Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) GumisPeter válasza tome.jr (#14) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Szerintem tuti állitható a dőlése.Ennyire amatőrök nem lehetnek.Ha ovális az a támasztó akkor talán a felfogatásánál benne el is csúsztatható és máris állitható.
Ha nem, akkor lehet alátenni családregényeket.:)

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#52) GumisPeter válasza gulupeti (#22) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

4db tölthető AAA akku hajtja.
:)

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#53) R3ap3r

R3ap3r
(lelkes újonc)

ultragagyi pffff....
Az unalomig ismételt kérdés:
Miért nem raknak bele normális panelt????

R3ap3r

(#54) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Szánalmas... :((( :((( :(((
Mindenki aki fikázza a FullHD-sat mert csak D-sub van rajt az üljön le, és hunyászkodjon

Aztán mikor elszégyellte magát akkor olvassa el mégegyszer, s talán meglátja a HDMI feliratot is... :W

Erről az ASUS-os pénzdobálos támogatásról meg szállnátok le...
Egyrészt hüleség amit írtok, másrészt meg aki ismerné a gazdasági dolgokat az teljesen helyénvalónak találja ezeket...
És még egy: mennyiben korlátozza ez a dolog a fikázók napi információadagját, amit színvonalasan itt INGYEN megkaphat...

Vagy mi lenne ha havidíjat kéne fizetni a tartalom hozzáféréséért?

Kicsit néha gondolkozni is kéne, még ha olyan nehéz is... ;]

természetesen kinek nem inge, ne vegye magára

[ Szerkesztve ]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#55) GumisPeter válasza GumisPeter (#52) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

...mert ha van raktáron 2,154.761db a tn panelből, akkor azt csak ilyen parasztvakitással lehet eladni.
Már várom a Thomas és Hello Kitty designe monitorokat is.Az a korosztály még nem érdeklődik a panelek tipusa iránt.... :W

(#56) rup1u5 válasza Surfym@n (#54) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

A táblázatban sehol nem látok HDMI jelölést a fotó meg nagy valószínüséggel csupán egy render.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#57) 04ahgy válasza Surfym@n (#54) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MS246H 1920x1080 (Full HD) HDMI: van, bemenetek: D-Sub
MS246D 1920x1080 (Full HD) HDMI: nincs, bemenetek: D-Sub
MS236H 1920x1080 (Full HD) HDMI: van, bemenetek: D-Sub
MS236D 1920x1080 (Full HD) HDMI: nincs, bemenetek: D-Sub
MS226H 1920x1080 (Full HD) HDMI: van, bemenetek: D-Sub

Ha most nem szóltál volna, bölcs maradtál volna. Az MS246D és az MS236D esetén érdekel, milyen bemenet van rajta a D-Sub-on kívül. Ha megmutatod, leülök, hunyászkodok. De azt hiszem, ezt hívják szaknyelven funkcionális analfabetizmusnak. Nem fogod fel, mit olvasol, ahhoz képest kissé durván leoltod azokat, akik az ASUS monitorairól módfelett egységes véleménnyel rendelkeznek.

Másrészt igenis fikázok, mert 1920*1080 mellett láthatóan életlenebb a kép analóg bemeneten, és baromi sok zajt is összeszed.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#58) Ijk válasza Surfym@n (#54) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nincs azzal semmi baj, ha ezért fizetnek a PH-nak. Remélem jó sokat kaptak ezért a hírért, ilyen cím mellett ugyanis még az asustól is többet vártam.
Még annak örülök, hogy itt nincsenek azok a reklámok, mint a hírportálokon. Bejön a teljes képernyős hirdetés, jó esetben még egy alaposan felerősített hanggal, és 4 pixelnyi bezáróval a felső sarokban. Okosabbak már azt csinálják, hogy az "X"-re kattintva bemegy az adott oldalra, vagy lenyomva a hirdetést késve zár be és pont a bezáró mögött van a kis hirdetés, amire így másodszor kattintasz. Szóval ezek a hírek szerintem teljesen korrektek, a fórumon úgyis gyorsan lebeszélik a hozzá nem értőket:)

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#59) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Így első ránézésre azt hittem valami Barbi babaház tartozéka, tök bóvli az egész pedig szeretem az Asust,mondjuk ez elegáns:

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#60) Surfym@n válasza 04ahgy (#57) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

Nem azt írtam, hogy az összesen...
Viszont aki itt rimánkodott a digit.bemenetért, úgy postolt, mintha nem is lenne egyáltalán...
Pedig van ilyen is, olyan is...
Nyilván amelyiken nincs azt el lehet felejteni, de: lényeg, hogy van olyan fullhd-s, amelyiken van hdmi - én ezt hangsúlyoztam...

peace

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#61) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Gondolom a raktárban porosodó paneleket bedobálják pár jófajta designos keretbe, hogy vigye el a nép ....

... aztán majd később az új panelek is sorra kerülnek, ha kisöpörték a raktárt.

Nekem korábban már volt ASUS monitorom, három év garanciával. Nem volt vele semmi bajom, bár nálam ezek a számtech cuccok általában nem töltik el a garanciaidő végét.

Kb egy év után adtam el, lehet hogy pont itt a hardveraprón, de aki megvette nem mondta még, hogy bármi probléma adódott volna vele.

Biztosan vennék még ASUS monitort, ha lenne hozzá asztali gépem, de most inkább laptopozok.

:K

Press any key to continue ...

(#62) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem tényleg szép, egészen addig, amíg ki van kapcsolva.
A dőlésszögről annyit, hogy nem írták oda, hogy min 190 cm-es magasság kell, hogy szmből lássa az ember, ágyról pedig csak úgy lehet filmet nézni, ha lerakod a földre.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#63) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Azt D-Sub-ot lecserélhették volna mindenhol DVI-D-re és máris elegáns volna az egész paletta!

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#64) wad

wad
(tag)

Juj, ez kezd majdnem annyira szánalmas lenni, mint amikor az ennél is vérgagyibb ag neovot nyomták.

(#65) Duree

Duree
(PH! addikt)

A jó öreg TN+film panel.Lehetne esetleg mellözni ezek a szarokat,és talán végra az Asus is csinálhatna IPS paneles monitort.
Egyébként jól néz ki,de azért nem szeretném itthon látni

(#66) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

A család legnagyobb FULL HD-s monitorjain nincs DVI bemenet? Röhej.

[ Szerkesztve ]

(#67) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hihetetlenül vicc

(#68) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon nagyon jól néz ki, de az árába bele sem merek gondolni...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#69) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Hihetetlenül szánalmas próbálkozás az asustól, még több TN paneles ipari hulladék, és még funkcionalitásában is tescojó példányok! Ezekhez "gondolom" olyan "hihetelenül elegáns" - és persze "funkcionális" asztalt is terveztek, ha már némelyiken van HDMI, hogy "esetleg" filmeket is nézhet rajta a balek user, aki megvette, mert hogy nem vesa kompatibilis, az is biztos, bár lehet, hogy a hozzá gyártott asztal majd vesa kompatibilis lesz?!
Nem sok létjogosultságot adok az ilyen próbálkozásoknak, ha csak nem a Manci néni kredencének a díszeként "funkcionálna"! :O - sőt kikapcsolva!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#70) Soni

Soni
(tag)

Sziasztok!
Van valakinek ilyen monitorja?

CARPENTER:-)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.