Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zfarkas

zfarkas
(senior tag)

Itthon a számok kicsit felcserélődnek majd: 742000 Ft ;]
De a tapipad helyett miért nem lehet pöcökegeret rakni...

Raw Dark Pure

(#2) Kalandor válasza zfarkas (#1) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a tapipad-rajongók hada nagyobb mint a pöcökegereseké :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#3) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

z akkumulátoros üzemidő pedig az energiatakarékos processzornak és megjelenítőnek köszönhetően elérheti a 10 órát (Core Solo CPU-kkal), vagy a 7 órát (Celeron M processzorral)

Celeron M-mel 7 óra aksiidő... Ja, persze... álmukban és csíkos pizsamában... :U :Y

www.eladomakonyvem.hu

(#4) HXY válasza zfarkas (#1) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

vegyél jó kis lenovo-t ;]

(#5) ^Bundi^ válasza zfarkas (#1) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

hát aza 200$ nálunk 2000euro+áfa ami már 675K nál jár..:S
sajna a sonynak 1 sima kis notija is 300K ha jobbat akarsz az meg fél illa körüli :((
:R

Nos Omnes Una Manet

(#6) zfarkas válasza Shadowfax (#3) üzenetére

zfarkas
(senior tag)

Elérhető, ha már levett fesszel indul a proci.

Raw Dark Pure

(#7) zfarkas válasza HXY (#4) üzenetére

zfarkas
(senior tag)

Nem szükséges, van egy T41-em, nekem tökéletes.

Raw Dark Pure

(#8) _cirmos_ válasza Shadowfax (#3) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

ezek ulv celeroncsok, tehát képzelj el egy dothant ami 1ghz-re van lockolva, a hozzá tartozó fesszel természetesen, és vedd el belőle a cache felét, meg csökkentsd a rendszerbuszt, voálá, egy ulv cerka.

ebben a gépben az a kemény, hogy belső optikai meghajtóval ilyen könnyű. nemtom ki hogy van vele, de odd nélkül számomra nem teljes értékű a gép. szóval ütős kis masina, majd az sli-s, 19 colos clevom mellé veszek egy ilyet is, és akkor nincsenek kompromisszumok :D

(#9) marcee

marcee
(PH! addikt)

Marha jó kis gépnek tűnik, csak két dolgot nem értek, ha már ennyire sub, akkor miért nem külső a dvd, illetve hogyan jöttek ki az 1.02 és 1.06GHz-es procik?

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#10) Shadowfax válasza _cirmos_ (#8) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Áh, oké, igazad van, kissé figyelmetlen voltam... :B

Dothan magos CPU-t itt egy (amúgy szintén alacsony üzemfeszültséget kívánó) Core Solo vagy Celeron M típus váltja fel, míg előbbiből 1,02 vagy 1,06 GHz-es órajelű példányok állnak rendelkezésre a különböző konfigurációkban, utóbbiból 1,06 GHz-en ketyegő modellt szerelnek a TX3-ba.

www.eladomakonyvem.hu

(#11) _cirmos_ válasza marcee (#9) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

a kérdés jó. a cerkánál még oké az 1.06Ghz 533mhz-es fsb-vel, bár tény hogy elég fura, tudtommal az összes celeron M 400mhz-es fsb-vel megy. kérdés hogy a 2mb L2 cache-t is megtartották?

1.02Ghz teljes rejtély, 680*1.5-el pont kijön, de ugye egyik sem kifejezetten szabványérték. majd jön valaki okos és megmondja.

(#12) erdoke válasza _cirmos_ (#8) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Számomra a subnotiban teljesen fölösleges az ODD (pedig van itthon mindig 6-8 különböző író...). Inkább egy nagyobb kijelzőnek örülnék, ez a 11'' ~WXGA bolhaszarnyi betűket ad, 5 centiről kell nézni átlagos szemmel.
Ki az a dilinyós, aki HD mozizásra akar használni egy 11'' kijelzőt? :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13) Raymond válasza _cirmos_ (#11) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''1.02Ghz teljes rejtély,...''

Azert, mert 1.2Ghz-nek kene lennie ;) Eliras...

