nos, néhány dolog ami a tesztből kimaradt:
- Újra lehet nézni az M1 és az M2 adását is, jelenleg 1280x1080-as felbontásban adják őket, már néhány hete megy az adás.
- A tunernek hála a távirányítóval is be lehet kapcsolni a gépet, ha engedélyezzük a biosban azt a funkciót, hogy a pci / pcie eszköz is ébresztheti. Sőt, az időzített felvétel esetén a kártyában lévő timert felébreszti/bekapcsolja a gépet, tehát nem kell mennie folyamatosan, hogyha egy későbbi időpontot szeretnénk rögzíteni.
- A dvb-t adáson 3 rádióadás is fogható. Ezek aac+ hanggal adnak, ahogy a tv2 és az rtl klub is. Sajnos a rádiókat még nem kezeli a pvr2. Többen tapasztaltuk, hogy az aac+ hangú tv adóknál szaggat a kép, valami driver probléma lehet, mert a proci nincs leterhelve.
- Az analóg rádióról sem írtál, néha a progija használata közben elfelejti érzékelni a távirányítót, de ezen kívül jól szól.(kaptam hozzá ilyen rádiós antenna kábelt is, nem a tv antenna bemenetét használja hozzá)
A távirányító nekem is tetszik, ilyen feketét kaptam hozzá. A jobbra és ballra gomb együttes lenyomásával vált át, olyankor villog a bekapcsológomb 
Nekem ugyan a DTV1800H tunerem van, ami kb ugyanezt tudja, mint a tesztbeli, csak pci csatlakozós (olcsóbb volt pár ezressel pár hónapja mikor vettem, tudom más chipsetes a két kártya).
Néha - főleg 3rd party progik használatakor - lefagy a tuner digitális része, olyankor vagy teljesen újra kell indítanom a gépet (hardveres reset) vagy újra kell telepítenem a szoftvercsomagot (olyankor valsz reseteli a kártyát). Onnan is látni, hogy folyamatosan világít a digitális módot jelző ledje. Egyéb tünete ennek: beragad egy csatornára és nem vált frekvenciát digitális módban (minden frekvencián megtalálja azt az adót amin beragadt)
VLC playerrel remekül használható a kártya az aac+ -os tv adások és rádióadások vételére is. Ezzel nem szaggat be az adás tv2 és RTL klub estén (egyébként ha a pvr2ben a hang codec infó ablakot nézem akkor is megáll az adás, video codec ablakában viszont nem)
Menüből:
Média -> felvevő eszköz megnyitása -> felvételi mód: DVB DirectShow
dvb-t, 786000 khz, 8MHz
A frekvencia természetesen attól függ melyik adótoronyra hangolunk, szegedi példa parancssorban:
M1, M2, (Hír Tv, Atv kódolva ) MR1 Kossuth, MR2 Petőfi, MR3 Bartók
vlc.exe dvb-t:// :dvb-frequency=786000 :dvb-bandwidth=8
DunaHD, Duna 2 Autonómia, RTL Klub, Tv2
vlc.exe dvb-t:// :dvb-frequency=826000 :dvb-bandwidth=8
A csatornák között a Lejátszás -> programok menüponttal lehet váltani az adott frekvencián belül.

[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD