Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) george11

george11
(PH! addikt)

Kicsit megkéstek ezzel a DX9-el nem? :F
A Vistával jön a DX10.
Nem értem teljesen a dolgot. :U

www.polirfelni.hu

(#2) X-COM válasza george11 (#1) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

mint írták aero képes, ennyi a lényeg a dx10 jelenleg egy integrált vga-nál teljesen lényegtelen.

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#3) Retekegér válasza george11 (#1) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Filmnézéshez, irodai munkára nem kő az.
Egyébként a SiS monnyon le, nem tudom mikor fognak egy normális lapkakészletet összehozni :(((

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#4) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

SIS ójra normális chipkészlettel jelenik meg aki még nézte az előzetes teszteken meg fog lepődni...jah a teljes chip fogyasztása 3W

(#5) george11 válasza X-COM (#2) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Integált VGA-nál szerintem a DX9 is felesleges(jó tudom aero ...)

www.polirfelni.hu

(#6) Lars válasza Retekegér (#3) üzenetére

Lars
(senior tag)

Régen tudott ő desktopba, és laptopban is jót. Anno a régi amd-s chipkészletei jók voltak.
Egyébként nekem pl a laptopomban is SiS készlet ''dübörög'' :)
Jó nem egy szélvész a 3d része, de arra amire kell tökéletesen megfelel.
Ja és ami meglepő, hogy hihetetlenül stabil maga a gép. Hajlott kora ellenére, nem emléxem 1 db kék képernyőre sem, de még a reset gombot sem kellett megnyomnom rajta. (mondjuk bajos is lenne )
Ha a Vista aero-ját elviszi az új integrált cucc, akkor szerintem sem kell ennél erősebb.
Aki cad/cam esetleg játékra használná, az úgyis valami komolyabb cuccot vesz.

(#7) LordX válasza george11 (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Éééés a .01 HUF-os kérdés: melyik gyártó fog Dx10-es kártyával kijönni a Vistával? Hint: egyik sem.

(#8) t72killer válasza LordX (#7) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott van a geforce 8800GTX:DDD picit ütős ugyan irodai konfiba :Y , dehát max Obiviont nyomnak az alkalmazottak munkaidőben:DDD A bérezés meg a játékteljesítmény alapján meg :)) :C

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#9) daa-raa válasza LordX (#7) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha itt az integrált megoldásokra gondolsz, akkor a G965 elméletileg már hw szinten DX10-es, csak nincs hozzá ilyen driver egyelőre.

Si vis pacem, para bellum.

(#10) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na akkor ide is bedobom a linket, itt legalább nem OFF: [link]

Érdemes megnézni az USB sebességet, a filmes képességeket és a fogyasztást...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) ftc válasza Male (#10) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaja ezt már rég linkletem AM2-es totyikba elég meggyőző lett ....max RD600 lesz majd ellenfele,merthogy NV chipsetet lenyeli az tuti...

(#12) Vamp válasza daa-raa (#9) üzenetére

Vamp
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjon már vki X3000al teszteket, egyszerűen sehol nincs semmi. Még nem jött ki, nem forgalmazzák v mi va?:D

(#13) Male válasza ftc (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Főleg ha még az árat is figyelembe vesszük :)

Nagyon remélem, hogy bejön nekik a dolog, és kapható lesz jópár lap ezel a chipsettel...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) ftc válasza Male (#13) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jah remélem EU-ba is eljut....

engem a fogyasztás nyűgüz le a legjobban...

(#15) daa-raa válasza Vamp (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kérdezd meg Foglalt név fórumtársat, neki ilyen lapja van. Küldött nekem Everest screenshot-ot [link], ami szerint hw szinten DX10 a cucc.

Egyébként tud rá valaki elfogadható indokot, hogy miért kell külön SB AMD és intel procikhoz? Valamint mit keres a lapon még CNR?

[Szerkesztve]

(#16) orbano válasza daa-raa (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem köze van az fsbhez és a sávszélesség felosztásához :F

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) daa-raa válasza orbano (#16) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szerencsétlen Via-nak miért nem mondták meg, hogy vannak ilyen problémák? Akkor talán nem a 8237-et raknák még mindig minden NB-jük mellé.

(#18) orbano válasza daa-raa (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jóvanna csak próbáltam értelmes indokot keresni

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) gre3nwar válasza daa-raa (#15) üzenetére

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

AMDnél pedig nem a chipsetben van a memóriavezérlő hanem a processzorba van integrálva ott ezért van együtt a NB és a SB

(#20) Mackósajt válasza gre3nwar (#19) üzenetére

Mackósajt
(senior tag)

Nem értem az összefüggést. Integrált memoriavezérlő van, de annak mi köze az SB-hez?

