön le, gondolom valamilyen teszt után mindegyikhez beállítják a megfeleő szorzót (milyen procira van kereslet, mennyit bír az adott mag), és kész.