Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Tényleg jól néz ki, de én azért hiányolom a kijelzőt, de az ára feledteti ezt a hiányt...
:R

"Csak úgy mondom"

(#2) Ősember válasza Csapi007 (#1) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

ha lenne rajta kijelzö akkor csak egy átlagos lejátszo lenne... ennek ez a lényege, nem értem hol a probléma :D szépnek szép, de ha ez az egész egy öngyujto méretü, akkor mekkorák az oldalt elhelyezkedö gombok? :F engem zavar, ha nem tudom ''kitapogatni''. ez alatt nem azt értem hogy itapogatni a play gmbon a háromszöget, hanem hogy tudom pl elsö gomb elöre, akkor azt megnyomom és nem siklik át felette az ujjam :U

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#3) orbano válasza Ősember (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

de ezt úgyis előveszed, hogy a metrón mindenki lássa, hogy ilyened van :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) :AMF: válasza orbano (#3) üzenetére

:AMF:
(fanatikus tag)

De csak egy-két hétig, mert utána a szép fényes felülete úgyis tele lesz apró karcolásokkal és ujjlenyomatokkal. :)

Ha a logót letakarom, tetszik.

A kivétel erősíti a szabályt? │

(#5) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez olyan mint a telefonjuk, szépnek szép, de használhatatlan :F

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) nap

nap
(őstag)

Come on baby light my fire... :D

A kijelzo hasznos, mikor az otodik gombnyomasra sem hallok semmit, megnezem, hogy be van kapcsolva, el van inditva, mekkora a hangero. Ha egyik sem, akkor kifogyott az elem. :)

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#7) marcee

marcee
(PH! addikt)

Az LG telefondizájnt visz mp3 lejátszóiba, az Apple ipod dizájnjából fabrikál iPhone-t! Vajon melyik fogja lenyomni a másikat? ;]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#8) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Letisztult, szép ez a kis csoki-player, tetszik a formája.

Bár én nem vennék ilyet, mert a a kijelző biztosan hiányozna, és az érintőgomboktól is viszolygok, de ennyi pénzért (10-13k-ért pl egy 512-es, vagy 1gigás) jó vétel lehet majd az alkalmi zenehallgatóknak...

A kis méret nem biztos, hogy zavaró, az öngyújtó-nagyságú lejátszó nem ritka (pl: [link]), csak jól kell elhelyezni azokat a gombocskákat...

(#9) horvathkrisz válasza orbano (#3) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

Ja, a cigók meg majd jól odamennek, hadd nézzék meg ők is... ;]

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#10) he7edik.

he7edik.
(őstag)

PenDrive feeling nem?

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#11) macilaci78 válasza :AMF: (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szigetelőszalag-rulez! ;]

Persze, ez attól menő, hogy nincs rajta kijelző? Ilyet egy 5-8 éves lejátszó is tud... Micsoda feljlődés! :o

Az akkus üzemidőt viszont keveslem: kicsit visszásnak tartom, hogy még a legkisebb modellre is esetenkébb több hanganyag fér, mint szufla. :(

hogy szép-e? A külleméért magában nem venném meg, másban meg tök átlagos. Bár, még nem tudni, milyen fülhallgatóval és egyéb extrákkal együtt szállítják.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) :AMF: válasza macilaci78 (#11) üzenetére

(fanatikus tag)

:)

Azért lehet, hogy az 5-8 évvel ezelőtti lejátszóknál jobban szól.
Az akkuval kapcsolatban igazad van. A vékony dizájn rovására megy az üzemidő, mint anno a ''világ legvékonyabb mobilja'' a samsungnál. Egy napot sem bírt ki. :C (Szerencsére nem került sorozatgyártásba.)

Extrák: kiadnak majd hozzá egy ezüstszürke tokot... az lesz a csokipapír. ;]

(#13) macilaci78 válasza :AMF: (#12) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én azon töprengek, a fülhallgató (mogyoró) melleé vajh hogy magyarázzák be a madzagot? :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#14) :AMF: válasza macilaci78 (#13) üzenetére

(fanatikus tag)

Tán ajándék fogselyem? Vagy lehet olyan kis izé, mint ami a piros pöttyös rudiban van... húzod és eheted. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.