400 mW hm elég kicsi fogyasztás 400Mhz-n
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
esteban
(senior tag)
ilyet nekem ... persze alaplapra pakolva szepen. Aztan majd en bovitgetem epitgetem, szervernek milyen jo 
iBook + RedBull :)
''(...)és – a jogvédett anyagok kulcsainak kezelését végző – AES-128 modullal rendelkezik.
Melyiket nyúzhatom meg ezért? Az AES ''egyszerű'' titkosítás, mondjuk kommunikációra. A jogvédett anyagokat (videókat..) nem ezzel szokás titkosítani, teljesen más módszerek vannak..
''A jogvédett anyagokat (videókat..) nem ezzel szokás titkosítani''
Ez azonban nem zavart senkit abban, hogy a FairPlayben (tudod, az iTunes DRM rendszere) AES-t hasznaljanak.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Mindegy, a cikkben szereplő mondat kb olyan, mintha azt mondanád, hogy ''A billentyűzetet a ctrl+alt+del kombó nyomogatására használhatjuk''. E mellett lehet vele 65461864651 más dolgot is csinálni, sőt, még csak messze sem a legáltalánosabb felhasználása az AES-nek a jogvédett anyagok titkosítása..

polika
(senior tag)
[IRONY]
jaja szerverbe pontosan ez kell, MPEG-2, MPEG-4, WMV9, H.263 és DivX hardveres támogatás, ccd cmos kamera és különböző compact flash kártyák kezelése...persze hálózat kezelés meg minek
[/IRONY]
Ez tipikusan multimédiás chip ami alacsony fogyasztás mellet tud mindent hardveresen ergo élvezhető rajta még egy WMV9 kódolású videó is, szevernek szerintem jobban járnál vmi kis régi P3-as cuccal vagy egy EPIA-val..főleg ha a hüje VIA-nak végre télleg kijön az IBM-nél gyártott 2ghzig skálázható kisfogyasztású procija

fanatic
(fanatikus tag)
Kár, hogy nincs kép erről a Vassili-ről!
Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D
Tessek: Bővebben: link
Azert ne feledjuk, hogy ez egy medialejatszokba szant chip, igy en teljesen helyesnek latom, hogy a cikk ebbol a szemszogbol kozeliti meg a feature-oket: valoszinubb, hogy egy ilyen cucc DRM-mel kapcsolatban fogja hasznalni az AES-t, nem pedig - mondjuk - a halozati adatforgalmat titkositja.