Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] 117 ezer monitort hív vissza az IBM (téma lezárva)

(#1) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Én csak azon lepődöm meg, hogy 1997 óta eltelt pár év, és csak most derült fény a hibára?

(#2) ISZOLE válasza twollah (#1) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

Gondolom most nyert valaki pert ellenük amerikában.:DD

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#3) CsendPenge

CsendPenge
(őstag)

Na, szép. Azt hittem, hogy az IBM az minőség. Vagy már csak név?

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

(#4) twollah válasza CsendPenge (#3) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Ne felejtsd el aki dolgozik az hibázik.

(#5) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és hamarosan felmegy az ára az ilyen használt moncsiknak, ha az IBM visszahívja, és cseréli őket, nemde????

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#6) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van valakinek IBM e74-e?Nagyon gondolkozom, vegyek e egy ilyet most.
Nekem eddig a legpozitivabb tapasztalataim vannak regi ibm moncsikkal.
Egy 96-97es 14''-es(huh lehet pont ebbol a szeriabol valo?:)) IBm moncsija van a baratomnak, 75 hz-en megy 1024*768ban, és én még annál szebb színeket megjelenítő monitort nem láttam.Egyszerűen tökéletes!

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7) QQRIQ válasza tildy (#6) üzenetére

QQRIQ
(kvázi-tag)

Csak 75 Hz? Hat, en nem tudom, mas hogyan van ezzel, de barmilyen monitor (kepcsoves persze), ami 85 Hz alatt megy, bantja a szememet. A 85 Hz szerintem az abszolut minimum ahhoz, hogy ne villodzzon a kep.
Ezert kellene TFT-t hasznalni - mar ha nem lenne olyan rem draga. De ez csak ido kerdese...

(#8) Vaze

Vaze
(senior tag)

Hey szepen az IBM-ekel Ibm E74 17 incses Moncsimvan
ezt jolkifogtam:)))
amugy szerentem jomarka!
hehe

No Comment......!!!!!!

(#9) Polesz

Polesz
(PH! addikt)

Ebben az egészben az a hír, hogy az IBM megteszi, hogy visszahívja és kicseréli a százéve gyártott monitorait, mert gyanúsak. Igaz, hogy ebből még senkinek nem lett baja, de ezt a gesztust nem fogják elfelejteni a cégnek. Sokkal nagyobbat fog kaszálni ebből az ügyletből, mint veszíteni. Szerinted az IBM tulajok ezután milyen monitort és gépet fognak majd venni? IBM-t, igen és már megint igazam van :))

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#10) CsendPenge válasza Polesz (#9) üzenetére

CsendPenge
(őstag)

Hát, ebből a nézőpontból nem gondoltam a dologra. Pedig milyen igazad van... (azé' azt zokon vettem, amikor 40GB-os IBM vinyóm 3 hónap után meghalt)

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

(#11) tildy válasza QQRIQ (#7) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Figyelj 5 evvel ezelott nem futotta draga moncsira, es kurvajo ovlt az a moncsi.22ert vettuk anno.Szal tudod akinek penze volt van es lesz, az konyen fikaz barkit, hogy miert nem ilyen olyan amolyan videokaresze vagy monitorja van.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#12) Cathfaern válasza QQRIQ (#7) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem tudom észrevetted-e, de 14''-os monitorról van szó!! az 1024*768-at >85Hz-en meg általában a 17''-os monitorok szokták tudni...

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#13) Sikló

Sikló
(tag)

Ez a legjobb családban is előfordulhat egyszer, csak ne ismétlődjön meg, mert akkor bajban lesz a kék óriás...

''Attól, hogy valaki paranoiás, még üldözhetik...''

(#14) telcom

telcom
(tag)

Még mindig jobban jársz ha megjavitják mintha leégne a házad. Azt csak tippelhetsz mi volt rossz.

telcom

(#15) Vaze

Vaze
(senior tag)

Chathfaern ha ez nekemszolt akor nekedmeg ez:))
ha kicsitsem erted a viccet akr nem hogy ide hanem sehovasem jarj mertmeg konnyen a bokad utheted:DD
(vicc)

No Comment......!!!!!!

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] 117 ezer monitort hív vissza az IBM (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.