Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kis visító ventilátor sokak kedvence lesz.Végre kezdik a gyártók bemutatni az új Ati chipsetes lapokat....érzem közeleg a gép válltás

(#2) Dassler válasza ftc (#1) üzenetére

Dassler
(őstag)

Jaja..eddig egy tesztet olvastam valamelyik külföldi oldalon, ott viszonylag rendben volt ez az új chipje az atinak, szal várom a továbbiakat.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#3) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Én meg az Epox lapokat hiányolom itthon! Egykor nagyon nyomatták őket, de most csak 1-2 típus van csak piacon!

(#4) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az 570-esnek nagyon szép a doboza. taníthatnák. :R

az 590-esen direkt nincs borda vagy ez csak egy olyan gyári (félkész állapotú) kép és a forgalmazottakon van?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#5) Kraptor válasza ftc (#1) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Az még nem is olyan rossz. Az votl az igazán rossz venti/borda combo amit a 9npa+ lapokon hasnzáltak..anyám micsoda förtelmes hangot adott.

Lehet Epoxokat kapni Mon csak nagyon kell kereseni őket.

(#6) BaKeSZ87 válasza Kraptor (#5) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Jaja, a gépem leghangosabb pontja, a vga-coolerrel karöltve :(((
De amúgy EPoX RULEZZZ! Király lapokat nyomatnak. Jólenne ha többen foglalkoznának EPoX lapok forgalmazásával, az enyémet is alig tudtam beszerezni :o

[Szerkesztve]

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#7) Dawee

Dawee
(kvázi-tag)

A középső képen elég érdekes a kisebbik tápcsati, kicsit meghízott, ehhez már új táp is kell? :(((

A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#8) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem értem miért kell ennyire erőltetni ezeket a két vga-s alaplapokat! Néha még egy űtös vga+cpu párosítás is ''sok''! :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#9) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Epox EP-MF570 SLI

Aktiv chipset hutes.

Jaj!

(#10) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kivancsi vagyok mikor jonnek az elso hirek az elso szerias AM2es alaplapok hibairol.

En meg varok (varnek) az AM2 platformra valtassal.

Tul frissek a chipsetek, es meg nem derultek ki a hibak, hianyossagok.

(#11) ftc válasza twollah (#10) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt hogy érted?

(#12) Gorneck23 válasza ftc (#11) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Driver gondok, inkompatibilitás, melegedés...stb. Ahogy n3f-mal is akadtak gondok...

(#13) twollah válasza Gorneck23 (#12) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Valahogy ugy, ahogy mondod.

Az NVidia eleg hamar kihozta utanna az nf4es chipsetet.

(#14) daa-raa válasza twollah (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az nF4 a PCI-E támogatás miatt jött inkább.

Egyébként FleSs 82°C-t mért az MSI lap bordáján (nF570SLI).

Si vis pacem, para bellum.

(#15) Abu85

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sok forgalmazó foglalkozik Epox-szal, a kiskerek nem rendelik, mert manapság az agyonreklámozott Asus és a Gigabyte a divat. A legtöbb bolt nem engedheti meg magának, hogy 4 alaplapgyártónál többet tartson, mert az emberek igencsak a reklám alapján vásárolnak.
Én nehezen, de beküzdöttem az Epox lapokat a céghez. Többnyire tuningőrültek keresik illetve akik jobban értenek a PC-hez. A legtöbb ember noname-nak könyveli el, mert nem igazán ismeri, és helyette vesz egy ECS-t.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) twollah válasza Abu85 (#15) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Nekem inkabb az a fontos, hogy stabol es megbizhato legyen az alaplap + a tobbi komponens.

(#17) ftc válasza Gorneck23 (#12) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy az NF4-el is vannak gondok stb stb
kihagytad a vacak IDE/SATA-t amit senki sem emlit meg nekik...az Ati-nak meg a USB sebessége van felróva mindig..

Anand úgy irt róla hogy steroidos NF4...

(#18) Daywalker

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Az EPoX generálisan leszokhatna arról, hogy a lehető legszarabb helyre teszi a főtápcsatit :O

(#19) Gorneck23 válasza ftc (#17) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem arról volt szó ha jobban elolvasod, amúgy xar az is úgy ahogy van...AMD-hez még eddig nem tudtak normális lapot gyártani vagyis chipsetet, ha már itt tartunk!

(#20) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

bíztatóan néznek ki az új alaplapok (várom a nagy AM2 alaplap roudup-ot :) ), bár szerintem nincs értelme AM2re váltani, a 939 még most its jobban megéri, feltéve ha nem vagy lottónyertes :DDD

egyébként ami azt illeti az EPoX tényleg rosszhelyre teszi a tápcsatit, és valóban baromi zajos a csiphűtés rajtuk... szerencsére az utóbbi hibán könnyen segíthetünk hála annak hogy az alaplapi csipet egész jól szokták elhelyezni :)

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#21) Tyberius

Tyberius
(fanatikus tag)

Jók ezek az Epox lapok, és szép az a doboz is :D

Az külön tetszik, hogy nem spórolták le róla a második IDE-csatolót (mint sok új alaplapról :((( )

Tyberius

(#22) daa-raa válasza Tyberius (#21) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem lespórolás kérdése. Az nF5xx csak egy IDE csatornát biztosít, a többihez kűlső vezérlőchip kell.

Si vis pacem, para bellum.

(#23) Tyberius válasza daa-raa (#22) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Végül is mindegy, ha az nvidia spórolta le azt a vezérlőt a csipszetről, akkor is az Epoxot illeti dicséret, hogy ő meg visszapótolta. :C

Mondjuk engem ez még közvetlenül nem érint, szándékomban áll kihúzni a jó kis Barcival, amíg lehet, de előbb-utóbb ezt is le kell váltani... És ha már emiatt le kell cserélnem az alaplapot, a procit, a memót, a vidkártyát, akkor örülnék neki, ha legalább a vinyóimat meg a DVD-írómat megtarthatnám, és nem kéne ezért külön vezérlőkártyát se vennem.

Persze az előzetes hírek szerint lehet, hogy később jobb vétel lesz a Conroe... majd megnézem, ahhoz milyen Epox alaplap fog kijönni... :D

(#24) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

...mindenki számára világos volt hogy melyik az 590es lap...? Mert én azt hittem az alsó, de később elnézegetvén, rájöttem hogy a felső (középső kép) a ''csillagromboló''!

[Szerkesztve]

(#25) klambi

klambi
(őstag)

az AM2esek mennyivel jobbak és miben másak mint a 939-esek? :))

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#26) Szabesz válasza klambi (#25) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Semmiben, csak a DDR2 támogatás.

(#27) _ocsisajt

_ocsisajt
(fanatikus tag)

ahogy nezem az epox szakitott azon jo hagyomanyaval(eleg sok nf4es lapon lattam), hogy a kisebb(x1,x4) PCI-e csatikat a nagyok ''moge'' tegye... :( igy megint ''megeszi'' a boszom videkalyha a kis slotot... a fenebe...

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#28) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nekem tetsik ez a két deszka, kíváncsi vagyok pár tesztre is. Szépnek biztosan szépek, elég sok csati is van rajtuk, már csak a kis zajost kell lecserélni róla...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.