LV és ULV procis notit kell venni, nem kazánt és gagyi műanyag hűtőpanelt. Megkockáztatom, hogy jól megkonstruált, normál feszű procival szerelt notikhoz se kell ilyesmi. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
LV és ULV procis notit kell venni, nem kazánt és gagyi műanyag hűtőpanelt. Megkockáztatom, hogy jól megkonstruált, normál feszű procival szerelt notikhoz se kell ilyesmi. 
Nekem pl jólenne.Talán menne az 560MHz+ is a kis X200assal(250Mhz GPU)

Értjük, de ha azon nem megy el egy 3D tervprogi akkor ne vegyünk notit nagymester???
Azért annyira nincs rossz gépem, igaz soha nem állt meg a legnagyobb kánikulában is rajzoltam rajta, és nem is huzkodtam soha.....bár akkor már süvített a kicsike rendesen, mikor 30-35 fokban melóztam egész nap
Lassan ráveszem magam egy ilyen megvételére hátha segít valamit, most már valami konkrétum is jó lenne. ph! tesztért könyörgünk, jó lenne pontot tenni a találgatások és valóság párharcára.......
[Szerkesztve]
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

Aki notit vesz, az nem a teljesítményre megy, hanem a mobilitásra. Még egy fölösleges izé 
All Black...

én a laptophoz vettem egy usb-s billentyűzetet, a laptopot meg ráraktam 3 darab pillepalack kupakra. így szépen szellőzik az magától is.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Én kényszerből notit veszek, és a teljesítményre megyek.
Szerinted röhejes a teljesítménye egy DELL 9400-19 notinak?
Öööö
nem támasztja alá azt teljes terjedelmében, ami miatt nagyobb és egyenlőtlenebb terhelést kell kiállnia a notebook vázának, borításának
nekem 7/24-ben megy a noti (tudom, hogy nem erre van kitalálva), egy pci riser card van alatta, ami csak hátul támasztja alá, tehát meglehetősen egyenetlen terhelést ró a vázra. de ha váz saját súlya alatt deformálódik... akkor a hp monnyonle.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

dokesz007,
nálad milyen CPU/GPU kombóval megy a 3D?
nekem M740 és go6600-zal minden gond nélkül működik. Bár ebben a melegben most többet megy a venti mint áll még a legkisebb frekin is.
A képeket nézve nem hiszem, hogy ez aktívan hűtene bármit is. A processzor alatt sincs venti, a vinyó alatt úgyszint, a gép közepén meg nem tom mit akarnak ''aktívan'' hűteni.
http://mindenkinet.wordpress.com ][ Nem emberek, szolgáltatás az amiért fizetsz és akkor van jogod reklamálni. Ilyen módon a facebook azt csinál amit akar és TE befogod!
Minek tervezel a vonaton, nagymester???
Nem hinném, hogy pl. egy magasabb kategóriás Dell vagy IBM üzleti notin (C2D ~2 GHz, 2 GB RAM, valami takarékos VGA) nem futna el a 3D tervező. Márpedig ezekhez 25-26 fokban se kell gagyi külső műanyag hűtés. Ha meg ennél melegebb van a munkahelyen, akkor nem lehet dolgozni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
újabb bóvli
sub noti alól elszívja a levegőt. mi is abban a jó? akkor a venti mit fog szívni a noti alól? vákumot? (nekem spec alul beszív, oldalt kifúj)
lehet itt is jobb lett volna a fújás, és 1db nagyobb venti
vagy lehessen lekapcsolni az egyik oldali légkavarót. az optikai meghajtót minek hűteni? 
az utolsó meg eléggé melléfogás
True Success is Blonde
sokan vesznek asztali helyett notit, ahol nem a mobilitás és az akkus üzemidő a lényeg (hanem ugyanúgy a teljesítmény)
nemhiába vannak sli-s notik, dupla vinyós notik, 21'' colos notik 
True Success is Blonde

Árakat, és tesztet kérünk tisztelettel 
Bár a gépem birja a meleget, de ha mondjuk ennek csendesebben járnak a ventillátorai, akkor érdemes elgondolkodni rajta. Feltéve hogy barátságos az ára ...

A gyártó nem a barátságos árairól híres. 
Mindamellett ez a noti alsó takarólemezét hűti, nem váltja ki a belső ventit, legfeljebb csak segít neki. Sajna nem akkora a haszna, mint a PC oldalap le, asztali venti helyére projektnek, ennyire nem szembetűnő a végeredmény. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Az újabb, fejlettebb notebookoknál már nincs alul ventillátor, csak oldalt / hátul.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

szerinted, szerintem van olyan noti 3-400k körül ami munkári szinte tökéletes de a teljesítménynek ára van!!! Aki ilyet vesz annak a pénz nem lényeg

nálunk ez egész jol van megoldva... dell xps 1710, felül sziv a billentyüzet mellöl kis rácson, és hátra fujja ki a dolgot. és nem is nagyon melegszik. teljesen jó, még ágyon is használható. ráadásul egy ilyen cuclira rá sem férne... 
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 2x300+400gb Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash