:C de hülyék vagytok :DD
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Ez komoly, nemtom mit vigyorogsz te róka.
Örülj hogy lesz végre normális kereső.
az összes magyar ISP tehet egy szivességet...

Obi-1
(őstag)
Szép áprilisi hír :DDD
Only a Sith deals in absolutes.
Javaslom, következő lépésben szerezzetek irányító többséget a Microsoftban. A mostani húzás után ez már gyerekjáték lenne.
Bill bácsit meg nevezzétek ki portásnak:))
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

rog
(PH! kedvence)
farkas! ha lehetne, kedves jóltáplált barátom. :)

greyrat
(lelkes újonc)
:DD :C :DD
'' ettől a sok tartósitótól, amit nap mint nap megeszek, már kezdedem azt hini , hogy ebben a testben fogok reinkarnálódni'' by R.Á.
Hát te semminek nem tudsz örülni?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Sanya
(PH! kedvence)
Alulmaradt microsoft LOL :D:D:D tetszik :))

Wyco
(tag)
Áááá :D
Jok vagytok :)
Május elsejére is lesz valami? :D
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20120528: Kenti hétvége sok fotóval]

Pierre
(kvázi-tag)
Ez nagyopn LOL... PHényleg :))
Hous Bin Pharteen

anaqer
(PH! addikt)
Szép volt fiúk! :)
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Pierre
(kvázi-tag)
Persze, a prohardver! megveszi az EU-t :DD
Hous Bin Pharteen
Megölitek a medvét :DD Ez ugye csak áprilisi tréfa? :DDD
Linux.... The choice of a GNU generation.
A PHoogle-t berakom kezdõAP-nak, ahogy írja :)

Cefa
(senior tag)
jaja tök jó 1 percig nem esett le hogy április 1 van :))
Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent

Loha
(PH! kedvence)
Elötte inkább felvásárolhattátok volna a HWSW-t... :))
[Szerkesztve]
Nekem se, halálkomolyan olvastam végig, aztán leesett, de ki is próbáltam már :)
Miért kellene az nekik? :)
- Privát
- 2004-04-01 09:46:29

torz on borz
(PH! addikt)
Hmm ja a végén meg PH! lészen a nagytestvér , mi !? :)
A SÖRöm a legszebb öröm !

Obi-1
(őstag)
A :DDD nem volt elég örülés?
:DDD :C
éreztem, hogy készültök :)
off
nekem viszont nem áprilisi tréfaként villámcsapásként ért, hogy 128 megás USB pendrive helyett kiutaltak egy 1GB USB 2.0-t :D :C
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Hűha!
Ez most komoly? A Google Inc egy ''kicsit'' komoly cég. Bár nincs a tőzsdén, de utánanéztem a Bloombergen és 4 milliárd részvényt ajánlott fel vételre. És bevezetitek a tőzsdére? Ki lesz a tanácsadó? A ''Norgen Stanley Bt'' vagy a ''Doldman Sachs Kft''? Persze ha 1 cent a részvény ára akkor még vevő is lehet a Prohardver, de az is 40 millió dollár...
Gratulálok az április 1-ei vicchez! :C
http://www.flickr.com/photos/brumi/
Poén! :)) Főleg az új logó tetszik. :DD
Akár azt is írhattátok volna, hogy a készülő új Intel chipset fel fogja venni a versenyt az új AMD Duronnal. ;] Persze ez nem lesz így, dehát április elseje van. :)))
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Obi-1
(őstag)
Hol lehet rendelni? :)

eziskamu
(PH! addikt)
Majd jön a PHicrosoft, a PHoracle, a legvégén pedig a PHesco gazdaságos reggeli ital :DD
off
a munkahelyemen :)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Ráéreztél a piaci stratégiánkra.. :)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
PHarci ;]

Szeke
(senior tag)
Elrontottátok a PHoogle linket. Nincs eléggé átírva. Ha rákattintok a PHoogle Képek keresőre, már a Google jön be :D Amúgy gratula az ötlethez :C
PHinom tréfa volt.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
- Privát
- 2004-04-01 10:02:42
Öregem, ez nem semmi:DD Remélem nem áprilisi tréfa;]:DDD
A fejlesztés még nem zárult le, az akvizíció folyamatban van, írtuk, hogy még Beta.0 a cucc.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Ja, PHandrake Linux, PHóka Cóla :) sõt, PHanta :) S aztán NASA helyett PHasza :)

&rew
(őstag)
hat ez oriasi :DD :C
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Celtic
(tag)
Az impresszumot is javítani kellene... :))
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag
nagyon sirály poén :D :D :D
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Megy itt a jótékonyság ezerrel...:DD:DD
[L]http://www.parci.info/aha.htm[/L]
The Parci Society
“Parci Society”, has started its activity from June 2003 to improve Iranian children general living. The “parci Society” is non-beneficial, independent, non-governmental organization and is not linked to any political or religious groups.
“Parci Society” is legally registered in Netherlands with the registration number of 12051073 in Roermond city.
Goals
The main goals of “Parci Society” are summarized to:
Giving support and aids to needy children in Iran by supporting the actives societies and bodies, which are, dedicated to settlement of children rights. (i.e. “Society for protecting the child’s right “SPRC”, which was founded on 1994 in Iran)
Acquainting the Iranians to child’s right according to “Convention on the rights of the Child Act”
[Szerkesztve]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Ugye-ugye, kéremszépen..! :)
A PHoogle találta, az érdem a tiétek...:))
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Jajj.
A PHoogle kiejtve angolosan Fúgel, ami nagyon hasonlít a Chip magazin kiadójának a nevére, ami VOGEL (Fógel).
Vazz, emmá nekem nemteccik! :DDD
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Már hogy a rákba ne lenne! Felvásárolják a volt Szovjet uniót és leigázzák az egész világot :D
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

atus
(őstag)
Ez kész. :)
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

xuldar
(őstag)
Király! :DDD És hogy lehet részvényekre is szert tenni? ;]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

csudri
(őstag)
Ez kész! Már a címből tudtam, hogy ez a nap tréfája lesz! Nagyon állat a szöveg, főleg az, hogy a ph! ráígért a picipuhára. Gratula!
Vortex World Domination
Legkevésbé sem!