hmmm....
akkor készülhetünk a hdd árak emelkedésére...? kevesebb konkurencia -> kisebb árverseny? :S
Msn-en gyorsabb-an elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu

hmmm....
akkor készülhetünk a hdd árak emelkedésére...? kevesebb konkurencia -> kisebb árverseny? :S
Msn-en gyorsabb-an elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu

vagy arra hogy az eddigi jo seagate vinyok helyett suxx maxtorokat fogunk kapni csak seagate logoval 
remelem nem
ˇ7ˇ - out of office -

pontosan
Quantum -> Maxtor -> Seagate -> ?

én is ettől tartok, a maxtort sokan szidták de olcsó volt és nekem még bajom sem volt vele.
...

milyen jo neked, nekem otthon is melohelyen is allandoan szivtunk a mxtorokkal most is itt hever 3 maxtor doglott az asztalomon mar csak disznek jo
ˇ7ˇ - out of office -

Remélem a Max sebességével és a Sea biztonságával rendelkeznek majd az új fejlesztésű darabok.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Ez nagyon nem tiszteséges huzás volt...rohadt kapitalizmus

Régota Seagate párti vagyok: (3 éve eegy 60as, 2 éve egy 120as, 1 honapja egy 300as seagate tulajdonosa, sose volt velük baj) de ez nagyon nem szép...
Utltam a Maxtort, mert a 20-30-40-es vinyojuk egy szar. az sajnos.
De ez nem szép... nagyon nem.
Emlékszik vki még 2000 dec-re? nvidia megveszi 3dfx-et?
mostmeg az uli-t is?
Milesz itt? a végén egy proci gyárto, egy alapla, egy vinyo, egy vga gyárto? nemlesz versenypiac? Csak ezt dönthetem el h melyik nvidia kártyát vehetm meg vagy melyik seagate vinyot? nemjo ez igy....
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

kiváncsi vagyok Maxtor hiba jellemzi majd a seagateket, vagy seagate lassusag a maxtorokat. 
vagy seagate lassusag, es maxtor hibafaktor?!? 
komolyság ON: remélem lesz vmi + ebben.
amúgy elszomorító...
[Szerkesztve]
Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg

Miért van erről két hír 
[link]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Gondolom egyik IT-s, a másik PH-s.
[Szerkesztve]
''Quantum -> Maxtor -> Seagate -> ?''
Én még csak itt tartok: Conner -> Quantum -> Maxtor -> ???
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Erdekes, h a Seagate-nek jo masfel-ket eve nincs normalis drajvja, megis piacvezeto.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Nem értem azokat akik mondják h nem szép meg minden.Mint leírták a maxtor pályája lefelé ívelő volt.Szvsz mind1 h tönkremegy v fölvásárolják.Meg amúgy is a seagate miért ne vásárolhatná föl?Van pénze tőkéje stb konkurencia meg mindíg lesz.

Nyugi! Előbb a számítástechnika, majd az autoipar. Választhatsz, veszed, vagy nem veszed. Minek az a változatosság. Nem jobb, ha mindenki ellenőrizhető?
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Konkurencia? hát épp most szükül a kör...kitudja mi a köv. lépés
''Erdekes, h a Seagate-nek jo masfel-ket eve nincs normalis drajvja, megis piacvezeto.''
Azért, mert 1collos vinyóból nem tud annyit gyártani, amennyit az MP3 lejátszógyárak el ne hordanának tőle. Mostanában ide öszpontosítja a gyártói és fejlesztői potenciálját, ezért nincs nem nagyon képes desktop irányban komolyabbat alkotni.
Veszed v nemveszed? jaaaa... 
Azért ez nemigy megy. Jobb ha van verseny a piacon ergo választék nő, gyorsabban fejlődnek a termékek, de több tré cucc is megjelenik az igaz. A lényeg h ez senkinek sem jo huzás... legalábbis nekünk vásárlóknak nem. Szvsz

