Na ha csak a 80 as lesz kapható mindenhol az ünnepekkor akkor akkor nem csodálkoznék, hogyha nem venné senki főleg, hogyha a Sony nem csökkent az árán
azért sajnálom a a Sonyt kellett nekik elb@aszniuk a PS 3 al 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Egyéb hardverek » [Re:] Az év végi hajrában új Xbox 360 és PlayStation 3 csaphat összeHozzászólások

zombikiller
(tag)

Keitaro
(PH! kedvence)
Majd az idő megmondja, én elégedett vagyok vele. Ha foghúzósan is, de előbb utóbb biztos engednek az árból
''There is no such thing as eternity if you end it''

zombikiller
(tag)
én mondjuk jobban csipázom mint a boxot, de ezzel a blu rayyel várhattak még volna mert így aztán kurv@ nehéz jó áron eladni a konzolt amikor megérné főleg akkor, ha ki is tudnánk használni a blu ray által biztosított lehetőségeket és megfizethetőbb áron 
[Szerkesztve]
Alapjába véve én is egyetértek veled. A next gen konzolok közül a xBox360 rendelkezik a legütőképesebb hardverrel játékok számára, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek célgépek. Idővel ráéreznek a programozására. Bár az xBox360 Xenos tesszalátora nagyon erős ellenfél, még a Cell nyers erejének is.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.