Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) glutamin

glutamin
(őstag)

df

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#2) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

az én kis radeon 9100-amon vajon lesz valami gyorsulás? :U

(#3) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

Éljen soká a 256MB-os 9600Pro-m :C

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#4) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elkéstek. Tegnap adtam el az ATi kártyámat. Két hónapig volt meg. :) Gyenge volt, röpült.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#5) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

sose bíztam az ilyen drasztikus driverrel tölténő gyorsulásokban ...

(de a másik gépemben van egy Radeon 8500 64MB os 300/620Mhz en :) majd meglátjuk mit produkál vele)

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#6) _cirmos_ válasza kovsol (#5) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

az a pár mhz hiányzik nekem a bf2 medium detail-hez :( (nálam 285/255 a vége)

(#7) HolloW válasza Goose-T (#4) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Szép kis általánosítás grat. :U

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#8) Goose-T válasza HolloW (#7) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért vettem ATi kártyát, hogy ne nevezzenek elfogultnak, ezért kipróbáltam. A kártya egy 9800XT volt, de nem jött be nekem. Egyébként hol látsz általánosítást? Csak és kizárólag az én kártyámról fejtettem ki a saját véleményemet. Ez nem általánosítás.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#9) tierbatyo válasza Goose-T (#8) üzenetére

tierbatyo
(senior tag)

A 6800GT-hez kepest volt gyenge? Ez talan nem meglepo...

Take a look to the sky just before you die

(#10) Goose-T válasza tierbatyo (#9) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ti4200 volt előtte, nem hozott olyan átütő javulást, amilyet vártam tőle, de hanyagoljuk ezt a témát.

(#11) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

mértem egyet 5.6-tal és 5.7-tel is. nevetni fogtok:
3dmark2001se @ catalyst 5.6: 10120 pont
3dmark2001se @ catalyst 5.7: 10121 pont :D

[Szerkesztve]

(#12) JagdPanther válasza _cirmos_ (#11) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

:DDD:D:DD

egyébként szvsz azér jött ki csak ennyivel több mer nem optimalizálnak már ilyen régi bencsmákokra(és kártyákat...:O)

6910p

(#13) _cirmos_ válasza JagdPanther (#12) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

azt vártam hogy 10-20 ponttal több lesz, amit még rá lehet fogni a mérési szórásra, de ez az 1 pont ez büntet :))
kár hogy erre már nem optimalizálnak, dehát nem akarnak éhenhalni, ez végülis érthető (viszont én sem, úgyhogy nem veszek új vga-t :D)

(#14) JagdPanther válasza _cirmos_ (#13) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

az lett volna érdekes ha még kevesebb pontot is kapsz mint az 5.6tal!:DD

6910p

(#15) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

''néhány esetben igen jelentős''

Imádom az ilyen szövegeket. Itt az aktuális havi frissítés, szedjétek - ez is elég lenne

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#16) rocket válasza X@b3e (#15) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem kene minden drivertol csodat varni es akkor lehetne ertekelni ezeket a javitasokat/optimalizaciokat.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#17) rocket válasza _cirmos_ (#11) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez azt jelzi mindent kihoztak mar a kartyabol amit lehet :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#18) aDM|RaL^ válasza glutamin (#1) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

óriási információértékű kezdőhozzászólás :)

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#19) Allien válasza _cirmos_ (#13) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nem azért mondom, de mintha azt írtad, hogy a BF2-ben vársz javulást, akkor miért nem azzal teszteled?:F Nekem tökmindegy, hogy egy nyamvadt tesztprogival mennyi pöttyöt szerez, ha a játék a fontos! Sőt, akár kevesebb is lehet, ha attól még a játék jobban fut.:DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#20) _cirmos_ válasza rocket (#17) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

nem igaz, 1 pont még volt benne :D

(#21) JagdPanther válasza Allien (#19) üzenetére

JagdPanther
(fanatikus tag)

abszolút ez a hitvallásom szerény személyemnek is!:R

6910p

(#22) _cirmos_ válasza Allien (#19) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

mert valamiért nem játszotta le az utolsó demo-mat a battlerecorder. annyit meg nem ért az egész hogy vegyek fel egy újabb demo-t, tudtam mi lesz a végeredmény. csak kiváncsi voltam mi van a ''gyorsulás lesz kis kártyákon'' duma mögött (egyébként a bf2 sem lett érezhetően gyorsabb, most hagytam abba).

(#23) sleve válasza _cirmos_ (#11) üzenetére

sleve
(tag)

már 5.7 van?! báze lemaradtam az 5.6-rol :DD

''Hat, szerintem perpetuum mobilet elobb talalnal, mint mukodo masolasvedelmet.'' by dabadab

(#24) X@b3e válasza rocket (#16) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Nem is várok. Ha esetleg nagy lenne a javulás, az is csak attól lehet, hogy találtak egy újabb kiskaput a 3D Markban. Élesben meg nem fog sokat javulni

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#25) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Mobil 9000 -hez jó lesz:DDD?

(#26) laco1221

laco1221
(kvázi-tag)

Hello!!
Nem szabad egy új drivertől túl sok teljesítménynövekedést várni, de valamennyit úgy is gyorsít (1 pontot:DD)!!
De ha azt nézem akkor a 4.12es driverhez képest az 5.6 több mint 200 pontot jelent a 3D Mark 2003ban!!

