Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

A 4 GHz fölötti órajelen üzemelő processzor fogyasztása igen szerény, a 90 nm-es csíkszélességű prototípusoké 30 watt

Valahogy túl szép, hogy igaz legyen. Vagy ebben még nincs benne a vektorprocik fogyasztása?

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#2) Yutani válasza Elrood (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mivel 04.01. van, ez a fogyasztás érték óvatosan kezelendő. Már ha Janpotocki egyáltalán foglalkozik a mai dátummal! :)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) Keitaro válasza Yutani (#2) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Amikor hivatalosan bejelentették a Cell-t több fogyasztási adat is szerepelt, köztük volt a 30W is, de elég hihetetlen volt még 50 vagy 70 ezek már hihetőbbek. Most lusta vagyok keresni, de ha nem is itt más hely hírek részlegében megtalálhatod :)

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#4) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

30W ezt sajnos nem igazán tudom elhinni! Valóban túl szép lenne!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#5) janpotocki

janpotocki
(VIP)

(#6) Den

Den
(VIP)
LOGOUT blog

Bővebben: link

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#7) djyangce

djyangce
(tag)

Szerintem teljesen mindegy, hogy 30, 50 vagy 70W-ot fogyaszt, ha a számítási kapacitását nézzük.

A dologban az a legsajnálatosabb, hogy természetesen naaaagyon sokára került majd ilyen technológia az asztalunkra vagy az asztalunk alá mindösszesen azért, mert még ki kell sajtolni a befektetett pénzt a mai általános techonlógiákból.

Egy ilyen chip mellé nem is kellene VGA kártya, simán lehetne emulálni valami közepesebb teljesítményűt és már meg is spóroltunk volna egy csomó áramot. Valami ULV verzió jöhet egy laposba. Meg szép kis Clustereket lehet csinálni.
Gondoljatok bele. Egy 47U magas szekrénybe rakjunk Blade jelleggel 2CPU-s ilyen rendszereket. Számoljunk csak...

''Soha ne becsüld le egy olyan furgon sávszélességét, amely kazettákkal telepakolva száguld az autópályán!''

(#8) Den válasza djyangce (#7) üzenetére

Den
(VIP)
LOGOUT blog

szvsz kb jövő év elejéig kell mindösszre várnod és egy fél pc áráért máris az asztalodra rakhatsze egy hardvert ami nem is egy, de rögtön 3 cellt is tartalmaz :)

www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

(#9) Bgs válasza Den (#8) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Szerintem nem a PS3-rol beszelt, hanem a desktop verziorol...

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.