Hát ez jó kis áprilisi tréfa! :D
Kell hozzá még egy erőmű, meg pár fényévnyi szalagkábel.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » [Re:] A HP bemutatta FDRAID rendszerének prototípusát (téma lezárva)Hozzászólások

Csiszike
(kvázi-tag)

hungeek
(őstag)
valahogy nem igazán vagyok most vicces kedvemben, mivel piros hajjal (inkább fejjel mivel alig van hajam) jöttem haza fél budán keresztül :((
szval tegyétek ki a cikket vagy töröljétek a főoldalról!
április 1.............. :((
Joey doesn't share food!

hungeek
(őstag)
érdekes....... de én ebben hosszútávon nem látok semmi hűűűdenagyot......
én állítom hogy össze lehet rakni ilyen gyors SCSI rendszert ami übereli ezt
Joey doesn't share food!

Sanya
(PH! kedvence)
Minek ennyi floppy? nincs kisebb adattároló?

klumbik
(fanatikus tag)
naggyon jó :) ennél hotswap-nál nincs is egyszerűbb
kíváncsian várjuk a fejleményeket...
''This is horseshit. Horseshit, horseshit, horseshit. And for those of you who don't know what that means, it's the shit that comes from a horse!'' -- Greg, Columbia Internet

utax
(fanatikus tag)
király :)))
minden évben várom a 04.01-et :)
ui: hungeek: miről beszélsz ???
Use the force, Dude !

marcee
(PH! addikt)
Jól meggondoltátok, hogy a HP nem fog-e peresekedni?
Kb. 8-11 éve volt, hogy a Magyar Hírlap (asszem) főoldalon hozta az április 1-jei hírt, hogy a pár napja átadott fizetős autópályaszakaszt felbontották, javítják (kép, riport, minden ami a hihetőséghez kell).
Másnap beperelték őket, hogy rontották az üzemeltető hírnevét és egy csomó (több millió peták) lóvét követeltek a kiesett bevételek fejében. :D
(nem t'om mi lett)
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

marcee
(PH! addikt)
Másik lehetőség, hogy megcsinálják! :D
Szabadalomra Fel!!!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
magnókazettás verziót is kéne csinálni, c64-hez :)
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Elméletileg lemezmeghajtóból lehetne...
A soros port 15 (!) egységet is tudott kezelni...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

karib
(PH! addikt)
Reméljük, a HP nem veszi magára :) Csak épp ilyen soknagyhelyes házképet sikerült találnom, amibe belegyógyíthattam az FDD-ket. Amúgy valóban rendelkezem 2 db. ilyen házzal, ha valaki ki akarja próbálni a technológiát :D
Én direkt visszadátumoztam, hogy legalább az Index főoldalra nem ugorjon ki, de valaki előrepöckölte :D Parci?
Department of Redundancy Department

MaUser
(őstag)
Már az egész koliszoba a rendszer fejlesztésén dolgozik,:))
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

gergoke
(tag)
de ugye lesz benne droútkoszorúú? mert csak úgy ér valamit... :DDD

iguana
(senior tag)
eh. ez tetszett :DDD
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Ilyet ne csináljatok mégyszer jó? :))
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

MaUser
(őstag)
Maradjunk annyiban, hogy fonjuk a ferritgyűrűkre a drótot.:D
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
Én voltam, az ilyennek az Indexen a helye :).
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Kriza
(őstag)
Ilyen marhaságot még kitalálni is... :)) :)) :)) Gratulálok!
Lefáradt aggyal így fél kettő felé én is kezdtem lemenni hídba a ''hír'' hatására.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Bgs
(senior tag)
Amugy a dolog mukodokepes is lehetne ... teoretice. Soft RAID tesztelese kozben amikor nem volt eleg vinyo a kozelben en mar hasznaltam floppy-t RAID-ben :)
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

Gee-Bee
(tag)
Szerintem a lyukszalag sokkal megbízhatóbb
�%-12345X

Tiggr
(tag)
Hát nem látod, hogy duál FDD-k vannak benne? :)) Akár 360 kB-os lemezekkel is használhatod! Úgy az igazi! :))