Itthon a számok kicsit felcserélődnek majd: 742000 Ft ![;]](/dl/s/v1.gif)
De a tapipad helyett miért nem lehet pöcökegeret rakni...
Raw Dark Pure

Itthon a számok kicsit felcserélődnek majd: 742000 Ft ![;]](/dl/s/v1.gif)
De a tapipad helyett miért nem lehet pöcökegeret rakni...
Raw Dark Pure
a tapipad-rajongók hada nagyobb mint a pöcökegereseké 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

z akkumulátoros üzemidő pedig az energiatakarékos processzornak és megjelenítőnek köszönhetően elérheti a 10 órát (Core Solo CPU-kkal), vagy a 7 órát (Celeron M processzorral)
Celeron M-mel 7 óra aksiidő... Ja, persze... álmukban és csíkos pizsamában...

www.eladomakonyvem.hu
vegyél jó kis lenovo-t ![;]](/dl/s/v1.gif)

hát aza 200$ nálunk 2000euro+áfa ami már 675K nál jár..:S
sajna a sonynak 1 sima kis notija is 300K ha jobbat akarsz az meg fél illa körüli 

Nos Omnes Una Manet

Elérhető, ha már levett fesszel indul a proci.
Raw Dark Pure

Nem szükséges, van egy T41-em, nekem tökéletes.
Raw Dark Pure

ezek ulv celeroncsok, tehát képzelj el egy dothant ami 1ghz-re van lockolva, a hozzá tartozó fesszel természetesen, és vedd el belőle a cache felét, meg csökkentsd a rendszerbuszt, voálá, egy ulv cerka.
ebben a gépben az a kemény, hogy belső optikai meghajtóval ilyen könnyű. nemtom ki hogy van vele, de odd nélkül számomra nem teljes értékű a gép. szóval ütős kis masina, majd az sli-s, 19 colos clevom mellé veszek egy ilyet is, és akkor nincsenek kompromisszumok 

Marha jó kis gépnek tűnik, csak két dolgot nem értek, ha már ennyire sub, akkor miért nem külső a dvd, illetve hogyan jöttek ki az 1.02 és 1.06GHz-es procik?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Áh, oké, igazad van, kissé figyelmetlen voltam... 
Dothan magos CPU-t itt egy (amúgy szintén alacsony üzemfeszültséget kívánó) Core Solo vagy Celeron M típus váltja fel, míg előbbiből 1,02 vagy 1,06 GHz-es órajelű példányok állnak rendelkezésre a különböző konfigurációkban, utóbbiból 1,06 GHz-en ketyegő modellt szerelnek a TX3-ba.
www.eladomakonyvem.hu

a kérdés jó. a cerkánál még oké az 1.06Ghz 533mhz-es fsb-vel, bár tény hogy elég fura, tudtommal az összes celeron M 400mhz-es fsb-vel megy. kérdés hogy a 2mb L2 cache-t is megtartották?
1.02Ghz teljes rejtély, 680*1.5-el pont kijön, de ugye egyik sem kifejezetten szabványérték. majd jön valaki okos és megmondja.
Számomra a subnotiban teljesen fölösleges az ODD (pedig van itthon mindig 6-8 különböző író...). Inkább egy nagyobb kijelzőnek örülnék, ez a 11'' ~WXGA bolhaszarnyi betűket ad, 5 centiről kell nézni átlagos szemmel.
Ki az a dilinyós, aki HD mozizásra akar használni egy 11'' kijelzőt? 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
''1.02Ghz teljes rejtély,...''
Azert, mert 1.2Ghz-nek kene lennie
Eliras...
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

''Ki az a dilinyós, aki HD mozizásra akar használni egy 11'' kijelzőt?''
Pl. én sokat használnám filmnézésre, ha lenne rá pénzem. 
És egy helyesírási hiba (illetve a javított változat) a hírből:
''Japánban az induló ár a hírek szerint 2000 dollárnak megfelelő yen lesz''
Feléért lehet venni 12'' Wide kijelzős notit, igaz az 1,5 kg fölött van... Még a 15,4'' méretben is van 2 kg körüli típus, szintén jóval olcsóbban.

Nálam elsősorban nem a súly számít egy notinál. Egy 11-12''-es darabot még magammal vinnék mindenhová, legyen akár 1 akár 2,5kg, de egy 15-ös már nagy. Kis ember, kis noti, a szemem meg elég jó.
(És nekem is fontos az ODD.) De ez nem változtat azon az apróságon hogy egy fillérem sincs notira, pedig fontos lenne a fotózáshoz. Ez van. 
Jogos, de nem 1,2, hanem 1 GHz a 90 nanós Celeron M LV órajele. Két forrást is megnéztem, mindkettő tök mást ír, de ez az 1 GHz tűnik logikusnak... 
Viszont a Core Solo 1,06 mellett 1,2 GHz-es (nem pedig 1,02-es), aztat télleg elírtam... 
Szerk: hmm, pedig a sunyi az eredeti (japán) oldalon is 1,06-os Celeron M procit emleget (423-as modellszámozással). 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
Csiszolgasd még a japán tudásodat. 

Mi olyan meglepő ebben?
A Pana toughbookja is kibír 8,5 órát, pedig abban csak LVs proci van.
Az meg, hogy pl az MSI subja nem bír ki ennyit az árán látható is...
Szerintem a kijelző oké, bár nem használtam még ilyet, csak láttam
Viszont hiányzik róla egy kamera, van rajta egy felesleges touch pad, és felesleges bele az ODD is.

A Pana toughbookja is kibír 8,5 órát, pedig abban csak LVs proci van.
S az mióta van Celeron M-mel szerelve? 
Abban Pentium M van (SpeedStep rúlz), így érthető a hosszabb üzemidő... de azt a 8,5 óra szerintem csak ULV procival érhető el... (mellesleg azzal IS kapható). 
www.eladomakonyvem.hu
Hátha te már profin nyomod: [link] 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

A Sharp-e pedig akar 14 orat is... igaz, hogy az Transmetas 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Igen csak ez egy eleve alacsonyabb órajelen működő celeronM, tehát annyit nem tesz hozzá a fogyasztáshoz.
Mondjuk számomra rejtély, hogy ki vesz meg egy ilyen gépet celeron M-el
Gondolom azzal sem olcsóbb sokkal....

Persze ha meg elviszek egy hátizsáknyi pótakksit akkor a C400am is kibír akár egy hetet is 

Nekem igencsak tetszik. Egy hasznalhato masinanak tunik.

Igazad van
a speci aksival mar 1.1kg-os sozsak lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Ha az Actius MM20ra gondolsz akkor csak azt tudom mondani, hogy elég zavaró lehet, hogy egy olyan pici gépből kilóg egy batár nagy akksi! 
Mondjuk az a gép gyönyörű, és nem is drága annyira (1000 dollár, külső dvd íróval, dokkolóval), csakhát eljárt felette az idő