Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hű de jó, amúgy is kéne vennem TV tunert, mert az előző bedöglött.

extra

(#2) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Valaki hozzáértő felhasználótól kérdezném, hogy melyik a jobb tuner és így a jobb vétel is: a Leadtek féle PxDVR3200H vagy az ATI-nak eme gyöngyszeme, a TV Wonder 650?

:R

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#3) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Á, megérkezett a tunerem utódja! :)

Different songs for different moods.

(#4) Ste válasza Ayg0 (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a leadteknek ugye a szoftveres ellátottsága nagyon jó (mint itt a korábbi tesztekben is említették)

ellenben a 650 képességeire szintúgy nagyon kíváncsi vagyok

True Success is Blonde

(#5) shteer válasza Thrawn (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én is úgy gondolom :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) dokar válasza shteer (#5) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na akkor már vagyunk 3-an + egy bizonytalan

extra

(#7) Thrawn válasza dokar (#6) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok a T550-hez képes mennyivel jobb a T650-es chip, előbbinek elég szép képe van és hardveresen MPEG-be tömöríti nekem a TV műsort.

(#8) bzoley válasza Ayg0 (#2) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Az ATI chip-je jobb lehet egy hajszálnyival(bár nem túl látványosan), kár hogy szoftver oldalról elcseszték az egészet. Abban reménykedni, hogy hátha ezúttal már jó lesz, hát kell hozzá egy kis bátorság, amúgy sem volt túl felhasználóbarát, még ha működött is.
Ez kártya pedig egy kicsit "kínai piacos" kinézetű, főleg hogy épp egy PxDVR3200 H, és egy PxDTV2300 H szerelésében gyönyörködöm :)
Azonkívül bemenetekkel sincs túlzottan ellátva, vagy hallgatott róla a hír. Egyre több helyen használnának valamilyen STB-t, konzolt komponens-re kötve, erről nem esik szó.
És ha már így benne vagyok, amennyire tele van zsúfolva a nyák, lehetett volna low profile is.

(#9) Thrawn válasza bzoley (#8) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmi baj a szoftverrel, Vista alapból tartalmaz hozzá drivert, a beépített MediaCenter tökéletesen kezeli a hozzáadott távirányítóval, örö é bótottá van ;)
Sejtem miért írod ezt, de azóta eltelt pár év :D
Kinézet után megítélni badarság lenne, de ellenpélával élve a Sapphire Theatrix-em szép kék és félmagas. Szerintem lesz ebből is félmagas példány.
A bementekről csak annyit tudok mondani, hogy egyedül a kábeltv van rákötve, egyszer digitalizáltam be egy kamerás felvételt vele. Nekem bőven elég.

ps: Csoda, hogy kiadták ezt a kártyát, egy ideig úgy volt, hogy az ATI média részlege végleg bezárásra kerül.

[ Szerkesztve ]

(#10) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Végre 1 eszköz ami használja a PCI-E 1x slotot :DD

(#11) bzoley válasza Thrawn (#9) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Igen, nem is a Media Centerre gondoltam, hanem, amire annyian panaszkodtak.
Anno nagyon szerettem volna egy ilyen(550pro) tunert, de akkor még csak a speckókat ismertem. Egy évvel a megjelenés után már letettem róla, hogy valaha is lesz ilyenem, mert még mindig egymást kérdezgették az emberkék, hogy "nekem most nem fagy, nálad mia helyzet, jó az új verzió?". :)
Szerencsére már van jobb nála.
Media Center más, de azért azt is szeretni kell. Én csak annyi ideig használom, amíg nagyon muszáj. Elég buta, és "nyers", de ez ízlés kérdése. Azt ugyan nem tudom, hogy az 550/650 szűrőit mennyire kezeli, gyanítom semennyire, ehhez ált. saját szoftver kell.
Jó, nálad egyszerű az eset, van egy kábeled, bedugod, és megy. De vannak DigiTV-sek, és most, hogy jönnek kábeles HD-s boxok, talán néhányan örülnének neki, ha minél jobb minőséget tudnának kisajtolni belőlük, már ha van rajtuk komponens kimenet.

(#12) Produkció

Produkció
(senior tag)

megfelelő választás lehet ez egy Dell 2407hez?

Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P

(#13) Thrawn válasza bzoley (#11) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A fagyásos eset én voltam :D
Mióta megdöglött az nForce4 chipsetes lapom és ATI chipes van helyette, érdekes módom megszűnt minden problémám. Vajon miért? ;]
Másnak nem volt vele fagyásos gondja tudtommal :F

(#14) daa-raa válasza Thrawn (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Media Center? Na ne vicceljünk már...

Nem az egész média részlegről volt szó, hanem csak az All in Wonder-ekről.

