Elég csúnya lett szegény...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Elég csúnya lett szegény...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

egyetértek, nagyon ronda, de remélhetöleg mivel csak referencia, majd le lesz cserélve más gyártók által 
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

Nem szép de az írt paraméterek igéretesek...
Aki hülye, haljon meg!

ez egy referenciagép. a gyártók maguk tervezik meg hozzá a házat.

hehe...lassan cserélhetem a nappaliban az ITT -t AMD-re

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
Ennél már rondábbat is láttam...pl panaszkodik mostanában piacra dobott 3 pálcás a céllövöldében ''HI-FI'' cuccai...
Na persze ez se valami gyönyörű
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, szépen lassan megszünnek a mai PC-k és helyüket átveszik a Media Centerek.
A mai számítógépek ''utódjait'' majd már csak a tervezők illetve irodisták fogják használni. Ezek a dual magos megoldások se igazán a játékok felé viszik el a procik tudását, hanem inkább a felhasználói programok irányába. 
Kíváncsi vagyok, mennyi ideig fejlesztenek még játékot PC-re?!? 
[Szerkesztve]
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

ennyire ''rossz'' lenne a helyzet? 
én személy szerint a sokoldalúságot (is) szeretem a ''hagyományos'' számítógépben, ezér' nem lesz x-box meg playstation otthon.
"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

Hát hogy rossz vagy jó azt nem tudom, mindenesetre nagyon úgy néz ki 2 irányban folynak a fejlesztések:
- nagyteljesítményű munkaállomás ami képes különböző nagy számítási igényű programokat futtatni, viszont csökkentett 3D-s teljesíménnyel rendelkezik.
- multimedia center, amivel lehet zenét halgatni, filmeket nézni, játszani, netezni, híreket olvasni, TVadást nézni, rádió adást halgatni, video konfereniázni, telefonálni ..stb stb.
A kettő között félúton szerep egy harmadik irány is: laptop, notebook, palmtop, GPS, mp3 lejátszó, fm rádió, mobiltelefon stb stb. -ből egy ''jól összegyúrt'' horozható ''PC''.
Előbb utóbb ezek a kis kütyük szvsz teljesen összeolvadnak, mert annyira olcsó lesz már az előállításuk. Már ma is lehet pl. egy mobilal zenét halgatni (mp3, fm radio) netezni stb stb.
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI
''Ezek a dual magos megoldások se igazán a játékok felé viszik el a procik tudását''
Ez azert egy erosen meredek kijelentes. A most kijovo konzolok (PS3, Xbox360) mind sokmagos cuccok, marpedig azokat konkretan jatekra talaltak ki 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Ráadásul a felhasználói progik nagy részének nincs is szüksége ilyen teljesítményre...
Aki hülye, haljon meg!

Nemtom, nekem tetszik
Dehát ízlések és pofonok...

Kritizálják is sokan a nexgen konzolokat, hogy korai még a bennük felsorakoztatott technológia. Szerintem nem baj, legalább kicsit megszenvednek a szoftverfejlesztők is, és beletanulnak a többszálú programokba.
Amúgy egész biztosan komoly szeletet fognak kihasítani ezek az egyszerű kütyük a PC-k piacából az elkövetkezendő években. Ne feledjük, hogy a felhasználók nagy része rühelli a sokoldalúságot (=bonyolultság), ők azt szeretik, ha az X gombot megnyomják, akkor X történik. Hamarosan a ''PC'' piacon legyőzik a consumerek a geekeket 
Az ilyen kütyük meg igazán akkor fognak elterjedni, amikor nem egy külön dobozka lesznek, hanem egy a tévé funkciói közül.
Department of Redundancy Department