Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

na erre kivancsi leszek, jar e majd valamiféle előnyökkel ez az egyesülés is? ;]

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#2) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem ASUS marad a név?
Szerintem nagyobb márka.

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#3) Angelo69 válasza lúzer (#2) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Mert ha 51% tobbseged van akkor te dontod el mi legyen a neve. ;)

[Szerkesztve]

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#4) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha az ASUS minőség megmarad, és ráadásul kedvezőbb áron, akkor ezen mi csak nyerni fogunk. :)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#5) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra leszek majd kiváncsi mi lesz az asrockkal.....

(#6) Angelo69 válasza HERR Z (#5) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Basrock nevre keresztelik at. :DDD

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#7) cain69

cain69
(őstag)

két minőségi gyártó egyesül, remélem, jól jönnek ki belőle a fogyasztók. :)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#8) orbano válasza HERR Z (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

semi, az egy alaplap márka, az Asus tulajdonában van. ennek semmi köze, egy HARMADIK céghez, amit az Asus és a Gigabyte alapít(ott) és tulajdonol 49 : 51%-os arányban és videokártyák gyártására jön(tt) létre...

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja, nem tűnik el az ASUS év, cask létrehoznak egy 3ik céget ami Gigabyte néven nyomja a termékeket... Mondjuk a Gigabyte eddig is a egyik legjobb vételnek számított, ha még lejjebb viszik az áraikat, akkor az csak jó, nekem is GB lapom van...
persze a jó öreg ABIT tuninglapokat nem tudom mért hagyták ki a sorból :D:D:D:D::D

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#10) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most ez az új népbetegség? mindenki mindenkivel összeolvad? :)
ezek után már azon sem lepődnék meg ha az intel megvenné az nVidiát meg amd-t az atival együtt :D :D :D :D :D

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#11) karib

karib
(PH! addikt)

Ez csak egy gyártási együttműködés, nem a két cég egyesülése. A komponens piacon már így is hajszálvékonyak a profitok, nagyon kevés tényleges gyártó fog tudni fennmaradni. Sok brand is kihullik majd, a megmaradó kisebbek meg inkább csak tervezni és értékesíteni fognak, a konkrét gyártást más végzi majd.

A Gigabyte előre menekül és az egyik legerősebb gyártóval, az ASUSTeK-kel köt együttműködést. Ezáltal a Gigabyte a fejlesztésre és a márkaépítésre koncentrálhat, nem kell annyit vesződnie a gyárak fenntartásával. A részletek nem ismertek, hogy összevonják-e a gyártókapacitást, de összességében egy jó konstrukciónak tűnik.

Ezek után könnyen lehet, hogy az MSI-t a Foxconn fogja bekebelezni.

Department of Redundancy Department

(#12) Terminus_

Terminus_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Áh, addig olvadoznak össze, veszik meg egymást meg vegyesvállalkoznak, míg a végén lesz egy hardvergyártó cég és egy szoftver vállalat. :DDD

Nem is nagyon érdemes már céget indítani a hardver bizniszbe. Ha van egy jó ötleted jobban jársz, ha nem céget húzol köré, hanem eladod. Főleg ha a consumer piac a cél...

Nem notebook, ThinkPad. :)

(#13) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Szerintem se tűnik el az ASUS név ha mégis akkor nagyon debilek...

(#14) bpz válasza Misi 007 (#13) üzenetére

bpz
(lelkes újonc)

Szerintem ez a sok cég felvásárlás egyesülés meg miegymás ez már GLOBALIZÁCIÓ!
Központosul a technológia a pénz -->> hatalom ami a felhasználónak csak rossz(kevesebb lesz az árverseny + a fejlesztés) :(

(#15) REDeath válasza bpz (#14) üzenetére

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''kevesebb lesz az árverseny + a fejlesztés'' ez sajos igaz, de szerencsére csak akor ha tényleg cask vállalat maradna, és akkor valaki ugyis nyitna egy új céget aki olcsón adja a jobbat, és akor az egyesült hardvergyártóknak is kényszer lesz fejleszteni és olcsón adni, de nem hinném hogy megveszik a konkurenciát és utána meg csak ülnek a babérjaikon!!

