Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Re-Tech

Re-Tech
(fanatikus tag)

Wow!
Megnövelt szolgáltatás alacsonyabb (sőt mi több, versenyképes) áron? És az Apple-ről beszélgetünk? Le vagyok nzűgözve.

(#2) csudri

csudri
(őstag)

''A 2 GB-os iPod nano ezüst színben kerül forgalomba 149 dollárért.''

Nálunk meg min. 53ropiba kerül most. Vajon várható, hogy mérséklődnek az árak?

[Szerkesztve]

Vortex World Domination

(#3) macilaci78 válasza csudri (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Attól, hogy olcsóbb, még nem tetszik jobban.
Viszont ilyen regionális árdifferenciálás miatt már megéri külföldről rendelni még egy sarki fűszeresnek is...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) REDeath válasza csudri (#2) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt gondolom a nagyker árra értik, amúgy meg magyarországon mindig minden drágább, és ez a tendencia csak folytatódni fog. thx gyurcsány!! :W

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#5) REDeath válasza macilaci78 (#3) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is iagz, én is inkább 5000 Ft-os postaköltséggel megveszem garancia nélkül, legalábbis pár száz kilóméteres garancia :D (kivéve ha az appel suport hungary ezt támogatja a pc-k mellett)

Amúgy meg én se vok valami nagy iPod rajongó, Én Creative párti vagyok, az van nekem is. És emlékezzünk csak pár nappal ezelőti cikkre, az iPod a Creative szabadalmát lopta el! stb...

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#6) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

aztat nem igazán értem, hogy a 60%-kal nagyobb fényerő ellenére 5,5 órát bírja az aksi, míg az ''előző'' változat 3 órát bírta videó nézésnél.
ja még kiváncsi lennék azokra a letölthető filmekre. a felbontás 640*480 (bár widescreen esetén nem lesz 480), de ha a codec az apple féle mov/h264, akkor azt más hordozható eszközzel nem lehet használni. dehát erről szól a monopólium. ja és vmi finom másolásvédelmet is ''remélem'' tesznek bele.

(#7) atuci válasza REDeath (#5) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

eddig is megérte megvenni az osztrákoknál, vagy az ebay-en :) de mostantól mégjobban.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#8) LordX válasza rumos14 (#6) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mov + h.264-et már miért is ne lehetne másban felhasználni?

(#9) take.a.ride válasza rumos14 (#6) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

''de ha a codec az apple féle mov/h264, akkor azt más hordozható eszközzel nem lehet használni. dehát erről szól a monopólium.''

pliz ne beszelj ekkora marhasagokat, mert ennyi sotetseg mar fajdalmat okoz.

a H.264-hez az Apple-nek az egvilagon semmi koze nincsen, mivel a H.264 az MPEG-4 szabvany resze (mint ahogy az AAC is). baratkozz meg a H.264gyel, mert a kovetkezo generacios DVDk (BRD/HD-DVD) azt (is) fogjak hasznalni, valamint a HDTV adasok tobbnyire H.264ben lesznek sugarozva. amugy meg a H.264-et a VLCtol kezdve az MPlayer-en keresztul a QuickTime-ig szinte minden normalis program lejatssza. jo reggelt kivanok.

ha mindenaron monopoliumrol szeretnel sirankozni, akkor beszelgessunk el a Windows Media formatumokrol, es arrol, hogy a Microsoft vajon miert nem adja ki a specifikaciot, hogy uram bocsa Linuxon is lehessen WMV10-es videokat nezni.

(#10) Raymond válasza take.a.ride (#9) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''...amugy meg a H.264-et a VLCtol kezdve az MPlayer-en keresztul a QuickTime-ig szinte minden normalis program lejatssza. jo reggelt kivanok.''

Ott a te reggelednel a felsorolt programok kozul melyik takarja rumos14 altal emlitett ''hordozható eszközzel'' reszt?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#11) take.a.ride válasza Raymond (#10) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

mond szamodra valamit az a betukombinacio, hogy TCPMP?

(#12) duong

duong
(kvázi-tag)

az új nano nem tetszik,de a shuffle sztem jó lett. :C
az offot meg abba lehet hagyni,főleg azt,hogy melyikőtök az okosabb... :(((

(#13) take.a.ride válasza Raymond (#10) üzenetére

take.a.ride
(kvázi-tag)

''Ott a te reggelednel a felsorolt programok kozul melyik takarja rumos14 altal emlitett ''hordozható eszközzel'' reszt?''

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_that_support_H.264/MPEG-4_AVC

neked is jo reggelt kivanok. remelem azert a Nokia telok eleg ''hordozhatoak'' szamodra.

(#14) Raymond válasza take.a.ride (#11) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Es ennek mi koze az elozoleg felsorolt programokhoz?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.