(#21) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nem értem a problémát...

az északi híd logikus,hogy más mivel Intel részéhez van még egy mem vezérlő is rakva
déli híd meg rákapcsolható mind2-re ...valami eltérés van köztük

akit pontossan érdekel

966L [link]
968 [link]

(#22) daa-raa válasza ftc (#21) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Akkor viszont a hír van hülyén megfogalmazva.

(#23) Renwick válasza ftc (#21) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

A chipsetek adatlapjain ezt a két típust kapcsolják az északi hidakhoz.

Lásd 771: [link]
...és 671FX: [link]

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#24) ftc válasza Renwick (#23) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én ezt tudom.....de hülyén van megfogalmazva és többen úgy értették hogy egyik csak Intel a másik meg AMD-hez való csak...

(#25) Male válasza daa-raa (#15) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fölötte pedig ottvan, hogy PS 3.0, VS 3.0... ez alapján meg DX9 szerintem... (ha DX10 lenne, az Intel reklámozná minden felé... ugyhogy ez inkább valami elírás lehet)

Nincs külön déli híd AMD-hez és külön Intelhez, hanem ez a kettő párosítható mind az Inteles, mind az AMD-ssel (sőt, a régebbiek is elvileg, mert jóideje ezt a buszt használják a kettő között SiS-ék... talán a 655FX óta).

Az AMR és nem CMR... mivel a chipset tudja, és ez egy tesztlap, így rá kellett pakolni, hogy kipróbálható legyen ez is. (mivel gyakorlatilag senki sem használja, így a végleges lapokról szerintem le fog maradni).

(#26) orbano válasza daa-raa (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

amint már mondták a megfelelő topikban: ez az EVEREST HIBÁJA

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) daa-raa válasza Male (#25) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az bizony CNR [link], az AMR csatlakozó rövidebb, és szinte teljes egészében a közepén van a key [link]; [link]. Az AMR-nek még annyi értelme sincs, mint a CNR-nek.

A SM alapján tényleg DX9, és a jelek szerint valóban csak elírás a DX10. Viszont az X3000 tartalmaz streamprocessorokat is, akárcsak a G80. Tehát annyira nem lehetetlen.

(#28) Renwick válasza ftc (#24) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

...mert a SiS adatlapjai szerint pontosan ez a helyzet: a 671FX párjaként a 968-at, a 771 párjaként pedig a 966L-t tüntetik fel. Hogy mire fel, azt mondjuk én sem igen értem.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#29) Male válasza daa-raa (#27) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hm, a cikkben AMR-t írtak... ha tévedtem, akkor bocs. (a Wikiről ha átmész a linkkel a CNR kiosztásához ([link]) akkor meg mégiscsak CNR... már ha a számozás úgy van, ahogy gondolom... de végülis teljesen mindegy, azért van ott, mert támogatja, és ez egy tesztlap, tehát rá kell tenni, ezen nem változtat az, hogy AMR vagy CMR).

Belerakhatnak akármit, ha nem SM4, akkor nem DX10-es... de integrált VGA-nál nem is kell DX10, mert minek? DX10-es játék úgysem fog menni rajta max 1fps-el, máshoz meg nem kell.

(#30) Male válasza Renwick (#28) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán együtt árulják, és ez az alapeset (a vevők nagyrészének szerintük ez a párosítás felel meg), egy ilyen ábrára meg nem lehet több déli hidat felrajzolni... vagy legalábbis elég furán nézne ki. Viszont mindkettő a MuTIOL 1G-t használja a kommunikációra, így szinte biztos hogy működik a másikkal is.

(#31) daa-raa válasza Male (#30) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az is kérdés hogyan adja el a SiS. Lehet csak készletekben.

(#32) Male válasza daa-raa (#31) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ilyet szoktak csinálni.

Na, picit utánanéztem:
''The reference board we got used a SiS 966 south bridge, but motherboard manufacturers can choose to use a different south bridge chip, like the forthcoming SiS 968.''
[link]

Szóval választhatnak a gyártók úgytűnik.

(#33) ftc válasza Male (#32) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem csupán arról van szó,hogy így egyben olcsóbb megvenni a chipsetet..vagy a másik megoldás a lábkiosztás más és ahoz átkéne tervezni a lapot...

(#34) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]
érdemes megnézni SIS 761GX... :DDD

(#35) gabi123 válasza ftc (#34) üzenetére

gabi123
(senior tag)

:D:DD:DDD:DDD Ez nagyon durva! :) :C

Core 2 Q9650, Gigabyte EP45-Extreme, 2x1 GB HyperX 1066, HD 6850, Enermax Revoluiton 1050W

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.