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#16) Terminus_ válasza REDeath (#15) üzenetére

Terminus_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

''ha tényleg cask vállalat maradna, és akkor valaki ugyis nyitna egy új céget aki olcsón adja a jobbat, és akor az egyesült hardvergyártóknak is kényszer lesz fejleszteni és olcsón adni''

Az az igazság, hogy kis cég nem sokat tudna kezdeni a nagy hardvergyártókkal, mert nem tudná olcsóbban adni náluk. A nagy hardvergyártóknak sem nagyon van profit a cuccon és egy kis cég kis mennyiséggel nem tudna ilyen áron előállítani bármit is. Ha valaki nagy és egyedül van a piacon azt kis céggel nem lehet megszorítani. Ez van.

Nem notebook, ThinkPad. :)

(#17) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asusbyte vagy Gigatek, egyik se hangzik jól, giga megbízhatóság, asus márkanévvel és tuningpoenciállal, gigabyte áron, nagyon nyerőnek tűnik ez a dolog, és ez arra sarkalná a konkurenciát hogy beszálljon az alaplapok piacára.
pl:sapphire intel lapokhoz:))))))

Na ééésss?::DDD

(#18) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a két cég egyesüléséből egy nagyon nagy és jó vállalat fog létrejönni akik az AM2 és a Core 2 Duo-s alaplapok gyártására fognak ráhajtani..... :D :D
Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle :U de az biztos, hogy jó és árban is kedvező lapokat fognak piacra dobni :C :C

(#19) jakobkacsa

jakobkacsa
(senior tag)

emberek, álljunk már le.
tessék egy kicsit alaposabban olvasni, esetleg karib-ra figyelni.

NEM egyesül a két cég, NEM egyesül a két brand, hanem gyártási együttműködést írtak alá.
magyarul a Gigabyte alaplapokat a Gigabyte Gigabyte néven fogja továbbra is fogalmazni, csak az ASUS fogja gyártani őket. Az ASUS pedig továbbra is gyártja a saját alaplapjait, meg OEM/ODM orrba-szájba.

egész egyszerűen arról van szó, hogy a Gigabyte az ASUShoz menekült a Foxconn elől, aki kereskedelmi csatornákat keres saját brand lapjaihoz. az ASUS pedig tárt karokkal fogadta, de értékesítésben (R&D-ben?) továbbra is versenytársak.
a pontos részleteket pedig várjuk meg a hivatalos közleményekből...

Dyslexia for cure found!

(#20) flimo

flimo
(őstag)

gf6100/gf6150-es lapokat nézegettem mostanában (AM2), és feltünt, h Asusnak csak gf6150-el, Gigabytenak csak gf6100-al van lapja. Most már van egy tippem, hogy miért.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#21) cain69 válasza jakobkacsa (#19) üzenetére

cain69
(őstag)

ez esetben az asusnál szvsz röhögnek a markukba, hogy a társak fazeka ilyen rosszul fő. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#22) DeSanto

DeSanto
(őstag)

Menjen az ASUS a levesbe.

Eddig is hulladék volt ezután is az lesz.

pff...

(#23) Loha válasza jakobkacsa (#19) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Ez biztos, hogy így van? Nekem az jött le a hírből, hogy az ASUS és A Gigabyte alapít egy 3dik céget, amiben mindketten tulajdonosok, de Gigabyte a főnök. Tehát a Giga és az ASUS is gyártja továbbra is a termékeit, de lesz egy közös cégük amiben közös erővel Gigabyte néven együtt gyártanak VGA-kat és lapokat. Tehát a Gigabyte az ASUS segítségével bövítette termelőkapacítását...

[Szerkesztve]

(#24) Loha válasza DeSanto (#22) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

ASUS régebben a legjobb márka volt, csak mivel a piacnak nem volt igénye a minőségre, ezért ők is beálltak a sorba, és most már nem emelkednek ki a tömegből...