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#14) zsiga667 válasza erdoke (#12) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

''Ki az a dilinyós, aki HD mozizásra akar használni egy 11'' kijelzőt?''
Pl. én sokat használnám filmnézésre, ha lenne rá pénzem. :)

És egy helyesírási hiba (illetve a javított változat) a hírből:
''Japánban az induló ár a hírek szerint 2000 dollárnak megfelelő yen lesz''

(#15) erdoke válasza zsiga667 (#14) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Feléért lehet venni 12'' Wide kijelzős notit, igaz az 1,5 kg fölött van... Még a 15,4'' méretben is van 2 kg körüli típus, szintén jóval olcsóbban.

(#16) zsiga667 válasza erdoke (#15) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Nálam elsősorban nem a súly számít egy notinál. Egy 11-12''-es darabot még magammal vinnék mindenhová, legyen akár 1 akár 2,5kg, de egy 15-ös már nagy. Kis ember, kis noti, a szemem meg elég jó. :) (És nekem is fontos az ODD.) De ez nem változtat azon az apróságon hogy egy fillérem sincs notira, pedig fontos lenne a fotózáshoz. Ez van. :(

(#17) Renwick válasza Raymond (#13) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Jogos, de nem 1,2, hanem 1 GHz a 90 nanós Celeron M LV órajele. Két forrást is megnéztem, mindkettő tök mást ír, de ez az 1 GHz tűnik logikusnak... :)

Viszont a Core Solo 1,06 mellett 1,2 GHz-es (nem pedig 1,02-es), aztat télleg elírtam... :B

Szerk: hmm, pedig a sunyi az eredeti (japán) oldalon is 1,06-os Celeron M procit emleget (423-as modellszámozással). :F

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#18) erdoke válasza Renwick (#17) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csiszolgasd még a japán tudásodat. :P:))

(#19) Jenci válasza Shadowfax (#3) üzenetére

Jenci
(lelkes újonc)

Mi olyan meglepő ebben?

A Pana toughbookja is kibír 8,5 órát, pedig abban csak LVs proci van.
Az meg, hogy pl az MSI subja nem bír ki ennyit az árán látható is...

Szerintem a kijelző oké, bár nem használtam még ilyet, csak láttam:)
Viszont hiányzik róla egy kamera, van rajta egy felesleges touch pad, és felesleges bele az ODD is.

(#20) Shadowfax válasza Jenci (#19) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

A Pana toughbookja is kibír 8,5 órát, pedig abban csak LVs proci van.

S az mióta van Celeron M-mel szerelve? :U
Abban Pentium M van (SpeedStep rúlz), így érthető a hosszabb üzemidő... de azt a 8,5 óra szerintem csak ULV procival érhető el... (mellesleg azzal IS kapható). ;)

www.eladomakonyvem.hu

(#21) Renwick válasza erdoke (#18) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Hátha te már profin nyomod: [link] :P

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#22) Bgs válasza Jenci (#19) üzenetére

Bgs
(senior tag)

A Sharp-e pedig akar 14 orat is... igaz, hogy az Transmetas :C

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#23) Jenci válasza Shadowfax (#20) üzenetére

Jenci
(lelkes újonc)

Igen csak ez egy eleve alacsonyabb órajelen működő celeronM, tehát annyit nem tesz hozzá a fogyasztáshoz.
Mondjuk számomra rejtély, hogy ki vesz meg egy ilyen gépet celeron M-el :) Gondolom azzal sem olcsóbb sokkal....

(#24) Jenci válasza Bgs (#22) üzenetére

Jenci
(lelkes újonc)

Persze ha meg elviszek egy hátizsáknyi pótakksit akkor a C400am is kibír akár egy hetet is :)

(#25) atosz

atosz
(őstag)

Nekem igencsak tetszik. Egy hasznalhato masinanak tunik.

(#26) Bgs válasza Jenci (#24) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Igazad van :((( a speci aksival mar 1.1kg-os sozsak lesz ;]

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#27) Jenci válasza Bgs (#26) üzenetére

Jenci
(lelkes újonc)

Ha az Actius MM20ra gondolsz akkor csak azt tudom mondani, hogy elég zavaró lehet, hogy egy olyan pici gépből kilóg egy batár nagy akksi! :D
Mondjuk az a gép gyönyörű, és nem is drága annyira (1000 dollár, külső dvd íróval, dokkolóval), csakhát eljárt felette az idő :(

(#28) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Nekem a gépben a leginkább a 1366x768 pixeles natív felbontás. Ezt hogy szülték meg vajon...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.