6 millió? Ejjha! Hova fogy el annyi?
Már nagyon várom, kíváncsi leszek rá...
A vér nem válik VAZZE!™

6 millió? Ejjha! Hova fogy el annyi?
Már nagyon várom, kíváncsi leszek rá...
A vér nem válik VAZZE!™

ha kijön végre lehet veszek 1 ilyet meg egy Mac Mini-t és ágyő PC ![;]](/dl/s/v1.gif)
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix
''...Biztosak akartunk lenni abban, hogy az új konzol tulajdonosainak egyik ilyen újításról sem kell lemondania...''
Hát ez lol. Akkor ezen az alapon soha nem fog megjelenni, mert mindig minden fejlődik.
Az internet hülyévé tesz.
A Mac már már nem Mac, hanem egyre inkább PC, de ne menjünk bele. 
Az internet hülyévé tesz.
(#5) Bernardo20
...vhogy gondoltam,hogy ez lesz... 
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

Igen, kenjük a csúszás okát egy külső okra (elhúzódó szabványosítási folyamatok miatt
)... Így szebben hangzik, mint a ''lassúak vagyunk bazz...''
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

''Azért nem dobjuk piacra a terméket, mert a Blu-ray olvasó komplex másolásvédelmi rendszere még nincs teljesen kész. [...] Fontosnak tartjuk, hogy az új konzol tulajdonosainak erről az újításról ne kelljen lemondaniuk.”
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[Szerkesztve]
. o O o .

A felhasználó pedig szívesen vennék, ha ez a másolásvédelem valamiért kimaradna a konzoljából. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Ez a kép Kutaragirol.... az a nézés, az a vigyor... tisztára olyan, mint Jabba a SW-ban 
(csak nekem ugrott ez be elsőre erről a fotórol?)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

azér az poén, amikor a Sony egyik részlege meg nem nevezve egy másik részleget hibáztat a késlekedésért, és dupla poén, hogy még csak nem is igaz muháhá.
huss, fohászom száll feléd

Már a Mac is PC alkatrészekből áll. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Ha ez kijon, veszek egy PS2-t, mert lemegy az ara yoool, es formazom a windows-os particioimat ReiserFS-nek 
Linux.... The choice of a GNU generation.

A felhasználók se vennék szívesen, ugyanis ha a PS3-ból kihagyják ezt a másolásvédelmet akkor nem tud lejátszani semmilyen védett lemezt... 
Mellesleg van igazság ebben is (mármint hogy a Blu-Ray tökölés miatt csúszik), meg abban is hogy a Cell alaposan megdolgoztatja az IBM gyárait és a Sony programozóit. 
''Már a Mac is PC alkatrészekből áll.''
Kb annyira, mint eddig.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Dolgozzanak csak a pénzükért! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na igen.
Ha a microsoft ki tudna adni néhány nagy nevet nyár végéig x360-on akkor szerintem a ps3-nak nem sok esélye maradna így a késés miatt.

Szerintem így is megveszik sokan! Szerintem a sárgák már nagyon várják!Meg én is! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

részben hihető a sztori, és pozitív fejlemény, hogy egyszerre kezdik az eladásokat világszerte. a japán piacon egy év késéssel is lesz keresnivalója, egyrészt mert ''a mi kutyánk kölke'', másrészt az addigra talán kicsit beinduló blu-ray eladások is a sony malmára hajtják a vizet.
on the other hand, ember legyen a talpán aki a ps3 beszerzése mellett egy olyan hd-kijelzőt is fog majd venni, ami támogatja a védelmi eljárásokat: (egyelőre) nem csak drága, hanem ritka is. gondolom fél év múlva sem lesz sokkal olcsóbb.

én már csak a mgs miatt is a ps3-at venném, és ez csak 1 név
ráadásul fejlettebb cucc lesz még fél év múlva is, mint bármi, ami a piacon kapható. viszont örülök a késésnek, mert így a PC-k is behozhatják a lemaradásukat 
A vér nem válik VAZZE!™

LOL! Csak viccelsz ugye? A PS2 egy évvel előbb jött, mint az Xbox, és jelenleg az állás
100+ millió vs. majdnem 20 millió eladott példányszám. Ekkora különbséget meg tudsz magyarázni 1 évvel, ami alatt _maximum_ 10-20 millió mehet el egy konzolból nagyságrendileg?
Egyszerűen a Playstation egy sokkal jobban csengő név, sokkal jobb játékok voltak rá mindig is, és sokkal jobbak is lesznek ezek után is. Az MS-nek még egy év előny is kevés.
Ráadásul ez a PS3 esetében duplán igaz, lévén mennyibe is fog kerülni egy Bluray lejátszó? 1000 dollár? Mennyibe kerül egy mindenre használható bikaerős számítógép (PS3)? 400 dollár? Van még kérdés?
Sony

Van. A késés miatt, mennyi az elkövetett harakirik száma ? 
A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok..

''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

jól megfizetnek a Sonynál? 
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''

Nem is kéne, hogy jól megfizessék, tényeket írt.
Kétségtelen, hogy kisebb lesz a különbség a két konzol eladásai közt. Az MS-nek viszont nagyon kellett igyekezni, hogy elöbb adja ki a 360-at, mert ha nem így tett volna, eleve vesztett helyzetben lett volna.
Bazinga!

Engem az a része érdekelne, hogy lehet-e majd rajta billentyűzettel és egérrel játszani vagy csak gamepad-al?

már a PS2-n is lehetett tudtommal...
A vér nem válik VAZZE!™

A Chipben volt egy Steve Ballmer riport, ahol volt egy jó mondása a tagnak: az MS-nek minden harmadszorra sikerül. A Windows, az IE, mind bukás volt az első 2 verzióban, a 3.ban teljes siker. A Sonynak is az Xbox3-tól kell fosnia. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Elvileg lehet, csak nem nagyon támogatja semmi. Gyakorlatilag tehát nemigazán.

asszem pár rts szerette. ami meg nem támogatja, ahhoz valszeg nem is igen kell...
A vér nem válik VAZZE!™
A megrögzött PC-sek mindent egérrel és bill-el akarnak irányítani, az autóversenyt is 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
''on the other hand, ember legyen a talpán aki a ps3 beszerzése mellett egy olyan hd-kijelzőt is fog majd venni, ami támogatja a védelmi eljárásokat: (egyelőre) nem csak drága, hanem ritka is. gondolom fél év múlva sem lesz sokkal olcsóbb.''
Mitol lenne ritka? Bemesz egy MM-ba, es az osszes ott kiallitott LCD meg plazma HDCP-s HDMI bemenet.
Hát az összes azért közel sem. Sőt, az akciós cuccok nagy része szimpla DVI, semmi több, a ratyi felbontásról nem is beszélve. Szóval vigyázni kell.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
SD felbontasnal mondjuk nem gond a HDCP hianya, mert SD jel jon barmilyen kabelen, de ez gondolom plazmaknal van, LCD-nel DVI-n is szokott HDCP lenni.

Azert eleg sok mindenre tok alkalmatlan a kis morzsolo pad...
Probalj meg hatekonyan jatszani rts-t vagy mmorpg anelkul, hogy min. 10-20 gombot hasznalsz es kijelolni dolgokat eger nelkul 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

S miért gond az, hogy ''szimpla'' DVI van rajtuk HDMI helyett?
Athens 2004

sztem meg jobban tájékozodj , nézz körül az autószim világban (ne az ultragagyi nfs és társai arcade jelegű progiait vedd figyelembe)

de legalább nem win az oprendszer (perszem tudom, van linux is pc-re...)
[Szerkesztve]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

vaze, jöhetnek nekem itt 10 meg 20gombos joyokkal, de én erre csak azt tudom mondani, hogy egy átlagalatti billentyűzeten is van legalább 100 gomb, ha már darabra mérjük... 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
6 millió darb
10 év és nyakig járunk a konzolba. Kíváncsi lennék rá hogy a régi elavult szemétbe dobott cuccokal mit kezdenek majd a világon.
Nem szép, de legalább jó öreg!

Ne támadjátok a PS3-mat ilyen hevesen!
A 12 éves korosztálynak is kell valami!