Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) avman

avman
(őstag)

mivel amol nyaralni van, helyette linkelem be.
[link]
szóval vannak itt árak.

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#2) Palika71 válasza avman (#1) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

És mennyivel kell majd átszorozni? Mert, tuti nem 190-nel! :DDD

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#3) avman válasza Palika71 (#2) üzenetére

avman
(őstag)

a cikk általánosan írta, h nem ismert. nem pedig azt, h a hazai ára.

(#4) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''az inteles konfigurációk (Vostro 1400, 1500 és 1700) azonban választhatóan GeForce 8400M vagy 8600M grafikus gyorsítót is kaphatnak, azaz ezektől a gépektől már a szórakozás (nagyfelbontású mozizás, 3D-s játék) sem áll annyira távol.''

a játékot még megértem, de egy x2 turionon miért ne lehetne nagyfelbontásúan mozizni? :F
az nv sem támogatja még sw-sen a hd dekódolást, vagyis inteles oldalon is a proci fogja még egy darabig számolni a videjót

True Success is Blonde

(#5) Renwick válasza avman (#3) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazad van, pontosítok (bár az első bekezdésben azt hittem egyértelművé tettem, melyik piacról van szó)...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#6) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

A komor, fekete színű burkolattal rendelkező Vostro konfigurációkba lényegében ugyanazt a hardvert építi a Dell, mint a már kapható Inspiron noteszekbe
Akkor kár is volt átnevezni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#7) karib

karib
(PH! addikt)

Nem hülyeség ez a több típuscsalád, de kis piacokon (mint pl. az itthoni) csak szívás van vele, mert többféle típusból kell kisebb mennyiséget rendelni az importőrnek, ami nem igazán nyerő.

Department of Redundancy Department

(#8) avman válasza Renwick (#5) üzenetére

avman
(őstag)

áhh, ki emlékszik a végén az elejére :DDD. így egyébként igazad van.
- doktorr úrr, olyan feledékeny vagyok egy ideje.
- de mióta?
- mit mióta?

(#9) dwiki

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

''kisvállalkozásoknak szánt Dell noteszek'' ... Csak nekem hangzik ez ''khm'', furcsán? Már nem nyelvtanilag, de olyan üres marketing szövegnek tűnik...
(Erről most az ugrott be - bár ez kicsit más téma - mikor drszöszi a narancssárga ibook-javal ült be az előadásokra. Vajon neki szánták?)

[Szerkesztve]

''De gustibus non disputandum est''

(#10) Bash válasza dwiki (#9) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Bármilyen hülyén hangzik, ezeket Amerikában a virágzó small business szektornak szánták. Biztos vagyok benne, hogy nem gondoltak arra, hogy ha egyszer magyarra fordítják, akkor hogyan fog hangzani.

http://bashtravel.com/

(#11) Taky

Taky
(senior tag)

A külseje megfogott... 14,1''-os, 2ghz-es turion x2-vel már jöhetne is... Csak legyen jó ára+akksija!

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#12) dwiki válasza Bash (#10) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, temészetesen magyar környezetben gondoltam.
Persze ettől még USA-ban is hangozhat hülyén - gondolom elsősorban erre gondoltál mikor amerikát írtál :) - , csak ahhoz nem tok hozzászólni hogy igen vagy sem ...

''De gustibus non disputandum est''

(#13) Integra válasza karib (#7) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

evidens
de ugye nem a kis hazánk ici pici piaca a célpiac, soha nem is az lesz
:)

(#14) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

A dell gépeknél mindig amcsi a célpiac, ezért drágábbak is valamivel, bár nem lepödnék meg ha ezek is tajvanon készülnének.

Egy ismerős az USAba jár fősuliba. Mindenkinek kötelező egy laptop. Bemegy az órára, kicsomagolja a gépét, asztalra fel, háló bedug és megy az oktatás, meg a vizsgáztatás is a gépen. Mikor fogunk mi ide eljutni, talán majd az unokáink :DDD

[Szerkesztve]

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#15) ebx

ebx
(fanatikus tag)

europaban mikor lehet kapni ilyet?
egy 1700-asra beneveznék

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

(#16) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Azért félelmetes, hogy a Dell honlapján, a ''rakd össze a géped'' -nél, milyen részletességgel lehet összerakni az új Vostro -t. Majdnem, mint a PC-t. És milyen jó áron!
Kár, hogy nem csak kilometerben vagyunk annyira messze az USA -tól. :O

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#17) aakosb

aakosb
(lelkes újonc)

Én az USA-beli honlap alapján kértem itthoy árajánlatot, gondoltam, milyen jól kivjövök, majd, aztán láttam a német Dell honlapon -ahol ugyancsak van konfigurátor-, hogy az USD-Euro árfolyam az kb. 1:1-hez,vagy még talán az euro szempontjából rosszabb. Mostmár nem várom annyira, hogy megjöjjön az ajánlat. :(

(#18) aakosb válasza ebx (#15) üzenetére

aakosb
(lelkes újonc)

Itthon már rendelhető (ellentétben a Dell.hu- val :DD ), kb. 3-4 hét alatt szállítják.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.