(#25) tököscsávó

tököscsávó
(tag)

Ez valami új mánia? :Y Az rendben van, hogy nem egyesülés, de a következő lépés az lesz.
;)

meghalt a 3DFX oda a 3D

(#26) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Engem igazából az lepett meg, hogy a Foxconn ilyen erős :F:U Úgy látszik tájékozatlan vagyok. :D
Egyébként ezzel mi semmivel se járunk jobban vagy rosszabbul. Viszont a Gigabyte megmenekül.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#27) jakobkacsa válasza Loha (#23) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

nekem pedig az, hogy az ASUS és a Gigabyte alapítanak egy 3. céget, amiben mindketten tulajdonosok, de Gigabyte a főnök. Tehát lesz egy közös cégük amiben közös erővel Gigabyte néven együtt gyártanak VGA-kat és lapokat. Vagyis a GB szempontjából azt jelenti, hogy ezen a cégen keresztül fogja gyártani (gyártatni) MB és VGA termékeit - az összeset, ASUS illetőségű gyártósorokon. hogy ez konkrétan jelent-e bővítést a GBnek, az majd csak akkor derül ki, ha meglesz a cég, az erőforrások, stb...

fel lehet úgy is fogni, hogy a Foxconn felvásárolta volna a GB-t, a GB menekülőfélben inkább lekérdezte az ASUS ajánlatát is (elképzelhető, hogy az ECS-sel is tárgyaltak), ami úgy szólt, hogy az ASUS ODMként gyártja a GB MB/VGA párost, és teremtettek egy pénzügyi/szervezeti kapcsolatot... mivel GB-é az irányítás, ez amolyan ''félfüggetlenség'', mondhatni a kisebbik rossz a GBnak
félreértés ne essék, GB és ASUS ettől még lesz külön-külön is, csak Gigabytenak nem lesz ASUStól független MB/VGA gyártása.

Dyslexia for cure found!

(#28) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most mindenki egyesül a másikkal? ;] Ati&amd, Gigabyte&Asus nem lesz ennek jó vége :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#29) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

viszont az ati & amd házasságot díjazom :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#30) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Es itt minden közös lesz: Közös gyartas közös üles....Bocs nem bitam kihagyni :DDD :DDD :DDD

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#31) orbano

orbano
(PH! félisten)

látom reggel óta senki nem volt képes fölfogni, hogy nem egyesül a két cég, csak közösen fognak videokártyákat gyártani... LOL ez a fórum néha tényleg :))

Loha: egy, csak egy legény van talpon e vidéken :C

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#32) Johnny Cage válasza lúzer (#2) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Ha jól vettem ki a cikkből, megmarad az Asus név is mint alaplap illetve videokártya, de közös termékekként Gigabyte alapok és videokártyák is készülnek - Asus technológia közreműködésével. De lehet, hogy rosszul vettem ki.

(#33) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Egyébként számomra egyre frusztrálóbb ez a sok fúzió: ATI - AMD, Seagate-Maxtor, Maxtor-Quantum (ez már egy régi felvásárlás gyümölcse), Fujitsu-Siemens... és még folytathatnánk a sort. Azért frusztrál, mert ha anno vettem egy terméket, akkor a megfelelő tájékozottság függvényében meg tudtam mondani, mire számithatok az ár/teljesitmény, valamint a megbizhatóság arányában.Most a sok egyesülés, felvásárlás, közös leányvállalat stb. produktumai annyira hibridek, hogy képtelenség már kiigazodni rajtuk.

Igy volt anno ez a Maxtor winchesterekkel is, amikor felvásárolta a Quantumot: utóbbi köztudottan gyengébb minőségű (bár hazánkban megmagyarázhatatlan okoknál fogva népszerűbb) hardver volt, de a felvásárlást követően egy darabig még a Quantumok Maxtor néven futottak tovább. A beavatottak mondjuk tudták, hogyan lehet megkülönböztetni az igazi maxtort a quantumtól (a szériaszámból meg lehetett állapitani), de aki erről épp nem hallott (akkoriban nálunk a net sem volt még ilyen elterjedt), az kis szerencsétlenséggel gyanútlanul vásárolt egy Quantum HD-t Maxtor néven.

(#34) karib válasza Hun'reeth (#26) üzenetére

karib
(PH! addikt)

A Foxconn (pontosabban az anyacég, a Hon Hai Precision Industries) baromi erős, az Asusnál is jóval nagyobb (és régebbi) cég is. Csak ebből nem sokat látunk, mert saját márkanéven keveset árul, ellenben nagyon sok más márkának gyártanak, nem csak alaplapot, hanem szinte bármit. Az Asus ''fiatal'' újoncként az alaplapgyártásból megerősödve a Foxconn babérjaira tör, meglehetős sikerrel - ezért a két cég nagyon nem szívleli egymást, hogy finoman fogalmazzak :)

Mellesleg a Foxconn főnöke a leggazdagabb ipse Tajvanon :)

(#35) orbano válasza Johnny Cage (#32) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

meg azért pár dolgot gyártogat még az Asus: monitorokat, notebookokat, barebonet, pda-t, telefont...

