Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Nem semmi szerkezet! :Y

Még nem hallottam a gyártóról; műveletlen lennék, vagy tényleg a (nálunk) kevésbé ismertek közé tartozik?

(#2) monstre válasza Balika911 (#1) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindketto ;)
na jo, attol fugg ki mirol hallott mar, nekem a cowon nev mashonnan ismeros :)
en csak azt sajnalaom, hogy a tv-s verzio nalunk alapbol nem lesz kaphato... :(
bar nem mintha most beruhaznek egy ilyenre, de en regota hianyolok egy ilyen eszkozt a piacrol :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#3) Lacix29 válasza monstre (#2) üzenetére

Lacix29
(őstag)

en csak azt sajnalaom, hogy a tv-s verzio nalunk alapbol nem lesz kaphato...

Mivel itt nincs földfelszíni digitális adás sugárzás, nem sok hasznát vennénk. :(

(#4) g4dg3t válasza Balika911 (#1) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Itthon inkabb iAudio neven ismerik.
Kivancsian varom a teszteket...eddig a Meizu M6 a befuto nalam, de ez utosebbnek tunik.

Bite my shiny metal ass!

(#5) hétalvó válasza Lacix29 (#3) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Szoktad olvasni a prohardware-t ? :D

Akkor a digitális földi sugárzásról Mo.-n!

[link]

gyúrunk vazze

(#6) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

cowon rulez :R
megint sikerült egy csodás digitális kütyüt összerakniuk

hát azért még nem országos szintű a földi digi tv sugárzás, de valszeg hamarosan elterjed majd, szal tényleg nem rossz kis cucc ez bár az ára egekbe szökően magas lesz

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#7) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Cowon miníg is a csúcs fele hajlott!

Erre legjobb példa az A2-es, meg ez a D2-es!

Javítsatok ki ha tévedek, de ugye nemsok PMP dicsekedhet 16M színt megjelenítő kijelzővel!

Ha jól tudom, márpedig jól tudom, az A2-es a PSP-től ''kapta'' a kijelzőjét, emellett linux fut rajta...

Az árakról + annyit, hogy a mínőséget mindíg meg kell fizetni (ahogy a márkát is)! Ha pedig a minőség, -mint most is- a csúcsot döngeti, kicsivel jobban a zsebbe kell nyúlni!

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#8) g4dg3t válasza TESCO-Zsömle (#7) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

...a panel 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes...

El is kerulte a figyelmemet...igy viszont mar vszeg TUL draga lesz (nekem)...marad az M6.

Bite my shiny metal ass!

(#9) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

''A Cowon D2 fogyasztói árát egyelőre nem hozta nyilvánosságra a gyártó.''
Nem merték. :DD :DD :DD
Elég faja!!! :Y
Egy százast biztos megér..........

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#10) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tetszetős kis masina. árra nagyon kiváncsi vagyok. bár lehet jobban megéri egy ipod...

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#11) Sunyi Sanyi válasza Petie (#10) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Ha ára/tudás nézem akkor inkább ez, mint Ájpod. Valószínűlg közel 1 árban lesznek.
Ipod Photora gondoltál???

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#12) Petie válasza Sunyi Sanyi (#11) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úgy ált. ipodokra gondoltam amik nagyobb tárhelyel rendelkeznek, nem az ilyen kis szösszenetekre.
bratyomnak van egy 5. (:F) generációs kis okossága és marhára tetszik.

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#13) Sunyi Sanyi válasza Petie (#12) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Jah. Igen tárhelyileg jah. :D

(#14) Petie válasza Sunyi Sanyi (#13) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na asszem neki ipod video van. 30gb-s cuccbugi :) és oan 70-80 körül vette németeknél

(#15) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is tudtam hogy iAudio az a Cowon :) De eszméletlen emnnyi mindent tud a kis szerkezet:)

UI: iPodban egyenlőre nincs érintőképernyő, meg 45 óra lejátszás, meg...meg....

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#16) Cicero

Cicero
(őstag)

Hát én a címet olvasva a memória méretére gondoltam... :F

(#17) Cicero válasza REDeath (#15) üzenetére

Cicero
(őstag)

Ja csak azért, hogy már így fogalmazzak menőbb egy Apple iPoddal mint egy cowon(?)-al virítani ;]

(#18) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért jó 320x200-as bolhacirkuszon bármit nézni?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#19) kapanyanyi válasza hétalvó (#5) üzenetére

kapanyanyi
(kvázi-tag)

Csak pontosítás végett ebben a D2-ben DMB vevő van (lásd: [link]), nálunk azonban ilyen sugárzás nincs. Amit ti írtatok, az a DVB-T, ami viszont működik már Magyarországon is.
Amúgy tényleg komoly kis kütyü. Valószínűleg nem lesz olcsó mulatság. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e 4 vagy 8 GB-os változat a jövőben. 8GB + 2 GB SD az elég jó lenne. :)
(Persze ma az simán lenne vagy 100 000 Ft :O)

[Szerkesztve]

(#20) h.istvan

h.istvan
(lelkes újonc)

hehe :)

iaudio x5l rulez :) nagyon frankón muxik már majdnem egy éve! mellesleg 30gigás vincsi van benne, amire ideig óráig elfér némi zene! ha pedig hiányolod a hivatalos firmware ''szolgáltatását'' akkor ott a [link] ;) (ilyen nyalánkságok pl.: mpc, aac támogatás, theme-ek, hangjelzés navigáció közben, folyamatos lejátszás, id3v2 támogatás és még sorolhatnám ...)
egyébként ez az egyszerűbb változatt 100rugó felett volt így valszeg ez még ennél az x5l -nél is drágább lesz ...
ipodot csak pcforúm szintű embereknek ajánlanék :)

(#21) bwoay válasza bambano (#18) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mindig vannak emberek, akik szerint a 82 cm-es képátló alatti kijelzőknek
nincs létjogosultságuk. ők általában alapjában nem értik a hordozható lejátszók
koncepcióját, vagy egyszerűen csak képtelenek megérteni, hogy vannak más,
tőlük különböző emberek, akik szerint egy sorozat epizód megnézése várakozás, utazás,
előadás :U közben egy 320x240-es kijelzőn akár szórakoztató is lehet.

arról nem is beszélve, hogy ez a lejátszó felfogható egy sima audio playerként is,
ami történetesen egy nagy és jó minőségű színes kijelzőt kapott,
és képes videokat is lejátszani.
A Meizu M6-nak is sikeresnek bizonyult, pedig jópár dologban elmarad a D2-től.

A bolhacirkuszról még az jut eszembe, hogy Nokia telefonok 120x160-as
gyenge kijelzőire (ld 6230) hányan tömörítettek (tömörítenek) videokat...
pedig az aztán...

[ Szeretkezve ]

(#22) bwoay válasza Cicero (#17) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az egyszer biztos, de van, aki egészen más céllal vesz ilyesmit.

[ Szeretkezve ]

(#23) bwoay válasza Petie (#12) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez teljesen más kategóriában indul, nem sok értelme van
egy merevlemezes lejátszóval versenyeztetni.
a Cowon palettája meg elég széles,
elég megnézni az iAudio X5-öt, ha már HD playerekről van szó.

[ Szeretkezve ]

(#24) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagy rajongója vagyok a Cowon/iAudio cuccoknak, de amennyibe ez kerülni fog, azért már egy PDA-t is lehet venni. persze nem ugyanaz a kettő (üzemidő, audio szolgáltatások, kijelző minősége).

(#25) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

CF bővítő kellett volna, akkor belement volna egy CF HDD, és akkor versenyezhetett volna a merevlemezesekkel is akár.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#26) Jim Tonic válasza Lacix29 (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

??? Hogyne lenne.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#27) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez aztán a kütyü! :C

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#28) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Szép. :R A 2Gb szvsz is lehetne több... :U

Főleg Mp3 lejátszónak _nekem_ nem jönne be, az érintőképernyő miatt... Ha hosszabb utakra kellene, gondolkodnék ilyenben is talán, de napi BKV-s forgalomban nem jön be, sajnos...

Ára? 80-90 közé tippelném... vagy keveset mondok? :F

MOD: eszmecsere a kütyüről, DAP-review módra - angolul - itt: [link]

[Szerkesztve]

(#29) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

szerintem ez nem a médialejátszók csúcsa, amiket ez a készülék tud, azok elég alapvető dolgok kellenének hogy legyenek, elég lassan jutottak el erre a pontra a gyártók, és ez engem személy szerint lehangol ...

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#30) Jim Tonic válasza próbakocka (#29) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mert mit akarnál még ekkora készülékbe zsúfolni? Szerintem még a videolejátszás is felesleges. Bőven többet tud, mint kellene.
Azért kíváncsi lennék, szerinted mit kellene tudnia még.

(#31) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pár kép: [link]

(#32) bwoay válasza próbakocka (#29) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

fura egy érvelés. azért nem csúcs, mert a gyártóknak
már rég nagyobb tudású készülékeket kellene megjelentetniük?

[ Szeretkezve ]

(#33) válasza bwoay (#32) üzenetére

(PH! addikt)

Igen ez nekem is feltűnt. A csúcsit nem ahhoz mérjük, hogy milyen kéne legyen, hanem ahhoz hogy jelenleg mi van.

