Ez most kicsit off lesz.
Basszus most esett le honnan nyúlták az X-box dizájnját!
Fogták és lenyúlták az X-men logót a képregényből! Hihetetlen.
Amúgy meg a M$ annyira tipikusan jellemző ez a mindenkit eltaposunk attitűd...
in4m8ion 1ts 2 B 3

Ez most kicsit off lesz.
Basszus most esett le honnan nyúlták az X-box dizájnját!
Fogták és lenyúlták az X-men logót a képregényből! Hihetetlen.
Amúgy meg a M$ annyira tipikusan jellemző ez a mindenkit eltaposunk attitűd...
in4m8ion 1ts 2 B 3

Igen. A z M$-el sosem jó üzletet kötni. Az nVidia elég merész volt. Nem baj, most majd belemászik ebbe az ATI is! :)

''Az nVidiának például azt vetik a szemére, hogy finoman szólva ''elrontotta'' az Xbox alaplapját. Ennek köszönhető a manapság oly divatossá vált Xbox-módosító chipek sikere.''
Ennyi erovel a SONY-t, SEGA-t is lehetne okolni, hogy az o konzoljaikat is lehet modchipekkel felszerelni.
Szegeny nVidia beleesett a van kalapja nincs kalapja csapdaba.
(#4) gatekeeper

Reméljük, hogy az ATI okosabb lesz és nem köt olyan szar szerződést a Microsofttal mint elődje. :DD
''As good as it gets''
(#5) twollah válasza gatekeeper (#4) üzenetére

Szerintem az ATi is ugyan ugy orul az M$ felkeresenek mint ahogy az nVidia akkor amikor felkertek, hogy keszitsen egy chipet az XBoxnak.

Jah... főleg, hogy még nem tudjuk, hogy ez mennyi mennyi millió $-al jár nekik ^^
''There is no such thing as eternity if you end it''
Asszem az nvidia forgalmának 20%-át teszi ki az xbox.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Az ms dizájner saját bevallása szerint a dizájnt az autóhifi erősítőktől nyúlták.

hát szarban lesznek...... mert azért 20% nem nevezhető éppen elhanyagolható kiesésnek....
minden esetre én most az nVidiának szórítok....
Joey doesn't share food!
(#10) Zsiba válasza gatekeeper (#4) üzenetére

Milyen is az a ''szar'' szerződés???? ;]
''One Ring to rule them all...''

millio $-okat érö :)
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu
''Az nVidiának például azt vetik a szemére, hogy finoman szólva ''elrontotta'' az Xbox alaplapját.''
A Picipuha meg finoman szólva k****ra elcseszett néhány Windowsot.
Mondjuk (majdnem?) mindet...
Neki ki hány a szemére?
''4MB-nél többre sosem lesz szükség'' - B.G. ... Elcseszték.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

mondj egy olyan oprendszert ami hibátlan... ne is oprendszert! felhasználói szoftvert.
Az nem 4MB egyébként...
''One Ring to rule them all...''

640Kbyte mindenre elég.
Ezt mondta Bill Gates anno.

Gerüchten zufolge gab es Streitereien zwischen Microsoft und Nvidia. Unter anderem wird spekuliert, dass Nvidia am fehlerhaften Mainboard-Design der Xbox, das zum Erfolg der Mod-Chips beigetragen hat, eine Mitschuld trage.
ja tenyleg! itt is igy van:
Pletykák szerint erre a lépésre azért került sor...
Szerintem ez inkább csak kifogás: az nV (FX 5800-zal) megingott imázsa lehet a háttérben, és/vagy az Ati nagyon jól sikerült R9700-asát is figyelembe vették...
Amúgy most meglátjuk, mennyire jó jósnak Carmack bátyó: anno kifejezetten a szemére vetette az nV-nek az X-box projectet, mondván hogy szükségképpen a PC-s fejlesztés rovására megy. Kívánci vagyok, hogy lesz ez az Ati-nál (bár ott asszem két, egymástól független fejlesztőcsapat dolgozik: így készült párhuzamosan a Gamecube grafikus chipje és valamelyik Radeon is...:o
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

igen. plane hogy mar tobb mint egy eve volt hir, valszeg ati chip lesz az xbox 2-ben..
serintem inkább itt az van a hátérben, hogy ki igért többet, kevesebbért.

Pénz, pénz, pénz és pénz! :(((

Mit gondolsz majd puszira csinálják?

Ezzel Den kolléga hozzászólását erősítettem meg.

a win2000 sp 4 talán jó. nekem még nem fagyott le 1x sem..
de a többiről tényleg ne is beszéljünk.
(#23) gatekeeper válasza Zsiba (#10) üzenetére

Lehet, hogy a kifejezés egy kicsit erős volt, de arról beszéltem, hogy azt remélem az ATI licencdíj-ügyletet fog kötni a Microsofttal ahelyett, hogy vállalná azt a készletezési- és termelési kockázatot, amelyet az nVidia jelenleg vállal. :(
''As good as it gets''

Az Ati átvette a vezető szerepet a vga kártya piacon. Ez erre a legjobb bizonyíték. :C
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

Már csak az a kérdés, hogy ez most jutalom az ATi-nak vagy büntetés. :))
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry