Hehehe, nem piskóta, azt hittem a Kocka meg a V60 mellett nem sok drabálisabb hűtő van, de közben láttam egy Coolermaster Fuji-t. 
(Bár a Coolermaster Roof se piskóta)
Close the World ..... Open the Next!
(#1) Komplikato

Hehehe, nem piskóta, azt hittem a Kocka meg a V60 mellett nem sok drabálisabb hűtő van, de közben láttam egy Coolermaster Fuji-t. 
(Bár a Coolermaster Roof se piskóta)
Close the World ..... Open the Next!

Uhh, de nagyon tetszik. (kinézetre)
Kár hogy a notimra nem lehet felszerelni...de talán az asztalon is jól mutatna 

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....
(#3) venember83
Miert utalom en ezeket -Asus- a coolereket?
Rondasaga 1 ok lenne, de nem azert... De, megis rondasaga a fo ok!
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Szóval ez nem SLI-ready?! 
All Black...
Huh... Ha 16 dB a zajminimum, akkor bele sem merek gondolni mekkora a max. érték...
A 19dB már unalmas volt, most 16-ot adnak meg 
Várom a ''0dB zajminimum''-okat... egyebár a minimum, ha bedöglik a venti ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nem rossz...remelem kijon AMD-kre is, hatha akkor lecserelem a ThermalTake Silent 939-esem 
| Apple iPad 32GB WiFi | Apple iPhone 3GS 16GB | Apple iPod Shuffle 4th Gen |
Csinos. olyan mint egy motor blokk 
we all deserve a bit of luck.
Olyan hihetetlen, egy 2300 -at pörgő venti, 16dB hanggal.
X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek
Hello
Ez s939-re nem jó?
"Csak úgy mondom"
600g a kisebb rendszerekbe
termetes darab
vajon miért csak a minimum hangerőt és maximum légszállítást adták meg? ![;]](/dl/s/v1.gif)
True Success is Blonde
2300 a max fordulatszám, 16dB pedig a min zaj... nyilván a 16dB nem a 2300-as fordulatszámhoz tartozik.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

VAN ''''0dB zajminimum'' hűtő!
Pl. Scythe Ninja 1100, és nem kerül sokkal többe, ennél (szvsz), ráadásul, ha olyan a rögzitése, mint az elődnek (Silent Square), akkor nem ajánlom senkinek. Illetve, lehet, hogy az én házammal van baj, de AMD-s a rendszerem, és nem jó neki az eredeti, gyári rögzités (mert szemetek a mérnökeik), és képessek az ellen oldalon egy fém lapot berakni, ami alá egy relative túl vastag szigetelés kerül, amit ráadásul, keményen oda is ragasztanak az alaplaphoz.
Annyira vastag, hogy az alaplapot, ha teljessen lecsavaroznám, szerintem meg is repedne. 
De, lehet, hogy az én házammal van baj, mert ha van az alaplap, és az alatta lévő tálca között legalább ~2 mm, akkor nincsen gond.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

A te házaddal van a baj.
Ha valaki egy akkora hűtőt meg hátsó rögzítő nélkül akar felszerelni az magára vessen.
Premium Vintage

Jó vicc!
Ha azt mondod, hogy az eredeti hozzá kevés, az szvsz, eléggé röhejes lenne! Ugyanis, a terhelést nem ez a fém lap hordozza. Az eredeti műanyag is megtenné, vagy kisebb szigetelő réteg is bőségessen elegendő lenne. Ennyire tellik az asus mérnökeitől, tisztára, mint a zalman (azt se csipázom, bár talán a mostaniak kompatibilisebbek).
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

A minimum za 16DBA? Szóval azt kell érteni ez alatt, hogy a venti álltában, áram nélkül, már a bolt polcán is legalább ilyen hangos? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megyek, mert egy fehér köpenyes alak keres...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

De van egy rakat méretesebb pl:
Scythe Infinty, Ninja, Shogun
Thermakright: HR-01, Ultra 120, SI 120
Coolermaster: Hyper6+
Coolink U120 / Noctua NH-12
Coolink Bat 
Tuniq Tower 120
Titan: Vanessa L-Type, Amanda TEC Cooler
Thermaltake: Sonic Tower, Big Typhoon
Biztos maradt ki valami, de olyan hűtők, melyek 120-as ventit használnak nagyobbak. Szóval ez még relatíve kompakt.

Biztos, csak a háttérzaj olyan nagy, hogy nem tudod kimérni a 16 decibelt

Az Infinity méreteit és 960 grammját alapul véve kóros (no nem dual
) véznaságban szenved. Vagy mégse sikerült ráhangolódnom Asus marketing gépezetének adására 
Mert a max hangerő - max légszállítás alapján a júzer könyebben választhatna. Így legalább van 1 kis izgalom, vajon otthon verheti-e az ember a fejét a falba felszerelés és hangpróba után.

Hö-hö!
Biztos, hogy jól raktad be az alaplapot a házba? 
Nekem a házhoz (vagy az alaplaphoz, már nem emléxem) adtak 7 mm hosszú távtartókat. Ezek vannak becsavarva az alaplapot tartó lemezbe, erre van ráültetve az alaplap és ebbe vannak belehajtva az alaplaptartó csavarok. Vagyis az alplap és a tálca között van 7 mm!
(#21) macilaci78 válasza Gipsz Jakab (#20) üzenetére

Szerintem a srác nem annyira kezdő, hogy távtartó nélkül csavarozgatna, mert akkor rövidre is zárna sokmindent. Én azt furcsállom, hogy az az esetenkénti 7mm is kevés a cooler felfogatásához... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Jó vicc! Van távtartó, csak ennek a ''matricája'' még vastagabb! Sok házam nem volt eddig, csak három, és egyiknél sem volt túl sok hely az alaplap alatt.

Azt sejtettem, hogy van távtartó, mert a nélkül lehetetlen felrakni az alaplapot, emlékeim szerint a túloldalon is van néhány alkatrész. De azt nem gondoltam volna, hogy ez kevés! 

Mekkora sux! Nekem gond nélkül felment a Tt Silent Tower az AN7-re és simán vissza tudtam tenni a tálcára/házba. Korábban én is mértem, a távtartó 6-7 milliméterre emeli a lapot a tálcától. Kösz a figyelmeztetést. Eddig se váltottak ki belőlem egetverő lelkesedést az Asus hűtők, ezután még inkább kerülöm őket.