Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Kíváncsi leszek mire lesz képes ez a Mirage 4.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

elég biztatónak tünik, hiszen hiába az egy csatornás memóriavezérlő, mert 1066Mhz FSB-ig memóriával is bírja a chipset és játékok kivételével tuti, hogy fel fogja venni a versenyt bármelyik konkurens chipsettel. Ezt imádtam a régi 645 chipsetjében is, amit 400FSB Cerkával és DDR400-al használtam sokáig.

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#3) ftc válasza AMD Power (#1) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a DX10-s? kb annyira amire most elég egy 6100-s NV

(#4) orbano

orbano
(PH! félisten)

kellemes kis lapoknak ígérkeznek, olcsó otthoni/irodai konfigokba kiválók. kíváncsi leszek én is a vga teljesítményére a konkurenciához képest

hehe mennyi PH! Kedvence :D

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hmm. SIS,utljára ilyen chipsetes lapom az az volt,amit anno az AMD 5x86 133@150 alatt használtam 2mb-os PCI Virge DX-szel és Voodo1-gyel..jó kis stabil lap volt :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#6) Croissant válasza ftc (#3) üzenetére

Croissant
(tag)

A 6100-as tényleg nem jó semmire dx10 ben ;) Biztos 6-os akart lenni?

(#7) Balinov válasza Croissant (#6) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

biztos.sztem ftc arra gondolt,hogy úgy fog viszonyulni a Mirage 4 a DX10-hez,mint a Gf6100/6150 a DX9c-hez.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#8) GiXXXer

GiXXXer
(tag)

Szerintem simán fut majd rajta a Crysis 24 spf-el. Nem tévedés, nem frame per second, hanem second per frame akart lenni. :D

Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb, és olyan tettre kész, hogy a nevem ige kellene legyen!

(#9) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmmm. Már vagy 10 éve nem volt Sis-el szerelt lapom. :U
Mondjuk nem is bánom... ;]
De ennek ellenére irodai vagy netezős/letöltős konfigba tökéletes lehet, mondjuk azokba meg felesleges a c2d (habár az új celeronok se lettek állítólag rosszak).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#10) csibor válasza GiXXXer (#8) üzenetére

csibor
(őstag)

Azért várjuk meg mit tud majd a gyakorlatban :) főleg AMD 690-ek ellen.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#11) orbano válasza adalbert1 (#9) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akár hiszed, akár nem, van akinek kell az erős proci, ugyanakkor nem akar mellé 8 csúcs VGA-t szerelni a gépébe 32giga ddr3-mal, és egy komplett számítógép árát sem akarja alaplapra költeni ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) Thomas1 válasza orbano (#11) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Ez va igaz. Akinek csak a nagy számítási kapacitás kell, és a lehető legolcsóbban akarja kihozni, plussz semmi szüksége 3D-re, azoknak ez tökéletes választás. Amennyit rááldozna egy drágább lapra, abból kijön egy jobb proci.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#13) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem velük szerelt alaplapokhoz is hozzá lehet majd jutni...

Mondjuk a DC azért jó lenne... ok, hogy nem mindegyik, de legalább legyen ilyen verzió is.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) GiXXXer válasza csibor (#10) üzenetére

GiXXXer
(tag)

Szerintem csak parasztvakítás. Ennyi erővel egy Trabi az Autobahn belső-sáv kompatibilis.
Valahol össze kell szedni az olcsóságot, a gyártási költségek alacsonyan tartása és a lightosabb fejlesztés járulnak hozzá, nem? Akkor valsz nem egy erőművész lesz.
Maguk a chipsetek viszont igéretenek tűnnek, volt pár sis-chipes notihoz szerencsém, és nem tapasztaltam semmi problémát!

Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb, és olyan tettre kész, hogy a nevem ige kellene legyen!

(#15) Kriza válasza csibor (#10) üzenetére

Kriza
(őstag)

AMD690 intelhez lesz?
Mert ha igen, akkor ezeknek jó szerencsétlen számozása lett (AMD690, Sis680, mert van, aki a számokat nézi csak)

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#16) adalbert1 válasza orbano (#11) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, ezt simán elhiszem :) , viszont nem hiszem, hogy ez teljesülne az átlag netre/office-ra használt gépben (mármint hogy tegyük fel kell a felhasználónak egy e6600/q6600). De ettől még a lehetőség adott ahogy te is mondtad (de valószínűleg ezeknek a lapoknak a nagy többségében nem a fent említett két proci vagy azoknál erősebb fog működni).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#17) csibor válasza GiXXXer (#14) üzenetére

csibor
(őstag)

Nekem most is az van.Inkább az a kérdés hogy az intel mit enged a sis-nek.
Kriza:már van [link]

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#18) Telefunen válasza robyeger (#2) üzenetére

Telefunen
(őstag)

A 645 semmilyen tekintetben nem vette fel a versenyt az i845PE-vel, kb 20%-al lassabb összteljesítményt nyújtott mint inteles társa, ledöbbentem mikor a SiS645DX-es lapom helyére egy i845PE-s került, soha nem gondoltam volna hogy egy alaplap ennyit nyomhat az összteljesítményben..

(#19) Male válasza Telefunen (#18) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak pár kiegészítés: a 645DX vetélytársa nem az i845PE volt, hanem az i845D. (kb itt már meg is bukott, amit írtál...)

A 845D drágább volt, és csak DDR266-ot tudott hivatalosan (nem hivatalosan DDR333-at is), ezzel szemben a 645DX DDR333-at, és nem hivatalosan DDR400-at... márpedig egy akkori 400-as FSB-s P4-el ez épp szinkronban ment, ami meg is látszott a teljesítményen. Más kérdés, hogy te ezt nem állítottad be...

Akkori teszt: [link] Szerinted lassabb volt ez alapján a 645DX? Valahogy én nem ezt olvasom ki belőle... (amúgy nekem is volt egy ASUS P4S533-as lapom SiS645DX chipsettel, és igencsak szépen teljesített)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.