Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

pöpec cucc :R
vajon szabványos méretű a vinyó benne, vagy egy plusz tányér miatt megasítottak rajta?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) janpotocki válasza Muton (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

a 300 gb-os magasabb a szokásosnál: 12,5 mm-es

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

fujitsu van ráírva, itt nálam meg is bukott.

(#4) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Hogy lehet hogy 300GB-oshoz nem kell + táp? :F

"Csak úgy mondom"

(#5) misran válasza Csapi007 (#4) üzenetére

misran
(tag)

Valószínűleg itt is Y-USB kábel van, azaz szükség esetén (valószínűleg mindíg) 2 USB-aljzatba lehet dugni, így elég a nafta.
Mikor lehet ezt a MM-ban 10e.-ért kapni akcióban? :)

MiSRaN

(#6) Csapi007 válasza misran (#5) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Soká. :DDD

"Csak úgy mondom"

(#7) macilaci78 válasza misran (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mikor lehetett a MM-ban akcióban 10k-ért USB-s HDD-t kapni, akár 3,5''-os méretben?

Szép lenne nekem ez a rack, csak a rajta lévő mintát lehetne eltűntetni, leradírozni róla! Nem szégyenlem a FuSi HDD-t, de nekem a sima mattfeket keret jobban bejönne. :)

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#8) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húzós áruk van, igaz a mérete sem semmi :D

True Success is Blonde

(#9) waverider

waverider
(senior tag)

a 300GB-hez már nem 16M Cache dukálna? :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#10) Muton válasza waverider (#9) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a usb miatt akár lehetne 2 megás is.

persze ha arra gondolok, h az asztaliba tárvinyónak milyen jó lenne (gondolom nagyon csendes jószág), akkor talán lenne némi értelme a 16 megának. de ott sem biztos, h az lenne a gyenge láncszem << 4200 rpm

mod: janpotocki: hát ja. nem 9,5mm. azon filózok, h a tárvinyóimat kicserélem 2,5''-osra, és asztali gépben meg tökmindegy mekkora. lehetne 8 lemez 800 GB is 3 centi magassággal :D

csak ez a sata 150-es csatoló nem tetszik. meg lehetne hitachi vagy seagate :DDD

[Szerkesztve]

(#11) macilaci78 válasza Muton (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én meg azon filóztam, mi lenne, ha normál alapterülettel, de mondjuk 4 vinyómagassággal lenne szerelve vagy 20 tányérral... Már csak poénból is megcsinálnám belőla a prototípust, aztán nesze neked, raid... ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) Muton válasza macilaci78 (#11) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

durva lenne. lehet, h azt már a felül is csapágyazni kellene. meg mondjuk a villanymotort is lecserélni Diesel-power-re :DDD

de szerintem az lenne a legjobb, ha 1 tányéron nem csak 1 fej lenne, hanem 2. szerintem elférne, ha a mozgató-mágneseket éssze raknák bele. raid a vinyón belül. vagy ha unatkozik a cucc, akkor az első fej elkezd írni valamit, amit a 2. abban a pillanatban töröl :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.