Pofás darab, tetszik így feketében. Ahogy nézem elég sok foglalatra rá is megy.
Az ára azért érdekelne.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Pofás darab, tetszik így feketében. Ahogy nézem elég sok foglalatra rá is megy.
Az ára azért érdekelne.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Tetszik, tetszik, ár nélkül hmhm!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ez nekem is tetszik, csak az árára vagyok nagyon kíváncsi. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Öt hővezetőcső, két 120-as ventilátor, 131 x 70 x 152 mm borda és csak 150W-tal bír el? Vicc.
Si vis pacem, para bellum.
Laikusként: a festés nem rontja a hőleadást, vagy vmi paramétert?
Igazán nem mondhatom, hogy otthon lennék a CPU hűtők piacán, de nem sűrűn láttam festett verziót.
Amúgy pofás.
fizik
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

Igazából pont az lenne a jó, ha maguk a lamellák feketére lennének eloxálva, vagy hogy is hívják (spéci oxid réteget felvinni, hogy fekete legyen, de vékony rétegben). A fizikusok mondták, hogy hőleadás szempontjából (is) jobbak a fekete színű felületek.

Bejövős darab, az árra kiváncsi leszek!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Inkább a hőelosztás szempontjából jók. Az eloxálás meg az egyetlen megoldás, ami javít a hőleadáson. A festés rontja.
A fotón jól mutat, a plexis gépben is csinos. kb 2 hétig. A lakkfeketén minden egyes porszem meglátszik. Zárt házban pedig tökmindegy hogyan néz ki, csak csendben tegye a dolgát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

De akkor legalább az biztos, hogy nem ártana az eloxálás, mégse nagyon látni ilyen hűtőket már régóta.

én anno a nagyobb passzív Zalman vga hűtőmet eloxáltattam feketére, az g@ci jól nézett ki 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
mert drága...

Hol csinálnak ilyet?
[ Szerkesztve ]

Én ismerőst kértem meg rá, Ő cnc marással, autóalkatrészek vizuális pofozgatásával meg ilyen okosságokkal foglalatoskodott akkoriban, mondjuk asszem valami nagyobb cégnél végeztette az eloxáltatást, asszem a kaposvári videotonnál 
[ Szerkesztve ]
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Á ilyenről én is hallottam. Homokmaratott (csiszolt?
) bicikli vázak a FÉG munkásoknál még az átkosban. 

Hát azért az eloxálás kicsit más jellegű mint a homokszemcsés maratás

2200RPM... ez repülni is tud? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Feleslegesen rengeteg. Meg nem is 29dB... max 100m-ről...
Amúgy nem néz ki rosszul, remélhetőleg az ára is jó lesz.

A Black Star légkavarókról jutott eszembe. 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
ez így van, gondoljatok a hűtőszekrény kondenzátorjára(hátul a rács ami leadja a hőt), az is mindig fekete! pedig sztem az festve van
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Tényleg? Pedig mintha az aluról az oxidréteget valamivel le kéne maratni eloxálás előtt, ha jól tévedek...

Az felület előkészítését és magát az eloxálást lehet nem kellene összekeverni...
bsh: Majdnem jó a link...
[ Szerkesztve ]

mi itt eloxáltatjuk alkatrészeinket.
én spire thermax2-t keresnék, de itthon nem nagyon van forgalmazó. tud valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
Az a kénsavas kád amibe beleteszik eloxálás során szerintem éppen elegendő erre... tul képpen eloxálásnál az alcsira amúgy is jellemző oxid réteget hozzuk létre gyorsítva így gátolva meg a további oxidációt... mivel ez nem egy plusz bevonat, és mivel a felülete "egyenetlen" valszeg növeli a hőleadó felületet de ennek utána kéne nézni...
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

jé hát ez hogy sikerült...?
[link]
Alpenföhn Nordwan ... szép munka, spire 
http://pc-style.hu

Szabadkoztam megjegyezni, hogy az eloxáláshoz előkészítésénél előfordulhat maratás, számodra pedig azt jegyezném meg, hogy az felület előkészítése is a folyamat része, kedves minden-lében-kanál...
Kár vitázni meg egymásba belekötni.
Kb ennyi
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
Olyan ünneprontó tudsz lenni. 
Milyennapvan?
na most akkor ki volt az első? 
http://pc-style.hu
Alpenföhn-től lopkodnak
Peter is megfordult már pár kézben (Xigmatek, Spire)
Ja bocs, nem spire, hanem SilenX 

Nagyon szép, de ha a lamellák is festve vannak az bizony nem biztos, hogy a legjobb ötlet hőleadás szempontjából...

Miért lopkodnának, pláne az Alpenföhn-től? Utóbbi ugyanis csak egy márkanév, az EKL teríti ilyen néven a hűtőit retail piacon. Az meg nem lopás, hogy adott terméket nem csak saját néven forgalmazza, hanem eladja OEM-eknek is. (A Te házadat sem a CM gyártja ám!)
Jó tudni, bár sokszor láttam az EKL nevet és sok helyen EKL Alpenföhn volt.

Az Alpenföhn ventilátorának a hátulján pl ott virít, hogy EKL. Az EKL oldalán meg ott a link az Alpenföhn oldalra.
A festés szerintem ront a hővezetésen, %-ban mérhetően.
Én full rézben tudnám ezt a hűtőt elképzelni, úgy talán ütős lenne!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Szerintem az ára olyan 10-15 K lesz.
Nem szép, de legalább jó öreg!
Igen, azt én is láttam, hogy EKL van a ventillátorjaik címkéjén. Akkor már tudom, hogy EKL a fő "bűnös" 
Az beb*szna... 
Milyennapvan?
hehe, osztom a véleményed. nálam 3 venti a gépben (mind 500-750 rpm között) és 800 fölé nem nagyon mennék 
10k+ ára várható, de igen, ezt a hűtőt már én is láttam, más elképzelésben 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
A Gyártók azt választották, de ki is lehet cserélni, némi felárral plusszban.
A réz igaz, hogy gyorsabban vezeti a hőt, de az alumíniumnál lassabban adja át a hőt a környezetnek.
PC-STYLE.hu
Azért van a halk 800Rpm körüli venti.
De a festés, csak a dizájn miatt van, nem a teljesítményért.
[ Szerkesztve ]
Az alumíniumot nem festeni, hanem eloxálni szokták, pláne ilyen esetben, ahol hőleadó felület.
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Nézd, tudok róla. de ennyire nem akartam belemerülni a hsz.-ben. Akkor is csak egy réteg.
De a hőátadásra nincs hatással, sőt még javít rajta