Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Skica

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Szép, szép, de othonra nem kellene. :B

''két 5,25 colos meghajtó illeszthető beléjük '' de állítva? :Y

[Szerkesztve]

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#2) LordVader80 válasza Skica (#1) üzenetére

LordVader80
(őstag)

Sztem ezek fekvő házak! tehát fektetve... :DD

May The Force Be With You!

(#3) Skica válasza LordVader80 (#2) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd a képeket! ahogy le vannak fényképezve, ott alul vannak a lábak! (de lehet hogy fektetni is lehet, ha mégsem, max felrúgom...) :R

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#4) monstre válasza Skica (#3) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nos, ha megis van laba jobb oldalt, nem latszik a kepen :D
de sztem is allohaz... erdekes lehet ugy dvd-t irni, hogy allva porog :D
jo-jo, tudom, nekem is volt allo cd playerem :D

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#5) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Szépek, remélem majd itthon is lehet kapni őket. Még HTPC-hez is ideálisak, az egyik 5,25'' egység helyére mehetne egy VFD kijelző.

Szerintem a 250W táp elég a kis rendszerhez. Nekem most egy e6300 megy alapon, x550 VGA-val, dvd-író, 4 hdd egy Chieftec 300-as tápról. Meg egy rakat USB-s cucc is(webcam, bill-egér vevője, hub, sokazegyben memkártyaolvasó, irda, BT).

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#6) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

A szellőztetés mondjuk kevéssé ideális HTPChez, 6os ventilátorból jóval nehezebb halkat kapni...

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#7) Ősember válasza anaqer (#6) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

igy van, ha már 14 magasak (vagy szélesek, a fene tudaj már :D ), akkor elfért volna a 12-es is :))

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#8) Pompi válasza Skica (#1) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''két 5,25 colos meghajtó illeszthető beléjük '' de állítva?

Miért ne lehetne állítva? :U

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#9) D.Orion válasza Pompi (#8) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát mi még le vagyunk ott maradva, hogy alapból vízszintes helyzetre lettek tervezve a meghajtók. Most ha fejjel lefele rakom be az álló házba akkor is rendeltetésszerűen müködik :F Kizártnak tartom. Ezért is nemértjük jónéhányan, hogy hogyan müködhet oldalára állítva.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#10) Pompi válasza D.Orion (#9) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most itt nem fejjel lefeléről van szó, egyébként elméletileg még úgy is működne talán, csak a lemez behejezése a problémás ebben az esetben némiképp ;)
Oldalra állítva ezzel sincs baj, mert már jóideje olyan a tálcák kiképzése, hogy kis pöckök tartják a lemezeket ha állítva van a meghajtó. De ezek csak a betöltéshez kellenek, ha már egyszer bent van a lemez akkor már nincs gond, a meghajtó megfogja és pörgeti akár oldalra esetleg fejjel lefelé van állítva a meghajtó.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#11) Cicero válasza LordVader80 (#2) üzenetére

Cicero
(őstag)

jaja oldalra a talpak csak falvédőnek használatosak

(#12) Ősember válasza D.Orion (#9) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

én nekem egyszer sikeült elsöre betenni egy lemezt egy ilyen függölegesen elhelyezett szerkezetbe :)) büszke is voltam magamra :DDD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#13) dr faustus válasza Pompi (#10) üzenetére

dr faustus
(senior tag)

Az álló meghajtóhelyre a slot-in meghajtó a legjobb.

Warning: Explicit Content

(#14) D.Orion válasza Ősember (#12) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Én meg életemben nem láttam ilyet nem vízszintes helyzetben müködni :DD

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig jónéhány nagy gyártó készít SFF formátumú álló /fekvő házakat pl dell:
[link]

Egyébként 6 centis ventikből is van halk, csak drága, pl. Papst. Cirka 4k az ára.
Hiába 14 centi a ház magassága, ha nincs benne elég hely egy 8 vagy 12 centis ventinek.

itt van még kép az új házakról:
[link]
[kép]

[Szerkesztve]

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#16) D.Orion válasza atuci (#15) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Köszike mindenkinek a fejtágítást ezzel a döntött meghajtóval kapcsolatban. Mindig tanul valamit az ember a pH!-n. Thx.
TS-8B1 nekem a legszimpatikusabb színvilágilag.

(#17) nap

nap
(őstag)

Fekvo hazkent jobban el tudnam kepzelni...
Nem lehetetlen igy fuggolegesen belerakni a cd-t, de nem szeretek a lemezeim epsegeert aggodni.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#18) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Simán megy a dvd irás-olvasás álló meghajtóban. Hiszen ha már bent van, a gyűrű megfogja a lemezt,és ugyanúgy pörgeti. Berakni már macerásabb,de elvileg a tálca megfogja.

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.