4.12essel: 3600valamennyi alapórajelen
5.6ossal: 3860 alapórajelen

5.7est minygyá megnézem mert lehet h. sokkal jobban viszi a Far Cry-t 1024*768 fullon:DD

Imádom a CSÉ-t és az FPS játékokat! Másik mániám a grafika és a FRAPS! Ja és tuningolok, mint az állat!!

(#27) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Azt vártam hogy a BF2 végre nem fog töltögetni FullMaxon, de sajnos a vga még mindig sokat eszik meg a rendszer memóriámból, mivel 256 ra van állitva a biosban(hirtelen nem jut eszembe a neve :DDD), hogy mennyit használhat fel onnan, de persze semmi változás az ujjal:C

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#28) CocooN-z válasza aDM|RaL^ (#18) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

lolololol:DD

(#29) Pukii válasza CocooN-z (#27) üzenetére

Pukii
(senior tag)

Azzal csak azt álitod be ,hogy max menyit foglalhat le a rendszermemoriából a vga Tehát attol még nem lesz kevesebb a memoriád..

''A DDR az a winchester?'' by Ziiip

(#30) CocooN-z válasza Pukii (#29) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Igen, de ha kell a vas, akkor leis foglalja, és a bf2 nek igenis kell a memoria, és simán elveszi, a rendszer memoriabol, de azt irtak jobb lesz az ien ''régi'' vga k memoria kezelése, és nagyon nem ugy tunik. És még csak nem is gyorsabb

(#31) RpPRO válasza laco1221 (#26) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Far Cryhoz proci kell, szal ne varj gyorsulast ezzel a driverrel a te cumodon

Hogy hozza is szoljak erdemben, imhol par 3rd party driver osszehasonlitasa:Bővebben: link

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#32) Allien válasza CocooN-z (#27) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

AZ egy külön téma, NEM driver kell hozzá, hanem patch, amit MOST hoztak ki, azt rakd fel (ha eredeti a gamed), és elvileg TÉNYLEG jobb lesz!:))

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#33) CocooN-z válasza Allien (#32) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Igen láttam a hardwireden, thx, remélem jo lesz...

[Szerkesztve]

(#34) várnarancs

várnarancs
(PH! addikt)

Szerintem egyik driver rosszabb mint a másik. A 9800pro-m 600 pöttyel megy kevesebbet egy 5.6-os Driverrel, mint egy 5.3-al a 3DMark03-ban.

Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs

(#35) laco1221

laco1221
(kvázi-tag)

Na most megnéztem és a Source motorra épülő Video Stress Test-ben van különbség!!!!! (5.6 és 5.7 között):DD
800*600 3fps-sel jobb 92 -> 95
1024*768 8fps-sel jobb 62 -> 70

máshol meg nem nagyon észrevehető (idáig)

Imádom a CSÉ-t és az FPS játékokat! Másik mániám a grafika és a FRAPS! Ja és tuningolok, mint az állat!!

(#36) mobal válasza _cirmos_ (#11) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem gyorsabb volt az 5.7 csak mivel a bf2 15 perc után szétesett ezért repült.

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#37) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

hy! Megtudnátok adni egy linket ahonnan le tom tölteni az új Ati Catalyst-otJa és még kérdezném hogy ha nem rendszertelepítés után rakom fel a drivert akkor lassab lex? már felraktam a rendszert és már az eredeti driver-ét, baj ha most azt letörlöm és felrakom az új catalystot?:D

azt hol tom beállítani és ha beállítottam akkor hol tom megnézni hogy amit beállítottam azt télleg jól állítottam-e be???

(#38) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

meg egy jó tesztprogit amivel faxán le tom tesztelni a kártyát?

azt hol tom beállítani és ha beállítottam akkor hol tom megnézni hogy amit beállítottam azt télleg jól állítottam-e be???

(#39) torz on borz válasza boyzooon (#37) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

innét tudod leszedni Bővebben: link

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#40) kircipeti

kircipeti
(senior tag)

Udv!

Mindig ezt a hibauzit kapom, amikor betoltodni szeretne a CCC:
[kép]
5let valakinek? :F

http://tinyurl.com/kircip

(#41) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

Bővebben: link
ezt kell letöltenem ?

(#42) boyzooon válasza kircipeti (#40) üzenetére

boyzooon
(lelkes újonc)

memória hiba. nekem is ezt csinálta ilyenkor nincs más lehetőség újra kell rakni a rendszert!

(#43) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

Display Driver,
WDM,
CATALYST Control Center

itt mi az a WDM?

(#44) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

csumi kérdezném hogy a catalyst 5.7 jobb a kártyának mint az eredeti drivere?
:D

(#45) _cirmos_ válasza kircipeti (#40) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

valószínűleg hiányzik a microsot net-keretrendszer. a windows-update oldalon tudod letölteni, akkor menni fog.

(#46) LordX válasza boyzooon (#43) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Windows Driver Module = driver Windwos 2k/XP-hez..

(#47) boyzooon válasza LordX (#46) üzenetére

boyzooon
(lelkes újonc)

ezzel mit akartál?

(#48) _cirmos_ válasza boyzooon (#47) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

válaszolni a kérdésedre...

(#49) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

csumi! Nekem az Ati Catalyst-al egy kicsit belassul a rendszer. Kérdezném hogy eza a driver hibája lenne? Vagy a Vga-nak nem megfelelő ez a driver? Lécci írjatok
Köszi csum:D

(#50) boyzooon

boyzooon
(lelkes újonc)

Amúgy egy ati radeon 9550 CDT 128MB/128bit-es vga-m van:DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.