Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Hardcore gémereknek van fülesük, amelyik gamer meg szeret mozizni, annak van egy komolyabb hangfalszettje is, úgyhogy ennek így semmi értelme nincs szvsz.

[Szerkesztve]

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#2) Gorgo24 válasza Robaj (#1) üzenetére

Gorgo24
(tag)

Egyetértek!
Játszás közben pedig a mélynyomó keltette rezgések a monitoron földrengést szimulálnak. ;]

(#3) erdoke válasza Robaj (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem igazából megfelelne arra, amihez kell a hang PC-n. Ha együtt megy a monitor kábeleivel, akkor bazira helytakarékos is.

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) Kalandor válasza Robaj (#1) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

helytakarékos-kábelmentes, hubos és kamerás. szerintem ez sirály!

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#5) Vikthor válasza Kalandor (#4) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebből a szempontból ez valóban igaz, szerintem is jó fejlesztés, ismét egy újabb opció, hogy a vásárló 1-ben akarja megvenni ezt vagy külön külön...

~ Arcana ~

(#6) csibor

csibor
(őstag)

Ilyet akarok!Menyivel kevesebb kábel.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#7) hunluigi

hunluigi
(fanatikus tag)

Nekem is szimpatikus megoldás... úgy is moncsi váltás előtt állok... csakhát az ára mehetne egy picit lejebb is. :O

A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...

(#8) csibor válasza hunluigi (#7) üzenetére

csibor
(őstag)

95K-ért már nem lenne olyan rossz vétel.De 360Euro-ért is jöhet.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#9) Exakt

Exakt
(fanatikus tag)

szépnek szép, de asuseknal ez a minoseg rovasara megy ''lásd PW191''
bár ez felhasználás kerdese..
az ára elfogadhato ilyen szolgaltatasok mellett

(#10) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Részemről a saját monitoromon se haszálom a hangszorókat mert van jobb de lehet, hogy valakinek ez elég. :U
Amúgy a moncsi egész jó, tetszetős.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#11) student

student
(senior tag)

hát ez értelmetlen a gémereknek :(

up!

(#12) gre3nwar válasza student (#11) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

2.1
a kamera
19''
1280 (az mondjuk alap már pár éve)
2ms !

nem hiszem hogy valami baj lenne az árával szerintem nagyon jó monitor

a mélynyomo ha meg földrengést idéz elő a monitoron (értitek nem?:D) akkor nem tom de biztos lehet állítani a bass-t is

nyilván egy gamer sztereo fülessel nyomja de pl LANon két mecs közt vagy este filmetnézel odagyülnek még páran mert van ilyen akkor ha nem vagy buzi átkötöd a monitor hangszorójára és akor ők is hallják:D

[Szerkesztve]

(#13) orbano

orbano
(PH! félisten)

Jól néz ki, szerintem egy ízléses, nem túl hardcore, de igényes játékgéphez ideális.

A vér nem válik VAZZE!™

(#14) jakobkacsa válasza orbano (#13) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

igzektli, nekem is egészen jó lenne... még megfontolom

a ''földrengésről'' meg annyit, hogy elég merevnek tűnik a talpazat - persze várjuk meg a PH!-s tesztet :)

Dyslexia for cure found!

(#15) Dufresne válasza orbano (#13) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Sztem is jól néz ki, de a hangszórókat és egyéb szart elfelejthetnék belőle és akkor kellene is:D

Back to the field!? www.utv.hu

(#16) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

váncsi a garanciára és hogy a basszus mennyi idő alatt veri szét a moncsit... :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#17) Robaj válasza erdoke (#3) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Kis reakcióidejével és hangtechnikájával főként a játékosokat csalogatja a PG191.
Ebből az következik rohadt drága:)

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#18) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kéne hallani élőben, minden esetre elég vicces, gémernek fejhallgatója van, vagy bazi nagy rendszere :)

(#19) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szimpatikus ez a sok az egyben
gondolom a ''gémer'' viheti majd magával lanparty-ra is, s akkor nem kell majd hangosítás :DDD

True Success is Blonde

(#20) gerus1981

gerus1981
(lelkes újonc)

Nagyker árlistából számolt bruttó kisker ára:

ASUS TFT PG191 SBLACK 19'' LCD,2ms,Cam,USB,DVI-D ---- 109.600 Ft

(#21) Scorpion

Scorpion
(tag)

Mi a véleményetek erről a monitorról?
Tervezem, hogy ilyet vegyek, de még nem jutottam túl sok visszajelzéshez. Akinek van ilyenje, azt megkérem, hogy írjon róla pár sor véleményt.
Köszi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.