Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Hehehe, nem piskóta, azt hittem a Kocka meg a V60 mellett nem sok drabálisabb hűtő van, de közben láttam egy Coolermaster Fuji-t. :D
(Bár a Coolermaster Roof se piskóta)

Close the World ..... Open the Next!

(#2) Simi2000

Simi2000
(tag)

Uhh, de nagyon tetszik. (kinézetre)

Kár hogy a notimra nem lehet felszerelni...de talán az asztalon is jól mutatna :)

:))

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miert utalom en ezeket -Asus- a coolereket? :F Rondasaga 1 ok lenne, de nem azert... De, megis rondasaga a fo ok!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Szóval ez nem SLI-ready?! :DDD

All Black...

(#5) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Huh... Ha 16 dB a zajminimum, akkor bele sem merek gondolni mekkora a max. érték...

(#6) Male válasza syn7h37ic (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 19dB már unalmas volt, most 16-ot adnak meg :)

Várom a ''0dB zajminimum''-okat... egyebár a minimum, ha bedöglik a venti ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Daniel

Daniel
(tag)

Nem rossz...remelem kijon AMD-kre is, hatha akkor lecserelem a ThermalTake Silent 939-esem :P

| Apple iPad 32GB WiFi | Apple iPhone 3GS 16GB | Apple iPod Shuffle 4th Gen |

(#8) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

Csinos. olyan mint egy motor blokk :DDD

we all deserve a bit of luck.

(#9) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan hihetetlen, egy 2300 -at pörgő venti, 16dB hanggal.

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#10) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ez s939-re nem jó?

"Csak úgy mondom"

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

600g a kisebb rendszerekbe
termetes darab

vajon miért csak a minimum hangerőt és maximum légszállítást adták meg? ;]

True Success is Blonde

(#12) Male válasza Palika71 (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2300 a max fordulatszám, 16dB pedig a min zaj... nyilván a 16dB nem a 2300-as fordulatszámhoz tartozik.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#13) Allien válasza Male (#6) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

VAN ''''0dB zajminimum'' hűtő!;) Pl. Scythe Ninja 1100, és nem kerül sokkal többe, ennél (szvsz), ráadásul, ha olyan a rögzitése, mint az elődnek (Silent Square), akkor nem ajánlom senkinek. Illetve, lehet, hogy az én házammal van baj, de AMD-s a rendszerem, és nem jó neki az eredeti, gyári rögzités (mert szemetek a mérnökeik), és képessek az ellen oldalon egy fém lapot berakni, ami alá egy relative túl vastag szigetelés kerül, amit ráadásul, keményen oda is ragasztanak az alaplaphoz.:B :W Annyira vastag, hogy az alaplapot, ha teljessen lecsavaroznám, szerintem meg is repedne. :O
De, lehet, hogy az én házammal van baj, mert ha van az alaplap, és az alatta lévő tálca között legalább ~2 mm, akkor nincsen gond.

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#14) Versus válasza Allien (#13) üzenetére

Versus
(senior tag)

A te házaddal van a baj.
Ha valaki egy akkora hűtőt meg hátsó rögzítő nélkül akar felszerelni az magára vessen.

Premium Vintage

(#15) Allien válasza Versus (#14) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Jó vicc!;) Ha azt mondod, hogy az eredeti hozzá kevés, az szvsz, eléggé röhejes lenne! Ugyanis, a terhelést nem ez a fém lap hordozza. Az eredeti műanyag is megtenné, vagy kisebb szigetelő réteg is bőségessen elegendő lenne. Ennyire tellik az asus mérnökeitől, tisztára, mint a zalman (azt se csipázom, bár talán a mostaniak kompatibilisebbek).:B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#16) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A minimum za 16DBA? Szóval azt kell érteni ez alatt, hogy a venti álltában, áram nélkül, már a bolt polcán is legalább ilyen hangos? ;]

Megyek, mert egy fehér köpenyes alak keres...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#17) szélerőmű válasza Komplikato (#1) üzenetére

szélerőmű
(tag)

De van egy rakat méretesebb pl:
Scythe Infinty, Ninja, Shogun
Thermakright: HR-01, Ultra 120, SI 120
Coolermaster: Hyper6+
Coolink U120 / Noctua NH-12
Coolink Bat :D
Tuniq Tower 120
Titan: Vanessa L-Type, Amanda TEC Cooler
Thermaltake: Sonic Tower, Big Typhoon
Biztos maradt ki valami, de olyan hűtők, melyek 120-as ventit használnak nagyobbak. Szóval ez még relatíve kompakt.

(#18) szélerőmű válasza macilaci78 (#16) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Biztos, csak a háttérzaj olyan nagy, hogy nem tudod kimérni a 16 decibelt :C :R :DD

(#19) szélerőmű válasza Ste (#11) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Az Infinity méreteit és 960 grammját alapul véve kóros (no nem dual :DD ) véznaságban szenved. Vagy mégse sikerült ráhangolódnom Asus marketing gépezetének adására :F

Mert a max hangerő - max légszállítás alapján a júzer könyebben választhatna. Így legalább van 1 kis izgalom, vajon otthon verheti-e az ember a fejét a falba felszerelés és hangpróba után.

(#20) Gipsz Jakab válasza Allien (#13) üzenetére

Gipsz Jakab
(újonc)

Hö-hö!
Biztos, hogy jól raktad be az alaplapot a házba? :)
Nekem a házhoz (vagy az alaplaphoz, már nem emléxem) adtak 7 mm hosszú távtartókat. Ezek vannak becsavarva az alaplapot tartó lemezbe, erre van ráültetve az alaplap és ebbe vannak belehajtva az alaplaptartó csavarok. Vagyis az alplap és a tálca között van 7 mm!

(#21) macilaci78 válasza Gipsz Jakab (#20) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Szerintem a srác nem annyira kezdő, hogy távtartó nélkül csavarozgatna, mert akkor rövidre is zárna sokmindent. Én azt furcsállom, hogy az az esetenkénti 7mm is kevés a cooler felfogatásához... :W

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#22) Allien válasza Gipsz Jakab (#20) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

:DDD Jó vicc! Van távtartó, csak ennek a ''matricája'' még vastagabb! Sok házam nem volt eddig, csak három, és egyiknél sem volt túl sok hely az alaplap alatt.:B

(#23) Gipsz Jakab válasza Allien (#22) üzenetére

Gipsz Jakab
(újonc)

Azt sejtettem, hogy van távtartó, mert a nélkül lehetetlen felrakni az alaplapot, emlékeim szerint a túloldalon is van néhány alkatrész. De azt nem gondoltam volna, hogy ez kevés! :)

(#24) szélerőmű válasza Allien (#22) üzenetére

szélerőmű
(tag)

Mekkora sux! Nekem gond nélkül felment a Tt Silent Tower az AN7-re és simán vissza tudtam tenni a tálcára/házba. Korábban én is mértem, a távtartó 6-7 milliméterre emeli a lapot a tálcától. Kösz a figyelmeztetést. Eddig se váltottak ki belőlem egetverő lelkesedést az Asus hűtők, ezután még inkább kerülöm őket.

(#25) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a világért sem cserélném erre az Asus-ra az u8-as hűtőmet(esetleg ninja-ra, vagy infinity-re ;) :P )

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.