A vér nem válik VAZZE!™

(#36) Johnny Cage válasza orbano (#35) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

És mondtam én é valahol, hogy az Asus kizárólag alaplapokat és videokártyákat gyárt?

(#37) Versus

Versus
(senior tag)

Most én is értelmezek.
Én úgy értettem hogy a két cég alapít egy közös vállalatot gyártásra.
Az Asus tervez,fejleszt,gyárt és elad ,ebből lesznek az Asus alaplapok és vga-k a polcokon.
A Gb tervez,fejleszt gyártat az Asus gyáraiban és elad ebből meg a Gb cuccok lesznek.

Az 51%-49% garantálja a Gb felé hogy nem rúgják ki alóla a széket ha megy a szekér.
Az Asus 49%-át valószínűleg a gyárak,gépsorok illetve a gyártási technológia adja ,a Gb-tól jön a tervezési osztály,teljesen függetlenül a konkurens Asustól és gondolom a fejlesztéshez szükséges pénz.

Így a házasság mindkettejüknek jó hiszen az Asus kihasználja a gépsorait,a Gb-nak meg komoly összegei szabadulnak fel amit csak fejlesztésre fordíthat.

Ja és jó a vevőknek is,hiszen csökkenhet az ár a beszállítók felé megnövekedett rendelési mennyiség miatt (habár azt hiszem ebből inkább profit lesz) ,a Gb szerintem meg sosem látott virágzásba kezdhet a felszabaduló fejlesztési kapacitás miatt.

Akkor már csak az a kérdés ha legközelebb Gb alaplapot veszek ,akkor az most hűtlenség-e vagy sem ?! :)

Premium Vintage

(#38) nesa válasza Versus (#37) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Hy szerintem ezt ne igy kepzeld el nagyon valoszinu hogy akar tobb markat is egy gyarban csinalnak akar konkurens markakat is... Pelda PÉCS ELCOTEQ tegnap nokia telefont nyomtak ma siemenst holnaputan meg philips DVD panelt........ es ezt ugyanazok a gepek es emberek toljak .........

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#39) karib válasza nesa (#38) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Ez így van. Azt kevesen tudják, hogy az ASUSTeK, Foxconn, sőt a legtöbb távol-keleti gyártó nem csak saját márkát gyárt, hanem több-kevesebb bérgyártást is vállal. Csak hát nekünk, PC felhasználóknak nem ez csapódik le, mi csak az ASUS és Gigabyte alaplapot, VGA-t látjuk.

(#40) nesa válasza karib (#39) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Talan ha 4 nagy gyartot (nem marka!) jegyeznek a vilagba az egyik az legnagyobb alaplap gyarto ceg az ECS es megkockaztatom ugyanazok az emberek nyomjak az Asust, Abitot, Gb ..........

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#41) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet hulyeseget mondok, de hir alapjan nekem ugy tunik, hogy a 3ik ceg fog vga-t s mobo-kat gyartani, Gigabyte neven. Az Asus es a Gigabyte gyartja vegulis ezeket, de nem Asus neven kerulnek forgalomba, ezert vidkarik es mobo-k teren az ''Asus'' nev megszunik. Jobban megeri az Asusnak csak a gyartassal foglalkozni, reklamot, ertekesitest a gigabyte-ra hagyni, ezert hagyja nevet ezen a piacon elveszni... Tehat jobban megeri bergyartonak lenni, mint 1 brandet fenntartani, igy gondoljak az Asus fejesei.
Asus mint brand megmarad, hisz most mar haztol elkezdve mindent gyart az Asus.
Ugyis vita lesz/van, de en szvsz igy ertelmezem a hirt...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#42) orbano válasza nesa (#40) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Asus tobbnyire sajat gyartokapacitassal rendelkezik. Ok csinaljak pl. ha jol tudom a Sunyi notikat.

