Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Pedig már szép nyár elé néztünk volna, Conroe, dx10...etc

Nem baj, remélem intel nem hátrál meg és meri kiadni azt a nextgenes cpu ját, és veszek mellé egy Ideiglenes pcie kareszt és várom a vistát, meg az uj karikat. :F

Mod: AM2 t kinehagyjam...

[Szerkesztve]

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#2) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

erre azért számítani lehetett

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#3) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

kíváncsi leszek a DX 10-re. remélem isteniül fog kinézni :)

(#4) (Kolombusz) válasza SLYM (#3) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát figy, már sokat nem fognak javulni sztem a grafikai effektek a játkokban. Már az oblivion is magas szinten meg van csinálva, nyilván lehet még rajta mit fejleszteni, de a crytekesek is megmondták (akik köztudottan a világ legjobb grafikusai), hogy nemsokára elérjük azt a szintet, amikor egy kis javulás is eszméletlen sok pluszmunkát fog igényelni.

(#5) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Szerintetek mikor érkeznek meg!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#6) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ha minden igaz a nagy OEM-ek már idén megkapják a Vistát, és akkor szvsz van értelme idén piacra dobni a dx10-es kártyákat.

Kérdés: DX10 illetve R600/G80 már unified shaderes lesz?

Aki hülye, haljon meg!

(#7) Integra

Integra
(Jómunkásember)

jó lenne egy kis nyugi, mert elég elmebeteg módjára megy most a nyomulás, nem lehet ezt pénztárcával most követni...
mi lenne ha végre hdd-proci-ram sebesség növekedne végre látványosan?

(#8) Gaboman válasza Integra (#7) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Én is azon gondolkodom hogy most veszek kártyát,de ha kijön nyáron már megint valami új VGA nagyon pipa leszek!
Főleg ha a DX10 és SM4.0-okat dobják piacra!

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#9) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

R600/G80
Remélem ők nem a nyárra jönnek ki!

(#10) bagyulajuve válasza Gaboman (#9) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

tutira nem
sztem oktober előtt nem nagyon vagy esetleg a kraácsonyi időszakra időzítik

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#11) CocooN-z válasza L3zl13 (#6) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Sztem tuti unifiedes lesz. De az pontosan mit takar, megincsak egy nyelvezet, mint az előző 3 (5...) shader verzió, vagy pedig egy eljárás fajta?

(#12) Gaboman válasza bagyulajuve (#10) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Hát jó lenne ha tényleg leállnának már egy kicsit mert hogy minden félévben kiadnak valami új generációs kártyákat ezt már nem lehet követni!
Mire fejleszem a gépemet már cserélhetem mert elavúlt!

(#13) CocooN-z válasza Gaboman (#12) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

2 éve amióta megjelent a Gef 6xx széria nem volt generációváltás DX eket illetően, és ez a dolog szinte az egyik legmeghatározóbb kártyavásárt illetően.

(#14) kisfurko válasza L3zl13 (#6) üzenetére

kisfurko
(fanatikus tag)

Nem lesz az. Legalábbis a preview doksik alapján nem. Lesz egy geometry shader pluszban a vertex shader után, aminek a kimenete mehet akár memóriába is.

(#15) Kalandor válasza Integra (#7) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

a földi halandónak eddig se lehetett követni pénzzel :( 9600nonpro-t nincs pénzem nagyobbra cserélni :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#16) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

GRRRRR! :((( Valaki húzza már be nekik a féket. Sem pénzzel sem ésszel nem lehet bírni ezt a rohanást.nagyon mérges vagyok. 1-2 hónapig sem érezheti azt az rember hogy a gépe a középmezőnyben maradhatna, mondjuk egy évig.

[Szerkesztve]

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#17) Jim Tonic válasza Integra (#7) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

A proci-RAM párosnak a sebessége már most is előrehaladott, a HDD-k le vannak maradva, de ezekhez képest a legtöbb periféria még lemaradottabb.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#18) rocket válasza L3zl13 (#6) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Pletykak szerint R600 usm lesz, G80 nem, ettol meg persze lehet a G80 sm4.0 chip, dx10 api-nak nem resze az usm, de szep marketinget lehet majd epiteni usm-re mint anno sm3.0/hdr-re :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#19) CocooN-z válasza rocket (#18) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

De akkor most ezt is lebontják? Lesz unified shader modell és SM4.0??

(#20) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Ha végül javíthatatlannak minősül a vga-m(amit negyon nem szeretnék), akkor tuti kivárom ezeket valami gyengus karesszal, bár magamat ismerve ez elég nehéz lesz és annyi pénzem tuti nem lesz, hogy megvegyem az épp aktuális csúcskareszt tehát lehet még várnom jócskán.

