Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

Nemes gesztus a Williams részéről, hogy még most is megemlékeznek az egykori bajnokról. Senna forever. :R

Igazán mutathattak volna egy-két telemetriás gépet, kíváncsi lettem volna rá, mit néz Willi papa a TV-n kívül. :D

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Jövőhéten ugyanekkor, ugyanitt csak az AMD színeiben :DDD

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#3) nap válasza Petya25 (#1) üzenetére

nap
(őstag)

Valamelyik autos magazinban volt ilyen telemetrias szamitogep. Lenyegeben a csomo bemeno adatbol egy grafikont csinalt, adatonkent eltero szinu gorbekkel.
Ment egy kort a versenyzo, ment egy kort a musorvezeto es a grafikonokon meg jol latszott a kulonbseg.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#4) Petya25 válasza nap (#3) üzenetére

Petya25
(őstag)

Ilyesmire gondolsz?
[link]

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#5) rudi válasza Petya25 (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ilyesmi, csak 120-féle (legalábbis a Williamsnél futamon, tesztelésen valamivel több is lehet) csík van rajta.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) marcee

marcee
(PH! addikt)

Ááááá, mekkora élmény lehetett!!! Ááááá!

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#7) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rudi: a Spyker mögött van pénzeszsák vagy autógyártó?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#8) venember83 válasza sh4d0w (#7) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Spyker maga is autokat gyart... :U Tulajdonosa meg valami milliardos, szoval valasz a kerdeseidre: van/van. De nagy konszern nincs mogottuk, ha ez erdekel.

Petya25: Az csak a Senna alapitvany logoja, feltettek ok is valahova, aztan annyi, lelkifurdalas elkerulese vegett jo, de kulonben nem nagy reklamerteku... Jellemzo, h olyan helyre tettek ahol kb szerelokon kivul senki se latja, max box-utca-latogatasnal ha eleg kozel engedik a bameszkodokat a kocsihoz.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#9) joghurt

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszettek a képek (valami autóbuzi weblapon biztosan vannak fent ilyenek, de azokat nem szoktam nézegetni), és az írás is jól sikerült. Én is valamivel több informatikát vártam a cím alapján annál, hogy ott vannak a laptopok, oszt jóvan.

A tej élet, erő, egészség.

(#10) edgR válasza joghurt (#9) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

sztem jo volt igy a sok kockulas utan :) :R

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#11) rudi válasza joghurt (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajna, minden informatikával kapcsolatos kérdésre az volt a válasz, hogy nem adhatnak infót. Annyit azért elárultak, hogy a szuperszámítógépen egy speciális Autodesk szoftverben futnak a próbák. Az esetek többségében fél autókkal számolnak (feltételezve, hogy szimmetrikus a hossztengelyre, ami igaz is), de az oldalszeles esetekben mindkét felet kell számolni. Ilyen félből tud 8-at kezelni egyszerre a computer, ami a képeken is 8 szekrényben szokott lenni, szóval én 8 clusterre tippelek.

Még pár szám: 300 G. Vannak olyan részei a motornak, amik ilyen erővel vibrálnak.
900 fok. Bizonyos alkatrészek ezen a hőmérsékleten működnek optimálisan :)
Aki még nem látta volna, ajánlom a Totalcar F1-es írását, ők vezethettek is egyet [link]!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) edgR válasza rudi (#11) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

remek iras es videok, koszi a linket!

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#13) simonzé válasza joghurt (#9) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég laikusszagú lett a cikk, de végiggondoltam: baromi nehéz HW-oldalon F1-ről írni. A Williams szupergépe az egyetlen olyan pont, ahol lehet kötni az F1-et az informatikához (meg persze az Acer + AMD + Ferrari, illetve a BMW+Intel szövetség), de ez kevés egy cikkhez. Inkább egy F1-et először látó túrista véleménye volt PC-s szemmel. Kicsit lájtos, de amit ki lehet hozni egy ilyen témából, azt kihoztátok, gratula! Én csak gyengébbet tudtam volna írni a PH-n. ''Autóbuzi'' oldalon viszont már más a helyzet. ;)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#14) simonzé válasza nap (#3) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nem a GP2-ben volt? :) (Gy.k.: a legendás programra gondolok)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#15) bambano válasza rudi (#11) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

300g az gyorsulás, nem erő:) ez a vibrálás elég konyhanyelv, gondolom a dugattyúk gyorsulása lehet ennyi 19 ezres fordulaton.
A fékek szoktak melegen működni. Esetleg a leömlők.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#16) nap válasza simonzé (#14) üzenetére

nap
(őstag)

A discovery channelen vagy a viasat exploreren volt valami autos musorban.
Valahogy ugy nezett ki, mint amit Petya25 meg rudi linkelt.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#17) James 08

James 08
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó a cikk.. :R

Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.