A vér nem válik VAZZE!™

(#43) karib válasza venember83 (#41) üzenetére

karib
(PH! addikt)

A dolog így néz ki: az ASUSTeK Computer Inc. állítja elő a világon a legtöbb alaplapot, magasan. Ebben van egy csomó fajta, többek között ASUS márkájú is, ami az ASUSTeK saját márkája, amit mi is jól ismerünk. De gyártottak ők pl. Intel márkájú alaplapokat is - ezt mostanában a Foxconn csinálja, számos más márka mellett. Az ASUS nagyon erős mint saját márka is, szemben a Foxconnal, ami túlnyomó többségben másoknak gyárt, illetve némileg eltér a profilja is (lásd csatlakozók gyártása, fejlesztése, szabadalmazása). Mellettük említésre méltó még az ECS, mint jelentős piaci tényező - szintén nem saját márkájú lapjai miatt, hanem össz gyártókapacitás tekintetében.

Ezek mellett az Abit, MSI, Gigabyte pici halak, akik egyre nehezebben tudnak megélni. A Gigabyte egy okos húzással most társul az ASUSTeK-kel (nem az ASUS-szal!) a gyártási költségek csökkentésére. Nem olvadnak össze, nem szűnik meg semmi, pusztán a gyártást fogják közösen végezni, többnyire az ASUSTeK üzemeiben, mert nekik úgyis böszme nagy kapacitásuk van.

Tehát marad az ASUS márka, marad a Gigabyte márka, maradnak a külön értékesítési csatornák, maradnak piaci versenytársak, pusztán a Gigabyte lapok és VGA-k az ASUS gyáraiban fognak készülni, ahogy jónéhány más termék is ott készül, például a Playstation konzolok jó része. Az kicsit megtévesztő, hogy itt egy szorosabb együttműködésről van szó, mint csak bérgyártás, hiszen egy közös gyártócéget hoznak létre, de ez pusztán a Gigabyte-ot védi egy esetleges ellenséges felvásárlással szemben.

Tehát meg kell tudni különböztetni az általunk itthon látott márkákat az őket előállító gyártócégektől, és ezt nem feltétlen könnyű. Belekever a képbe a notebook gyártás, ahol az ASUSTeK szintén jelen van mint OEM/ODM gyártó, valamint saját ASUS márkájú noteszekkel is. Tehát notebook fronton is kettős versenyben áll az ASUSTeK: egyszer az ASUS noteszek versenyeznek a többi branddel (Lenovo, HP stb.), másrészt az ASUSTeK, mint gyártó versenyez a többi notebook előállítóval (Compal, Wistron stb.).

(#44) erdoke válasza karib (#43) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az MSI és a Gigabyte nem annyira kis hal, ellentétben az Abit nagyon nem illik közéjük. Bár 5-6. az alaplapgyártók között, de szakadék tátong az első 4 mögött.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#45) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mondátok itt, hogy így asus, úgy asus. Meg hogy asus minőség. Minőségre van olyan a gigabyte is, attól, hogy nem értékesít annyit...

(Most megnézitek az adataimat, hogy giga a videokarim, de nem emiatt mondtam - írtam:) )

[Szerkesztve]

=== Szatocs ===

(#46) karib válasza erdoke (#44) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Nálam kishal = nem képes az egyedüli túlélésre a közeljövőben.

(#47) venember83 válasza karib (#43) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a megteveszto mondat: Az Asus saját termékeivel ugyanakkor továbbra is Asusként lesz jelen a piacon. Helyesen megfogalmazva termek helyett alaplap kellene legyen, s akkor nem lenne felreertes. Szerintem...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#48) deicide válasza karib (#43) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez pontosan igy van, annyi történt csak, hogy a gigabyte nem ruház be új gyárakba, hogy a növekvő igényeket kielégitse, hanem az asusTek parlagon heverő kapacitását kihasználva gyárt(at) több alaplapot, emellett gondolom némi pénzmagot a z asusTekhez is juttatva.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#49) Johnny Cage válasza szatocs (#45) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Azért a GigaByte feleannyi ''legjobb ár/teljesitmény'' vagy ''legjobb teljesitmény'' vagy ''legjobb felszereltség'' minősitést nem nyert el a különböző tesztmagazinoktól / független teszterektől, mint az Asus alapjai és videokártyái.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.