Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kriza

Kriza
(őstag)

Kár, hogy pont arról nem szól a hír, hogy mekkora kapacitású egy-egy lemeztányér a belsejében.

A 100 éves életciklusról meg ennyit: :)) :)) Soxor még az 1 évnek is örülhetünk.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#2) GD válasza Kriza (#1) üzenetére

GD
(őstag)
LOGOUT blog

inkább a behozza hátrányát garancia időben és a melegedésben a maxtor c cikket olvasnám szivesen..

avagy a Mistral csődbe ment cikket? :P

100év életciklus.. ebből mennyi a garanciával lefedett?

3 év samsung rulez

(#3) L3zl13 válasza GD (#2) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát olvasd: [link]

Aki hülye, haljon meg!

(#4) Male válasza GD (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem 5 évet adnak majd rá... a drágább Maxtorokra mindig többet adtak.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) orbano válasza Male (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

tudtommal a 10-es szérián is 5 év gari van hivatalosan (vagy egy másikon, nem tudom pontosan).
az hogy a seggfej magyar kereskedők nem vállalják a gyártó által vállalt garit, az nem a maxtor hibája...

amúgy a sebeségnövekedésre is kíváncsi lennék...

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) orbano válasza Kriza (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

erről a dologról napokig lehetene itt vitatkozni... ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) Dromie

Dromie
(lelkes újonc)

azért ez a mondat nem teljesen pontos:
''... megérkeznek az 500 GB, azaz fél terabájt tárhelyet nyújtó modellek.....''

hogy pontosak legyünk:

''... megérkeznek az 500 GB, azaz majdnem fél terabájt tárhelyet nyújtó modellek.....''

de csak kötözködöm....

[Szerkesztve]

(#8) L3zl13 válasza Dromie (#7) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Mivel a HDD-knél a gyártók úgyis 1000-rel számolnak ezért nem is biztos, hogy pontatlan az állítás...

Aki hülye, haljon meg!

(#9) viharhozo válasza orbano (#5) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

A desktopra (Dmax10) 3 ev gari van, a szerverre (Maxline) 5 ev. Ezeket a kisker nelkul is ervenyesithetned, csak itthon mazsaszamra kaphatok olyan Maxtorok, amik elszublimaltak egy OEM-gyartotol, ennek megfeleloen nincs rajuk gyari gari. A szeriaszamot beutve a Maxtor oldalan egyertelmuen kiderul, mivel is allunk szemben.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#10) liksoft válasza Dromie (#7) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

A pontos kapacitást NE feszegessük. L3zl13 már hozzá is tette a gyártók logikája alapján helyes választ. Hisz a winyó az átlagembernek (1000) és nem számítástechnikusnak (1024) készül. Az csak mellékes, hogy számítástechnikusok nélkül a felhasználók fújhatnák az egészet. Nem lenne még gép sem.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#11) Male válasza orbano (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Seagate ad 5 évet, de ilyen százalákos rendszerben... (vagy legalábbis ezzel próbálkoztak, nemtudom, hogy még mindig ez van e náluk)

[Szerkesztve]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) GD válasza Male (#4) üzenetére

GD
(őstag)
LOGOUT blog

majd nézd meg a haza kiskereskedő mennyit ad rá.. és rádöbbensz...
a hazai hivatalos forgalmazó nem adja meg rá a külföldi garit csak az 1 évet.. ezt ismerős pc boltostól tudom...

azt meg nehezen tudom elképzelni hogy kipostázod sokpézé külföldiába vagy kiutazol vele hogy ''csókolom osztrák sógor, tessék má izé, mer nállunk nemfaxa, tuggya má kend.. na.. csere bitteeee''

[Szerkesztve]

(#13) Male válasza GD (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek mi köze ahhoz, hogy a gyártó mennyit vállal?

3K körül lehet elintézni a visszapostázást, ha a boltban tényleg nem adnak rá csak 1 évet. Simán cserélik, és általában jól jársz... (már nincs akkora, így nagyobbat küldenek)

(#14) L3zl13 válasza GD (#12) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Külföldi csere: Meglehetősen jól működik. Én is kaptam már így vissza itthon lejárt garis vinyót.
Szerencsére ki tudtam küldetni ingyér, de az más kérdés.
Egy pár hétbe beletelik, de müxik.

Aki hülye, haljon meg!

(#15) GD válasza L3zl13 (#14) üzenetére

GD
(őstag)
LOGOUT blog

hm, érdekes.. elfogadom az érvet.. nekem azonban akkor is kényelmesebb a hazafelé útbaeső bolt samsung hhd-val, amit mivel törzsvásárló vagyok 1 héten belül intéznek..

kérik külföldi cserénél a számla vagy garijegy másolatát? mármint hogy igazolod mikor vetted? vagy a széria alapján a gyártástól nézik?

(#16) Polesz válasza GD (#15) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

Szériaszám alapján nézik, nem kell hozzá számla. A maxtor honlapján található táblázatot kitöltöd és kapsz egy kis ''cetlit'' amit kinyomtatva mellékelsz a csomagba.

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.