kis visító ventilátor sokak kedvence lesz.Végre kezdik a gyártók bemutatni az új Ati chipsetes lapokat....érzem közeleg a gép válltás
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Dassler
(őstag)
Jaja..eddig egy tesztet olvastam valamelyik külföldi oldalon, ott viszonylag rendben volt ez az új chipje az atinak, szal várom a továbbiakat.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Gismo
(PH! addikt)
Én meg az Epox lapokat hiányolom itthon! Egykor nagyon nyomatták őket, de most csak 1-2 típus van csak piacon!
az 570-esnek nagyon szép a doboza. taníthatnák. 
az 590-esen direkt nincs borda vagy ez csak egy olyan gyári (félkész állapotú) kép és a forgalmazottakon van?
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Kraptor
(PH! addikt)
Az még nem is olyan rossz. Az votl az igazán rossz venti/borda combo amit a 9npa+ lapokon hasnzáltak..anyám micsoda förtelmes hangot adott.
Lehet Epoxokat kapni Mon csak nagyon kell kereseni őket.

BaKeSZ87
(őstag)
Jaja, a gépem leghangosabb pontja, a vga-coolerrel karöltve 
De amúgy EPoX RULEZZZ! Király lapokat nyomatnak. Jólenne ha többen foglalkoznának EPoX lapok forgalmazásával, az enyémet is alig tudtam beszerezni 
[Szerkesztve]
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

Dawee
(kvázi-tag)
A középső képen elég érdekes a kisebbik tápcsati, kicsit meghízott, ehhez már új táp is kell? 
A WORD elszáll, az írás megmarad.

AMD Power
(Jómunkásember)
Nem értem miért kell ennyire erőltetni ezeket a két vga-s alaplapokat! Néha még egy űtös vga+cpu párosítás is ''sok''! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

twollah
(PH! nagyúr)
Epox EP-MF570 SLI
Aktiv chipset hutes.
Jaj!

twollah
(PH! nagyúr)
Kivancsi vagyok mikor jonnek az elso hirek az elso szerias AM2es alaplapok hibairol.
En meg varok (varnek) az AM2 platformra valtassal.
Tul frissek a chipsetek, es meg nem derultek ki a hibak, hianyossagok.
Ezt hogy érted?
Driver gondok, inkompatibilitás, melegedés...stb. Ahogy n3f-mal is akadtak gondok...

twollah
(PH! nagyúr)
Valahogy ugy, ahogy mondod.
Az NVidia eleg hamar kihozta utanna az nf4es chipsetet.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Az nF4 a PCI-E támogatás miatt jött inkább.
Egyébként FleSs 82°C-t mért az MSI lap bordáján (nF570SLI).
Si vis pacem, para bellum.
Sok forgalmazó foglalkozik Epox-szal, a kiskerek nem rendelik, mert manapság az agyonreklámozott Asus és a Gigabyte a divat. A legtöbb bolt nem engedheti meg magának, hogy 4 alaplapgyártónál többet tartson, mert az emberek igencsak a reklám alapján vásárolnak.
Én nehezen, de beküzdöttem az Epox lapokat a céghez. Többnyire tuningőrültek keresik illetve akik jobban értenek a PC-hez. A legtöbb ember noname-nak könyveli el, mert nem igazán ismeri, és helyette vesz egy ECS-t.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

twollah
(PH! nagyúr)
Nekem inkabb az a fontos, hogy stabol es megbizhato legyen az alaplap + a tobbi komponens.
Ahogy az NF4-el is vannak gondok stb stb
kihagytad a vacak IDE/SATA-t amit senki sem emlit meg nekik...az Ati-nak meg a USB sebessége van felróva mindig..
Anand úgy irt róla hogy steroidos NF4...

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Az EPoX generálisan leszokhatna arról, hogy a lehető legszarabb helyre teszi a főtápcsatit 
Nem arról volt szó ha jobban elolvasod, amúgy xar az is úgy ahogy van...AMD-hez még eddig nem tudtak normális lapot gyártani vagyis chipsetet, ha már itt tartunk!

CsendesMark
(fanatikus tag)
bíztatóan néznek ki az új alaplapok (várom a nagy AM2 alaplap roudup-ot
), bár szerintem nincs értelme AM2re váltani, a 939 még most its jobban megéri, feltéve ha nem vagy lottónyertes 
egyébként ami azt illeti az EPoX tényleg rosszhelyre teszi a tápcsatit, és valóban baromi zajos a csiphűtés rajtuk... szerencsére az utóbbi hibán könnyen segíthetünk hála annak hogy az alaplapi csipet egész jól szokták elhelyezni 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Tyberius
(fanatikus tag)
Jók ezek az Epox lapok, és szép az a doboz is 
Az külön tetszik, hogy nem spórolták le róla a második IDE-csatolót (mint sok új alaplapról
)
Tyberius

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem lespórolás kérdése. Az nF5xx csak egy IDE csatornát biztosít, a többihez kűlső vezérlőchip kell.
Si vis pacem, para bellum.

Tyberius
(fanatikus tag)
Végül is mindegy, ha az nvidia spórolta le azt a vezérlőt a csipszetről, akkor is az Epoxot illeti dicséret, hogy ő meg visszapótolta. 
Mondjuk engem ez még közvetlenül nem érint, szándékomban áll kihúzni a jó kis Barcival, amíg lehet, de előbb-utóbb ezt is le kell váltani... És ha már emiatt le kell cserélnem az alaplapot, a procit, a memót, a vidkártyát, akkor örülnék neki, ha legalább a vinyóimat meg a DVD-írómat megtarthatnám, és nem kéne ezért külön vezérlőkártyát se vennem.
Persze az előzetes hírek szerint lehet, hogy később jobb vétel lesz a Conroe... majd megnézem, ahhoz milyen Epox alaplap fog kijönni... 

KriszBoy
(őstag)
...mindenki számára világos volt hogy melyik az 590es lap...? Mert én azt hittem az alsó, de később elnézegetvén, rájöttem hogy a felső (középső kép) a ''csillagromboló''!
[Szerkesztve]

klambi
(őstag)
az AM2esek mennyivel jobbak és miben másak mint a 939-esek? 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Szabesz
(őstag)
Semmiben, csak a DDR2 támogatás.

_ocsisajt
(fanatikus tag)
ahogy nezem az epox szakitott azon jo hagyomanyaval(eleg sok nf4es lapon lattam), hogy a kisebb(x1,x4) PCI-e csatikat a nagyok ''moge'' tegye...
igy megint ''megeszi'' a boszom videkalyha a kis slotot... a fenebe...
In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

macilaci78
(PH! addikt)
Nekem tetsik ez a két deszka, kíváncsi vagyok pár tesztre is. Szépnek biztosan szépek, elég sok csati is van rajtuk, már csak a kis zajost kell lecserélni róla...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...