Lám-lám-lám, a SiS kezdi összeszedni magát. Jó lenne, ha egy jó alternatívát nyújtana a jelenleg piacvezető Intel és nVidia mellett. Azért szurkolok nekik...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Lám-lám-lám, a SiS kezdi összeszedni magát. Jó lenne, ha egy jó alternatívát nyújtana a jelenleg piacvezető Intel és nVidia mellett. Azért szurkolok nekik...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Csak aztán alaplapokat is gyártsanak velük rendesen... mostanában alig kapni 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Egyetértek az előttem szólókkal.
Jól hangzanak ezek az útitervek, csak legyen (nálunk) is belőle valami!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
(#4) tököscsávó

Én is egyetértek az előttem szólókkal, annyi kiegészítéssel, hogy szerintem a SIS eddig is jó chipseteket gyártott. Most is egy 755-ös boldog tulajdonosa vagyok! 
[Szerkesztve]
meghalt a 3DFX oda a 3D
Sokkal nagyobb piaca lenne a SIS-nek ha a Socket A időszak után is kapható lenne Sis chipsetes lapok töménytelen mennyiségben...
Jópár éve szerintem is jókat csinál (SiS 645DX-em volt jópár évig, aztán váltottam 655FX-re...)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Sokáig nagyon leszólták a SiS-t, mert a VIA ilyen, meg olyan überkirály volt az alternatív chipsetek piacán. Most fordulni látszik a kocka és egy ideje a VIA állandóan keresi a helyes utat, de csak nem találja, a SiS meg néha pofátlanul olcsón ad szemtelenül jó cuccokat.
Csak így tovább SiS! 
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

Nem lehet, hogy egyszerűen csak az történik, hogy egy ilyen kis gyártónak, mint a SiS nagyon nehéz tartani a lépést a nagyokkal, köszönhetően a hihetetlenül felpörgött ciklusváltásoknak? Egyszerűen nem tudja időben és kapacitásban lekövetni. Mire befejezi a fejlesztéseket, addigra már elavult.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Nem, kintvannak a chipsetjeik kb időben, csak lap alig készül velük... vagy ha van is, nem lehet beszerezni. ( [link] )
Most azért voltak viszonylag csendben, mert a nemtommelyik konzolhoz fejlesztettek (XBOX360 vagy PS3? Sose tudom megjegyezni...)
Kíváncsivok mivel rukkol elő a SIS...hátha betörnek az élmezőnybe... ![;]](/dl/s/v1.gif)
ÉN szurkolok nekik... 
[Szerkesztve]
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

XBOX360-hot úgfy toom a VIA csinált vmi SATA vezérlőt (ill oda szállított nagyobb mértékben.)
A SiS témnyleg jól eltűnt a sülyesztőben. Bár tény hogy sajna nem nagyon villogott az utobb ídőben (sajna/szerencsére nem volt sok dolgom vele). Az elmúlt időben senkinek sem ajánlottam SiS-es csipszettel szerelt alaplapokat. Az az véleményem, hogy ha drágább (nVidia, Intel) csipszetes nyákok általában csak 1-2 ezer forintal voltak drágábbak (bevallom Intel vonalon ez nem feltétlenül van így, sőt.. de Intelprocit sem ajánlottam az elmúlt 2 évben [igaz most a c2d elég konkrét, csak drága a deszka alá, és nem olyan hosszú az életciklusa a benne lévő csipszeteknek, hogy az újabb, több processzoros intelek is belemenjenek mint ez gond nélkül megvalósul majd az AMDnél]) Mostanság meg nem lehet nagyon kapni már SiS-es nyákokat.

Az kimaradt, hogy hajrá SiS, ezért: HAJRÁ SiS!! 
Közben megtaláltam... Jól emlékeztem, SiS chipset van az XBOX360-ban: [link]

Szerintem a SIS soha nem volt képes versenyezni az Intellel vagy a VIA-val...
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
Ezt egy komolyan alátámasztott hsz...

Hát pedig az első dual DDR-es P4 lapok SiS chipsetesek voltak, az Intel még 3/4-et évet totojázott, majd az Intel rajongókat szivatta a 7205-el (bazi drágáért), majd gyorsan utána olcsóért kiadták a sokkal többet tudi i865/875-öt.
Elég hamar volt nekik 8x-os AGP-s chipsetjük, meg anno a 648/648F volt az első, ami DDR400-at támogatot. A memóriakezelése meg elég gyorsnak számított akkor.
A Mirage3-al szerelt chipset meg bekapcsolt GPU-val együtt is kevesebbet fogyaszt, mint a konkurens chipsetek.
Szerintem pont a VIA-t értékelték túl sokan.
Close the World ..... Open the Next!
Igen, 655FX/TX is igencsak versenyképes volt a 865-tel... (PH!-s teszt is volt erre nézve)
Meg az R658/659 se volt semmi a maga négycsatornás memvezérlőjével... [link]
nem hinném mivel elég nagy cég...
pl vegyünk egy ismert alaplapgyártót...MSI
benne van a kínálatukban a SIS chipsetes lap ,de nem jut el hozzánk valami oknál fogva...
Ugyanez van Ati chipsettel is...valamiért az alaplap gyártók nem erőltetik,pedig kib jó chipsetek.
Lehet ezen a téren is lesz egy-két vizsgálat az Intel/nVidia körül...

A magam részéről volt szerencsém egy ideje követni a ténykedésüket. Régebben a büntetés kategóriában versenyeztek, valószínűleg ez maradt meg az emberekben, innen a sok viszolygás. Meg a laptopokból. Az meg nem is olyan régen volt. És az athlonokhoz is volt valami borzalmas chipsetjük.
De a p4 hez már hoztak ki valami használhatót. Az újabbakról még nem tudok nyilatkozni, mert még senki sem büntetett vele... 
A sis videovezérlői még szörnyűbbek voltak a chipseteknél. A xabre ugyan megvillantott valamit, de ez kevésnek bizonyult.
[Szerkesztve]
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
Igen, P2-3 korszakban nem voltak valami jók, de azóta jópár év eltelt, és a P4-eknél bizonyítottak.
Különálló VGA-k piacához nem volt elég hátterük... ott garantált volt a bukás, nem is tudom miért erőltették.

Egy időszakban rengeteg gép bukkant fel ABIT SA7 + 1700Mhz Celeron párosítással... na hát ezt a konfigot nem ajánlom még a legrosszabb ellenségemnek se
Sis 645 powa 
Az a lap a chipsetjével együtt egy kukába való dolog volt (szerintem) 
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
Az nem a SiS 645 miatt volt lassú, hanem a csodás ''ezerhetes'' Celeron miatt. Az alá aztán pakolhattál bármilyen lapot, mindenképpen gagyi volt.
Ugyanilyen lapba nemrég tetem egy 2GHz-es Northwood P4-et, és teljesen jó... tény, hogy nem a legjobb lap, de ez az Abit sara, az ASUS tudott rá építeni nagyon jó alaplapot (P4S533).
(SiS 645DX teszt: [link] ... semmi gond nem volt azzal a chipsettel, akkoriban az Intelnek mi volt? i850: drága lap, mégdrágább memóriával, i845 jókis SDRAM-mal
, teljesítményben sehol nem volt, aztán 845D, ami DDR266-ot tudott csak, és jóval drágább is volt a SiS645DX-nél...)