Bocsi. Úgy látszik nem értetted. Itt kit érdekel a vásárló? Vagy van benne lóvé vagy nincs. Ez a globalizáció. Mi csináljuk magunknak.
Te nemvagy vásárlo? én nemvagyok vásárlo? sztem itt mindki vásárlo... szval minket érdekel. Az más kérdés, h nem mi döntjük el h megvegye vagy nem, ez egyértelmü. de attól még nem kell neki örülni...
''nem mi döntjük el h megvegye vagy nem, ez egyértelmü. ''
Részvénytársaság. Vannak a tulajdonososk, akik nem is tudják, mi az a vinyó, csak az érdekli őket, hogy nyereséges-e a cég, és ekkor tartják a részvényeiket, vagy vesteséges, és akkor szabadulnának tőle. Erre jön valaki, aki a tőzsdei árfolyan felett venne, és már rohannak is odaadni. Ennyi.
Én örülök a hírnek. Szerintem rossz nem fog kisülni ebből, sőt!
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX
Ha így lesz, akkor valószínüleg az árcimke is a kettő összege lesz...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
szerintem kár túlprázni ezt az árdolgot. ott van még a hitachi, wd, samsung, tehát konkurencia akkor is lesz majd. (hacsak nem egyesülnek azok is
)
emellett remélhetőleg ötvözni tudják majd a két drájv jó tulajdonságaikat!
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Már a Hitachi is az IBM HDD részlegének felvásárlásával jutott a jelenlegi pozíciójába.
Javaslom, hogy a WD vásárolja fel a Samsungot! Úgyis unom már azt a nagy Samsung dicsőítést... 
Aki hülye, haljon meg!
Tényleg! volt egykor IBM is
már nem is jutott eszembe hirtelen.
remélem a maxtort az ibm-nél is hamrább elfelejtem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sztem jok a samsungok: halk, 3 év gari, viszonylag gyors is, árban se olyan rossz

Nem is mondtam, hogy rosszak. Csak unom már, hogy mindeni annyira isteníti őket, mintha ők sz@rták volna a spanyolviaszt...
Aki hülye, haljon meg!
tudod, vannak azok a vibrációs elven működő földdöngölő gépek
na, azokban samsung vinyó van

én maradok seagate-nál, mégha ilyen mocskos kapitalista huzásuk is volt.Igaz nem a leggyorsabbak, de 3 év alatt lett összessen 3 db ilyen hddm, szval ez már megszokás is.
méga a samsungot is megveheti a seagate 
na meg a WD-t aztán lesz Seagate Raptor ![;]](/dl/s/v1.gif)
LOL 

Jó a géped nincs kedved odadni neke szerinztm ugy sincs rá szükséged. 

Én annyiból nem örvendezek, hogy a Seagate-et pont a megbízhatósága miatt vettem (Barracuda IV-től kezdve legalábbis), a Maxtorokat meg pont ezért kerültem. Lehet persze, hogy szerencsétlen és véletlen rossz tapasztalatok miatt, de ebben nem hiszek annyira. Szóval eddig egyszerű volt a képlet: jöhet a szígét, maxtort nem kérek, de hogy vegyek ezután szígétet?
Még annyi jutott eszembe, hogy a Maxtor vinyók emlékeim szerint jónak számítottak, és a Quantum felvásárlása után kezdtek el kattogni-csattogni. Nekem volt egy 740X-em (ha jól emlékszem a típusra), ami már Maxtor név alatt futott, de állítólag 100% Quantum fejlesztés volt, amit megerősíteni látszik hogy ugyanazt a kattogós kínhalált szenvedte el mint az azelőtti Quantumom. És a fórumtámák alapján úgy tűnik, hogy a kattogás továbbkísérte a Maxtorok diadalútját.
nekem van 2db 2003-as nyári maxtor 120-as winyóm, utana 2db 2004-es 160-as maxtor wincsi mindegyik satas raidben van a 2 120-as egy 240-esként, a masik meg 1 db 320-asba fűzve.éjjel nappal megy a gépem, egyszer kétszer volt jellegzetes kattogó hang, de kontakspray a 4 tűre aztan minden helyreallt
tökéletesen megy
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

Első winycsim Quantum volt megy mai napig 
Egy 2 gigás nekem is van... még mindig megy, bad sector nélkül, pedig énis használtam vettem ugy 5 éve 6000ért 
A konkurencia szűkűlésre: Nézzük például a vidikarikat.Ott van az Ati és a Nvidia.Ketten vannak,mégis egymást letromfolva hozzák ki újabbnál újabb kártyáikat.
Vagy nézzük a procikat: AMD vs. Intel. Ugyan az a helyzet, mint fönn írtam.
Nem feltétlen rossz,ha csökken a konkurencia,ha a bennmaradók jók.
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
Azért ne keverjük ide a komponens- és chipgyártókat, az ATI és az NVidia nem kész kártyákat gyárt, hanem elsősorban GPU-kat.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Értem mire gondolsz. De én csak arra céloztam,hogy ''mindössze'' két rivális van mégis magas a színvonal.
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

nekem meg van egy 600megás Seagate még 96-97-ben lett vásárolva azt hiszem
elkértem rokontól mert már csak poénból ment a gépében nem tárolt rajta semmit se.
fogtam szétszedtem itthon darabokra és nagyokat lestem 
2tányér (4fej) kellett akkoriban 600mega tárolásához.
jó mi?
ha kell fotó tudok csinálni 
és mondom azóta is járatta poénból a rokon a gépében mert kiváncsi volt meddig bírja.
csak nem akart kipurcanni 
Seagate az aztán tud 
[Szerkesztve]
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Szerintem majdnem mindegy melyiket veszed.
Lényeg: Legyen megbízható, stabil tápod, normális állapotú adatkábeled és figyelj oda a megfelelő szellőzésre, hűtésre.
Csak hab a tortán ha rendszeresen arhiválsz.
[Szerkesztve]
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Én a seagate et pont megbízhatatlansága miatt nem veszem már régóta (lehet a mostaniakra már nem jellemz, de most meg lassú és hangos
)
az 1-2G -s szériája mind tönkrementek..13 hónapig ment mind..pont mire lejárt a gari dobhatta ki az ember:S
van 1 8G -s quantumom meg még pár kisebb ami azóta is megy...40G -s maxtor PATA (kb 6-7 éves) és 1 160G -s sata ami ha joltom 2 éves és azóta sem volt vele gond..
az új MaxLine 3 már nem azzal a fejjel (sőt már a dmx10 sem..) van gyártva mint a régi elvileg tönkremenők..a Maxline ra 5év gari van..annyira szar azért nem lehet, ha ezt bevállalják (sztem egyik másik gyártó sem ad ennyi garit...)
én még Samsung-Hitachi egyesülés -t nézek, de annak még örülnék is, mert 2 remek gyártó és talán együtt olcsóbban mégjobbat tudnának csinálni 

Nos Omnes Una Manet

azért ne a pár gb-osokkal hasonítsd a maiakat. igenis jó diskeket gyárt a seagate és hangosnak sem mondanám őket. A sebesség más dolog, de nem vészes, no meg aztán hova is sietünk? 
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Hülye maxtor, végre megpurcant a cég is, nem csak a termékei...
[ Szerkesztve ]

Nekem pl. semmi bajom nincs a Maxtorral. Van egy 40GB-os 3-4 éves vinyóm, ami már megvétele óta átlag napi 10 órát húz rendszervinyóként (kb 1 éve átlag napi 15 óra). 1 Bad sector sincs rajta, egyik jumpere hiányzik, és 35-40-nel másol. Bár ha most vennék vinyót, tuti satásat és Samsungot a halksága miatt. De azért hajrá Szígét 
///

Nem tudom mit kell ezen problémázni, a Maxtor alulmaradt a versenyben mint a 3dfx ennyi. Lesz így is elég nagy gyártó (Seagate, WD, Hitachi, Samsung)
A gyengég elhullanak, ílyen a kapitalizmus, és az evolúció is.
Seagate-et meg Maxtort egyébként sem szerettem volna venni... 
Nekem van egy seagate meg egy maxtor vinyó is a gépemben. Lassanként akkor mondhatjuk, hogy mind a kettő egy cégtől van. 
Steam: Zamery

Hát ez durva. Tényleg kissebb konkurencia --y nőnek az árak.
Nálam 2 db maxtor megy raid0 -ban, és semmi gondom nem volt velük eddig. Nagyon jó értékeket ad a hdtach is róluk. Nem tudom mi lesz, ha seagate megveszi maxtort, de számomra akármennyire is sux mások szerint a maxtor, nekem nagyon bevált. Meg ugye gyorsabb is mint a seagate.
Én nem örülők ennek a dolognak egyáltalán, de gondolom van ezzel más is így! Marketing, meg pénz, ... áh felhúztam magam! 
Akkor eddig én vezetek, mert nekem van itthon egy Quantum 170 MB-os vincsi null bad sectorral, működő állapotban. Ott dekkol a polcon. 
Na de hogy a témához is szóljak:
Nem feltétlen kell egyből a rossz oldalát nézni. Lehet, hogy ezzel a lépéssel egy olyan rendhagyó döntést hoztak, hogy ezek után lehet, hogy olyan vinyók fognak kijönni a két cég mérnökeinak agyából, amik lehet, hogy mindkét gyártó (Seagate, Maxtor) korábbi vinyóit lemossa a pályáról, mert ha van egy kis eszük, akkor megnézik majd, hogy mi volt a betegsége a Sea, és Maxtor vinyóknak, és azokból kiindulva egy olyan családot hoznak majd létre, ami csak a jó tulajdonságokat fogják örökölni őseiktől, de persze ez nem zárja ki azt az esélyt, hogy visszafelé nem sülhet el. 
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD