De miért kell lesajnálni a DVI csatit? 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
De miért kell lesajnálni a DVI csatit? 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
csak analóg D-Sub
de miért egy 50ft-os alkatrészen kell spórolni? 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

mert más vámkategóriába esik így...
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

erre nem is gondoltam volna 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
vehetünk kétkerekű autókat is, mert bicikliként elvámolható, de...
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Kicsit más a dolog... ha van rajta DVI, akkor nem számítógép alkatrésznek minősül, hanem szórakoztatóelektronikai cikknek... + pár ezer forint emiatt. (Valami EU-s ''szakértő'' így állapítota meg a különbséget a TV és a monitor között...)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
értem én ezt, de szvsz egy tft-hez KELL a dvi, anélkül nem jó a kép.
akkor meg már ne ezen múljon.
A vevők nagyrésze azt se tudja mi az a DVI... és ebben az árkategóriában 1-2000Ft dönt sok embernél. Engem nem zavarna, hogy nincs rajtuk, ha mind elérhető lenne DVI-vel is...
Valaki, aki ért a belső felépítéshez is: kb mennyit lehetne azzal spórolni, ha nincs rajta analóg bemenet, csak digitális?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
anno az egyik nagyker fejese mondta nekem, hogy nekik meg a vágott szeműek mondták: kb 50ft (2005-ös adat)
Igen, a csati ennyi lehet, de a vám nem... most néztem meg, elvileg 14% (már ha a konkurens oldal jól informált: [link]).
Szerk: vagy az 50Ft a lehetséges spórolás?
[Szerkesztve]
De minek ezekbe beépített hangszóró? Vegyék ki és a spórolt áron tegyenek rá DVI-t.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
az anyagára ennyi, a vám tényleg erre jön rá 
Csodálom, hogy még egy cég sem találta ki, hogy DVI nélkül adja, de ott a helye, és mondjuk 500Ft-ért árulja a bepattintható DVI csatlakozót hozzá... vagy csak le van tiltva a DVI, és a gombokkal némi bűvészkedéssel visszakapcsolható.
Xpod: a hangszóró vagy 300Ft lehet, és Windows hangokhoz elég.
Az igaz hogy elég, de minek kell rá? Irodába szerintem úgysem lehet használni, otthonra meg meg inkább vesz az ember valami normálisabb cucost.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
Pedig de... irodában bekötik, és pittyeg meg csipog. Valószínüleg többe kerülne kétfélét gyártani, mint mindre rátenni a hangszórót.

irodába skypeolni tökéletes...
A vér nem válik VAZZE!™

azt viszont már kitalálták, hogy Európának Európában gyártják és így nincs vám
pl.: Hanns.G, LG
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix