Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

legalább nem csapják agyon a GDDR2-vel,mint GeCube-ék.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#2) venember83 válasza Balinov (#1) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fene, lelotted a poent... (topicot lattam elobb, igy cikk elolvasasa elott kerultem ide)

Cikk elolvasasa utan:
Vegulis igy mar akar jo is lehet valamire, normalis driverek eseteben termeszetesen.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) Thomas1 válasza Balinov (#1) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Igen, ez sokkal jobb kontstrukció, mint a Gecube 1000 MHz-es GDDR2-es kártyája.
Kíváncsi vagyok a teljesítményére, vajon mennyi lesz a gyorsulás az 1 GPU-s XT-hez képest.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#4) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és hogy egy ''sztárt'' idézzek:
Háóv meni dollárz?

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#5) Thomas1 válasza Shkiz0 (#4) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Ennyit lehet tudni róla egyenlőre:

1> HD2600XT X2 -1Gbyte on-board memory @ $279.00 +
2> HD2600XT X2 -512Mbyte on-board memory @ $259.00 +

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#6) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

röff

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#7) Zoli329

Zoli329
(PH! addikt)

Ez lenne átmenetileg a 2600xt és a 2900xt közötti rés betöltése?

Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

(#8) Finwe

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez már tetszik :) Ha jól teljesít és erről az 50k körüli árról mondjuk 39k köré mérséklődik akkor lehet beszerzek 1et.

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#9) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Szép hosszú nyákja van :D

---

(#10) Balinov válasza Thomas1 (#3) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pláne ,ha elérhető áron adják,a hűtése is megfelelő lesz (ugye nemsok kiskerforgalomban kapható 1kártya/2gpu-ra való hatásos hűtés van a piacon),neadjisten a gpu-ban és a memóriában szinténjó kis tuningpotenciál lesz. Konkrétan memóriára gondolok,jólhúzható gddr3 talán kompezálná kis mértékben a memóriaszávszélesség khm..hiányosságait.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#11) KngAlex

KngAlex
(tag)

A 2 GPU-s kártyák csak CF alaplapokban mennek, vagy itt nem CF-en kommunikálnak? Célközönség szempontjából nem mind1. Annó a Giga 3d 6600GT-je csak SLI-os alaplpokban működött, ott is csak Gigabyte alplapokban támogatás híjján...

(#12) KngAlex válasza Balinov (#10) üzenetére

KngAlex
(tag)

Olyan ez mintha 1/3-át elvennénk egy R600-as nak és átültetnénk 128-bit re, szvsz ez nem annak a résnek a betöltése...

(#13) Male válasza KngAlex (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megy mindenben, nem kell hozzá semmi extra alaplap. (külön chip intézi rajta a dolgokat)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) Levin01 válasza Male (#13) üzenetére

Levin01
(őstag)

igggazááááááááán? :U :DDD

(#15) Abu85 válasza Male (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem teljesen biztos. A működés tekintetében CrossFire rendszerről van szó, így az nV-s lapok nem biztos, hogy fogadják.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Aki talál teszteket róla ne fogja vissza magát linkelje nyugodtan!!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#17) Gave

Gave
(senior tag)

Kiváncsi leszek mit tud/ mennyibe kerül :) ...X1950pro-duplásos nem volt túl meggyőző...

(#18) AMD Power válasza Balinov (#1) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az egy vicc. Erre viszont kiáncsi leszek.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#19) Gyuri27 válasza Balinov (#1) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

nekik is volt raktáron mint a gainward-nak nem rég :o

viszont ez jónak tünik :C

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#20) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekesek :)

Azért egy tesztet megnéznék, hogy mit is tud valójában :R

BANZAII

(#21) Foglalt név válasza Male (#13) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

''Moreover, the HD 2600 X2 is compatible with platforms based on AMD 580X CrossFire, AMD CrossFire Express 3200, Intel 975X Express, Intel P965 Express and Intel P35 Express chipsets only.''

Ezt több helyen is írták, persze lehet egymástól szedik a sületlenséget :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#22) he7edik. válasza Thomas1 (#5) üzenetére

he7edik.
(őstag)

+2x256MB-ért +20 dolcsi az semmi

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#23) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Sajnos sehol egy teszt. :( Hátha valami jó sül ki ebből a próbálkozásból. :))

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#24) rocket válasza juliabrilke (#23) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem fog.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#25) gbors válasza rocket (#24) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a driveren áll vagy bukik a dolog - érdemes CrossFire eredményeket nézni, hasonlóakat fog ez a kártya is produkálni.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#26) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy fokkal minimum jobb a Gecube DDR2-es förmedvényénél, de ez a dupla gpu egy vga-n című megoldás eddig csak a 7950GX2-nél jött be. Szerintem nem pont középkategóriás gpu-val kéne próbálkozni, mert így megint csak nem fogja megérni az árát... A csúcskategóriában jobban néz ki egy ilyen kari, nem tudom minek a középkategóriában erőltetni ezt...

[Szerkesztve]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#27) rocket válasza gbors (#25) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

2xhd2600xt 256mb olcsobb mint a Gecube dual kartyaja gddr2 memoriakkal ;)
Nem veletlen nem hivatalos kartya ez hanem az AIB-ok krealmanya.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#28) feka007 válasza KngAlex (#11) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehhez nem kell semmi szerencsére, amit egyszer csinált a giga (dupla 6600GT-s kari), ahhoz speckó alaplap is kellett, na az volt aztán a rémálom ár/teljesítmény arányban...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#29) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szvsz az r670 előfutára vagy mije ez a kari, vagy nem :D
Egyébként meg csak a drivereken múlik minden, mert ha nem lesz hozzá jó, akkor nem ér egy fabatkát sem; a kétkártyás rendszerekról a hülye is tudja(kivéve józsi bá' és társai:D ), hogy sose fognak pont kétszer akkora teljesítményt nyújtani. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#30) feka007 válasza lezso6 (#29) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennek még akkor is szar lenne az ár/érték ratioja, ha dupla teljesítményt nyújtana a két gpu... Mellesleg pedig biztos kell majd neki a két extra tápcsati...

(#31) Male válasza Levin01 (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezen mi ilyen vicces? :F

Abu85: nem tudom... elvileg semmire nincs hozzá szükség (nem kell két X16 slot, stb.), driverileg meg csak nem fogják lekorlátozni, az inkább az nVidiára jellemző.
Amúgy ebből indult a dolog, ezért gondoltam: [link]
''A Sapphire munkatársai a DailyTech híroldalnak megerősítették, hogy a kártya önmagában bármilyen PCI Express x16 csatolóval ellátott alaplapban használható lesz''

Viszont most megnéztem az hivatalos verziót... tényleg azt írják benne, hogy:
''The HD 2600 X2 is compatible with platforms based on AMD 580X CrossFire, AMD CrossFire Express 3200, Intel 975X Express, Intel P965 Express and Intel P35 Express motherboard chipsets.''

Ami viszont érdekes még:
''The new HD 2600 X2 has four Dual Link DVI outputs that with CrossFire™ disabled can be used to drive four separate high resolution displays at up to 2560 x 1600, or with CrossFire™ enabled will drive a single display with considerably enhanced performance.''

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#32) H.O.D. válasza rocket (#27) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Az árkalkulációba azért vegyük azt is bele, hogy ehhez elég egy mezei 965-ös, vagy p35-ös lap, nem kell, hogy két hosszú PCIE legyen rajta. Így hasonló árban áll meg és kisebb a helyigénye is. A GDDR2 no comment ;]

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#33) Abu85 válasza gbors (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért valamivel gyorsabbnak kell lennie, mert a kommunikáció közvetlenebb, mint a két karis rendszereknél. Persze a vezérlés Crossfire elvű.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#34) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az ''X2'' miatt nem fog csúnyán nézni az AMD? :F

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#35) Gyuri27 válasza bolondember (#34) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ati kártyákat hívnak így. Miért haragudna? Lehet, hogy ők találták ki. :o

(#36) Probiker válasza bolondember (#34) üzenetére

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy a picsába haragudna AMD az X2 megnevezés miatt? AMD=ATI :DDD

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#37) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nah, ez már jobban tetszik, mint a ddr2es verzió.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#38) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

biztosan lesz 50-70% gyorsulás az egy kártyáshoz képest
bazi nagy lett az a kártya is :Y

valaki szerint van értelme amúgy?
a 4dvi kimenet ok, de a többi? akkor már egy nagyobb kari (igaz, az meg lehet sokkal drágább)

True Success is Blonde

(#39) Gyuri27 válasza EQMontoya (#37) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

lgalább lett volna olcsó :o
mert igy egyárban a sapival kicsit morbid :DDD

(#40) gbors válasza Abu85 (#33) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rocket:
engem is meglepett, de a 2 GPU-s kártya officially supported by ATI. a DDR2 részemről is no comment, olyan feeling, mint amikor az ember megpróbál pisztollyal átlőni a lábujjai között :D

Abu85
persze, valamivel biztosan gyorsabb lesz, de a CF teszteken az pont fog látszani, hogy jön-e a +70-80%, vagy nem. egyébként Te tudod, hogy megy a feladatmegosztás a két GPU között? én nem, de a napokban vmi arra utalót olvastam, hogy a páros frame-eket az egyik csinálja, a páratlanokat meg a másik. ha ez véletlenül igaz, akkor megalakítom az official anti SLI/Crossfire klubot :(

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#41) Male válasza Ste (#38) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 4 DVI használathoz olvasd el, amit a #31-ben beidéztem... úgylátom vagy a 4 DVI vagy a CF megy, a kettő együtt nem.

(#42) EQMontoya válasza Gyuri27 (#39) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, ezt aláirom. majd meglássuk a végfelhasználói árakat.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#43) Pulsar válasza Male (#31) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi a rák az az Express chipsets?

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#44) EQMontoya válasza H.O.D. (#32) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és igy jobb a 2 gpu kommunikációja, mint ha ezt az egy 2 nyákon oldjuk meg.

(#45) CimbiX

CimbiX
(fanatikus tag)

Ugy nezem, hogy a kari Crossfire deszkaban akkor egy monitort tud jobban meghajtani, nem Crossfire deszkaba agyazva meg a negy DVI kerül rajta olyan sokba... en nagyon szurkolok az AMD-nek, de attol tartok ez sem fogja öket igy kihuzni a sz@rbol. Ha visszagondolok, az x1950pro ota nem jelent meg a piacon egyik oldalrol sem jo közepkategorias kartya, pedig ott kaszalhatnanak meg jo sok lovet. Örülnek neki, ha valamelyk gyarto mar vegre rajönne, hogy nem biztos, hogy a konstans parasztvakitas hozza a legtöbb penzt, söt...

(#46) bolondember válasza Probiker (#36) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ööö..
mert ez SAPPHIRE? :Y

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#47) Pulsar válasza CimbiX (#45) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyet értek veled, de a 2600os kari nem középkategóriás cucc?

(#48) Male válasza Pulsar (#43) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az adott chipset hivatalos nevének egy része ;)

(#49) Pulsar válasza Male (#48) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de akkor nem minden 975x deszka expresses?

(#50) daa-raa válasza CimbiX (#45) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Rosszul nézed, nem kell hozzá egyáltalán CF lap. Driverből kapcsolható, hogy CF vagy egyGPU-s üzemmódban menjen a kártya. Szóval akármilyen lapban használod bármikor válthatsz a két üzemmód között (pl desktop négy kimenet, gamma egy).

gbors: A CF többféle módban tud dolgozni, az egyik amit említettél. [link]

feka007: Bejött az a Rage Fury MAXX-nál is. Hogy a több GPU-s professzionális kártyákról már ne is beszéljünk.

Pulsar: Csak annyit jelent, hogy az adott intel chipset rendelkezik PCI Express vezérlővel (azaz az i9xx széria óta mind). Az AGPset elnevezésnek felel meg ebből a szempontból.

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.