Játékokban meg grafikára már nem annyira, de pl fizikára még jócskán van mit gyurni!

(#21) Brae válasza Frenky89 (#20) üzenetére

Brae
(őstag)

DX10 után meg jön a DX11, akkor már várj arra, utána meg a 12...13...stb. , ez egy ördögi kör :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#22) faster válasza kisfurko (#14) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Egy linket tudnál adni erre a preview doksira?

(#23) Frenky89 válasza Brae (#21) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Ez igaz, de pls Vista-hoz is kell majd DX10 (tudom csak a teljes pompához) meg AM2 is majdcsak lesz már, meg most nem tudok olyan VGA-t amire érdemes lenne váltani, vagy túl drága vagy túl gyenge :( :F .

(#24) rocket válasza CocooN-z (#19) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Eleg kodos ez a resz egyelore, USM resze a sm4.0 elvileg, de mivel az USM nem kotelezo resze a dx10 api-nak, igy mashogy is lehet implamentalni a sm4.0-at, a regi pixel/vertex shader felallasban is.
Valami szakerto kene ehez, hogy kilehessen igazodni rajta :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#25) Brae válasza Frenky89 (#23) üzenetére

Brae
(őstag)

Vista-hoz elég a Pixel Shader 2.0, egyébként az Ati meg az Nvidia oldalán fent vannak a Vista ready kártyák.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#26) arpi6k válasza Frenky89 (#23) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Vistához nem kell DX10...[link]

Intel & ATI

(#27) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Késik a Vista, késik a fizum is... Mindenki a Vistára vár, kíváncsi vagyok, az első service pack mikor jelenik meg hozzá...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#28) peterszky válasza csongi (#16) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

engem nem is érdekel, hogy milyen kategóriában van a gépem, amíg nincs a kedvenc játékaimmal semmi gond

What else you gonna do on a Saturday?

(#29) flimo válasza Jim Tonic (#17) üzenetére

flimo
(őstag)

HDD-ket elöbb-utóbb leváltják a flash memóriák, vagy mi a pontos megnevezésük. Elöbb a rendszerlemezeken, aztán idővel már a többszáz gigabyteos adattárolásnál is.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#30) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

s mikor latjuk majd kamatozni a dx 10-et?:)eleinte egy ket gamen , meg a next gen 3dmarkon kivul semmin , ha meg mar jönnek igazan dx10 éhes gamek azokhoz meg kevesek lesznek a kezdeti dx10es kartyak.:)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#31) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kivi leszek erre a DX10-re. Sztem jó lesz.

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#32) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

ATi:

The following products support Windows Vista™:

Desktop
ATI Radeon® X1900 Series
ATI Radeon® X1800 Series
ATI Radeon® X1600 Series
ATI Radeon® X1300 Series
ATI Radeon® X850 Series
ATI Radeon® X800 Series
ATI Radeon® X700 Series
ATI Radeon® X600 Series
ATI Radeon® X550 Series
ATI Radeon® X300 Series
ATI Radeon® 9800 Series
ATI Radeon® 9700 Series
ATI Radeon® 9600 Series
ATI Radeon® 9550 Series
ATI Radeon® 9500 Series

Multimedia:
ATI All-in-Wonder® X1900 Series
ATI All-in-Wonder® X1800 Series
ATI All-in-Wonder® 2006 Edition
ATI All-in-Wonder® X800 Series
ATI All-in-Wonder® X600 Series
ATI Theater™ 550 PRO
ATI TV Wonder™ Elite
ATI All-in-Wonder® 9800 Series
ATI All-in-Wonder® 9600 Series

Chipset:
ATI CrossFire™ Xpress 3200
ATI Radeon® Xpress 200
ATI CrossFire™ Xpress 1600
ATI Radeon® Xpress 200M

Mobile:
ATI Radeon® Xpress 200M
ATI Mobility™ Radeon® X1800 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1600 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1400 Series
ATI Mobility™ Radeon® X1300 Series
ATI Mobility™ Radeon® X800 Series
ATI Mobility™ Radeon® X700 Series
ATI Mobility™ Radeon® X600 Series
ATI Mobility™ Radeon® X300 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9800 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9700 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9600 Series
ATI Mobility™ Radeon® 9500 Series

Workstation:
ATI FireMV™ 2200 PCIE
ATI FireMV™ 2400 PCIE

//Ezek alapján a Chipsetes előírásoknak nem felel meg a lapom?? RX330-am van :( //

///

(#33) Grobber válasza afterburner_ (#30) üzenetére

Grobber
(lelkes újonc)

Hát ja. Meg ha jönnek az igazi dx10 éhes játékok, akkor ismét elsütik a tuskók azt a mókát, hogy (mint annó a dx9 és dx9a) itt is lesz egy picurka váltás -pl a viszta start után 3-4 hónappal- , amit az ''alap'' dx10 kártyák természetesen nem fognak tudni; szivatják ezek a népet ezerrel.

Ullyoncz

(#34) cocki válasza afterburner_ (#30) üzenetére

cocki
(fanatikus tag)

Ez mindig is igy volt kitalálva, de legalább addig is lesz mit eladni csúcskategória néven ez volt amikor kilyött a 9700 szép gyors minden 3dmarkban a legjobb de mire kilyötteak az igazi dx9 gamek már volt jobb is lololo. Ez van ellene nem tudsz tenni semmit.

Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak

(#35) faster válasza Grobber (#33) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Nem sikerült rájönnöm, hogy mit is akar ez jelenti.

(#36) faster válasza cocki (#34) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

A 9700 és 9700Pro sokáig használható volt.

(#37) csimmasz

csimmasz
(fanatikus tag)

Most akkor ez aztt jelenti, hogy az xp-k mehetnek a kukába, mert arra nem lessz dx10 ???

[Szerkesztve]

http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

(#38) KrenAtesz válasza csimmasz (#37) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csaknem.. Hülyét is kapnék..

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#39) Foxi válasza csimmasz (#37) üzenetére

Foxi
(senior tag)

Én olyasmire emlékszem, hogy az XP még kap egy service packot amiben többek között a dx10 is benne lesz. De lehet tévedek :B Amúgy kíváncsi leszek milyen gyorsan terjed el az sm4.

(#40) afterburner_ válasza Foxi (#39) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

dx 9ben is sztem vannak meg tartalekok:)dx10 sztem 1-2 év mulva kezdi el majd megmutatni a méregfogát:)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#41) kisfurko válasza csimmasz (#37) üzenetére

kisfurko
(fanatikus tag)

A DX10 preview doksiban egy teljesen új driver modellről írnak (ha jól emlékszem), úgyhogy elképzelhető, hogy nem lesz XP-re DX10.

(#42) flimo válasza kisfurko (#41) üzenetére

flimo
(őstag)

Vista után nem sokkal jön SP3, benne ie 7.0, Direct X 10.0, hibajavítások. Amíg támogatva van XP addig új cuccokat is megkapja.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#43) KERO_SAN válasza Jim Tonic (#17) üzenetére

KERO_SAN
(senior tag)

hu de el vagy tevedve

the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS

(#44) Frenky89 válasza arpi6k (#26) üzenetére

Frenky89
(őstag)

Rájöttem én is, hogy benéztem a dolgot, de mindegy DX10 valszeg mint utólag kiderült nem érint úgy kb még 1-1,5 évig. Addig meg majd elleszek valahogy.

(#45) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

És mire kijönnek a dx 10-et támogató progik, az még 1 év

[Szerkesztve]

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#46) Vincsó

Vincsó
(fanatikus tag)

Hát azért van valami ebbe a DX 10-be csak meg kell nézni a Crysis játék előzetes képeit...
[link][kép]
Jó lehet azt mondani render meg mittom én ,de ha visszaemlékezek, a Far Cryban se kellett csalódni :) és ebben a játékban még csak 2-3 feature lesz benne a DX 10-böl.

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#47) Dare2Live válasza Vincsó (#46) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#48) afterburner_ válasza Vincsó (#46) üzenetére

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

en a far cry-t meg 2.0 shader tamogatasu (x800 xt) ati karesszal toltam vegig és így is nagyon gyönyörű volt, aztán hogy lett hozzá sm 3.0 tamogatas mar nem neztem meg:) szal en sztem dx9-es karival fogom megkuksolni:)

[Szerkesztve]

(#49) Gorgo24 válasza Brae (#21) üzenetére

Gorgo24
(tag)

:R

(#50) Komplikato válasza kisfurko (#41) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

''A DX10 preview doksiban egy teljesen új driver modellről írnak (ha jól emlékszem), úgyhogy elképzelhető, hogy nem lesz XP-re DX10.''

Én kérdeztem egy Vista fórumban, hogy most mi a szitu, mert elvileg a Vista BIOS-os alaplapon nem is fog menni (pont az új driver modell miatt!), de ''megnyugtattak'', hogy ez csak a 64 bites verzióra igaz. De ki a rosebb akar majd 32 bits verziót, ha minden proci 64 bites már, ráadásul itt még a driverek se lesznek visszatartó erők, mint az XP 64 esetén, sőt az új driver modell miatt lehet még sokkal megbízhatóbb is lesz ???

Close the World ..... Open the Next!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.