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#34) Sunyi Sanyi válasza rumos14 (#31) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Köszi a linket! ;)
A képeket elnézve nagyon tetszik!
Már csak az ára érdekelne........ :U

(#35) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Ki is került a hivatalos (koreai) oldalra.[link]
:)

(#36) <Adamsky> válasza Sunyi Sanyi (#35) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Egy-két plussz infó, amit eddig meg sikerült tudnom:
- 256 kbit/s-es max. felvétel (végre!)
- APE támogatás (így aztán: MP3, WMA, OGG, WAV, Flac, APE) :R

Dúúrva....

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#37) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Ha jól számoltam akkor az alap 2GB lejátszó+4GB SD kártya
=279.00 KRW South Korea Won = 58.4736 HUF Hungary Forint
Hát igen!!! Kinnt sokkal, de sokkal olcsóbb! Itthon meg lesz vagy......... :((( :((

Mpnavi oldalon néztem.
Ájjj de jó volna azért az árért! Rendelni meg nem merak amióta az Oakley szemcsim eltűnt amit amcsiból rendeltem. Szerencsére be volt biztosítva. :)

[Szerkesztve]

(#38) Sunyi Sanyi válasza Sunyi Sanyi (#37) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

DMB nélküli változat!

(#39) rumos14 válasza Sunyi Sanyi (#38) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

trükköznek a fiúk, mert még nincs alapból 4 gigás változat, csak 2, 2+2 és 2+4 gigás.

(#40) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Egyre jobban tetszik ez a ketyere! :D

(#41) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Ez is dúrvaaaaa! :Y :Y :Y
[kép]
[link]

(#42) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Csak nem akar visszaírni a Cowon és a MPnavi! :O :O :O

(#43) <Adamsky> válasza Sunyi Sanyi (#42) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Mit akartál tőlük megtudni?

(#44) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azt nem tudom, hogy ez a lejátszó video szempontjából inkább U3 vagy A2... értem ezalatt azt ,hogy át kell-e mindent kódolni, vagy lejátszik mindent.
találtam egy szép koreai tesztet [link], ez alapján 320*240-es video-t játszik le. ha nagyobb a videom, azt át kell kódolni? :(

(#45) <Adamsky> válasza rumos14 (#44) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Ha fogadnom kéne, akkor azt mondanám, hogy ez inkább az A2-höz van közelebb még akkor is ha csak ilyen kis vid.-eket játszik le. A 30fps-es és a nagyobb valamint színgazdagabb (16M színes) kijelző ugyanis már biztos. Meg aztán ott van a TV kimenet is. Szerintem nem sok értelme lenne, ha csak 320x240-es ''múvikat'' vinne.

[Szerkesztve]

(#46) <Adamsky> válasza <Adamsky> (#45) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Úgy tűnik korrigálnom kell magam. Ma fedeztem fel, hogy a nemzetközi Cowon-os oldalon megjelent a D2. A speckót átfutva ''egyik szemem sír másik nevet''.
Nevet, mert tényleg egy jó kis lejátszó (256 Kbit/s-es felvételi lehetőség) szuper kijezővel, SD kártya bővíthetőséggel.
Sír viszont (de nagyon :( :( ) mert tényleg csak max 320x200-as videót visz. Mi értelme így a TV-out-nak? :F

Komoly összegben mernék fogadni, hogy ez valamilyen hűlye lebutítás, hogy az A2/A3-at ne veszélyeztesse.

(#47) Sunyi Sanyi válasza <Adamsky> (#46) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Infopatika oldalán az Újdonságok menüpontban is feltűnt!

Nagyon tetszik ez a player. Lehet, hogy ez lesz /inkább/. Már csak az ára érdekelne.

Az Iphone is nagyon jó megoldás, de csak 2007 vége és 2008 elején lesz kapható Európában. Az ára meg sejthetően drágább lesz, mint ennek a playernek. Pláne, hogy azt Gsm tulajdonságokkal és miegyéb dolgokkal ruházták fel. Nem tom ki látta a használata közben lévő videóját, de nagyon korrekt darab lesz! :)

(#48) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tetszik a GUI, nagyon eltalálták, legalábbis a képek alapján.
kár, hogy a kezelhetőség zsebben még körülményesebb lesz,
mint az általam sokat kritizált M6-nál.

[ Szeretkezve ]

(#49) <Adamsky> válasza bwoay (#48) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

A GUI-val tényleg nincs semmi baj, sőt! Ha még nem láttad, akkor nézzd meg az iAudiophile-n a videókat (3db). Engem csak ez a videós felbontás korlátozás vágott mellbe. E nélkül egy mindent vivő adu-ász playa lenne, így ''csak'' egy nagyon jó.

Közben meg jön a Sandisk-nek egy olyan lejátszója, ami viszi az 1080i-s videókat.

(#50) Sunyi Sanyi válasza <Adamsky> (#49) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Erre gondoltál?
[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.