Si vis pacem, para bellum.

(#15) Thrawn válasza daa-raa (#14) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi benne a vicc? Mondjuk nem azt használom :)
A média részleget illetően lehet tévedek, rég volt már.

(#16) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

az lenne a kérdésem ha veszek 1 ilyet veszprém megyébe dvb-t-n tudom nézni egyből aez eurosportot vagy legalább a tv2 és rtl klubot?

vagy hogy van ez?

(#17) bzoley válasza MaSzKa (#16) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nem tudod, csak a meglévő kísérleti adásokat(m1,m2 Duna1, 2), feltéve, hogy van térerő, plusz a hagyományos analóg adásokat.

[ Szerkesztve ]

(#18) daa-raa válasza Thrawn (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Én kipróbáltam. Hát mit mondjak... A PVR2 szerintem messze korrektebb és kézreállóbb.

(#19) Thrawn válasza daa-raa (#18) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A szoftverkörítésre gondolsz, vagy magára a kártyára? (kép, hang, bemenetek stb)

(#20) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nagyon jó a kártya. Már csak azt nem értem, ez miért ATi.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#21) Thrawn válasza Jim Tonic (#20) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A nevet meghagyták, a chipen viszont nagy AMD feliratot látok.

(#22) daa-raa válasza Thrawn (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

MCE. Egyébként maga a tuner érdekelne. Ebből a szempontból nyitott vagyok.

(#23) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

"S-Video bemenetre kötött forrásból videókat is digitalizálnak sztereó hanggal"

Hogyan digitalizálja a hangot :F

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#24) Fecóóóó

Fecóóóó
(kvázi-tag)

ááá remek ez az kis Ati Wonder 650 kicsit utána szaglásztam hát tudhat valamit a kicsike.. szivesen letesztelnék egyett. :D

ε(●̮̮̃•̃)з ̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ε(●̮̮̃•̃)з =)))

(#25) Fecóóóó

Fecóóóó
(kvázi-tag)

Bár minek TV tunner? mikor ott a tv.. anyira talán nem olyan hasznos dolog max a kockáknak akik nem tudnak gép nélül élni ( kb mint én ) :D :C

ε(●̮̮̃•̃)з ̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ε(●̮̮̃•̃)з =)))

(#26) rauschie

rauschie
(őstag)

Új All-In-Wonder kártya már nem lesz többet? (Valamikor volt itt hírben, hogy az Ati ahogy van lelőtte a szériát, x1900ból meg x1300ból volt utoljára talán. Azóta se kép se hang?)

mod: nem olvatam daa-raa postját küldéskor még, de a kérdés ettől függetlenül áll ;]

[ Szerkesztve ]

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#27) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Kíváncsi vagyok, hogy a boltok polcain is meg fog-e majd jelenni, vagy csak a nagykerek árlistáján ? Mert szerepel a piacon jópár szimpatikus termék, de hozzájutni csak akkor tud sokszor az ember, ha fanatikusan nyomul rá, hajtja. Ilyen áron (és gondolom szó szerint is) nem kell. Viszont nagyon szívesen kipróbálnám én is, mindegy melyiket. Végre kezd az expresszes kínálat az alaplapok után az azokba csücsülő eszközök felé is nyílni. Ideje már... !

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#28) Traxx válasza Fecóóóó (#25) üzenetére

Traxx
(őstag)

Meg az olyanoknak, mint nekem. A szobámban nem tudnék hova tenni egy tv-t úgy, hogy "normálisan nézhető" legyen...viszont a monitor az ágyból is remekül látszik :) És mivel a gépet se tudom a szoba másik végébe pakolni (egyszerűen nem lenne hely), hogy ebbe a sarokba kerülhetne tv, így kézenfekvő volt a tuner. Kényelmes, tudok felvenni bármit, ami kell, sztereó, txt...ugyan hardveres mpeg2 nincs, de nem lényeg. 6 éve nyúzom ezt a Terratec-et, nekem megfelel :) Ha meg jön a digitális tv...akkor meglássuk, mi lesz :D

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#29) DuplaZso válasza Traxx (#28) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

DVB-T-tuner árcsökkenés. Remélhetőleg...

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#30) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

De most komolyan?
Hogyan digitalizál hangot S-Video csatlakozásból :F

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#31) DuplaZso válasza Godefroy (#30) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

:C Valóban érdemes volna a cikk ezen részét átfogalmazni... :)

(#32) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az All-In-Wonder részt valóban le/bezárták, olyan többet nem lesz. Helyette jöttek ezek a TV-Winder-ek, amik a többek szerint jók is lettek.

[link]

hardveres tömörítésével a 650 elég jó választás lehet, és a 780G mellett szinte tökéletes HTPC építhető vele.

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.