Teszt mikor lesz ezekből? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
Teszt mikor lesz ezekből? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Milyen belső van benne?
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Már negyedik éve szolgál egy 420Wattos TT a gépemben, teszem hozzá semmi baja, viszont a gari lejárta miatt szívesen cserélném már le valami 400-as 80Plus minősítéssel rendelkező tápra, csak ilyet 15K alatt nem nagyon találtam normálisabb márkából. Hátha ezek.... 

Végre, valóban értelmes tápot is tudnak csinálni! Ezek már kellettek
!
Ha valami frankó Delta vagy Acbel színvonalú belsőt raktak bele,akkor nagyon faja tápok lesznek.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
a 300-as 350-es tápoknak sokan fognak örülni a kis gépet építők közül 
True Success is Blonde

Pontosan ezt akartam én is megjegyezni a cikkel kapcsolatban, remélhetőleg az árazást is ehhez mérten végzik.
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
valóban ideje volt, hogy tudatosuljon: elég keveseknek van valóban szüksége 7-800W-os, vagy e fölötti tápokra. igazából 400W fölött se sokaknak eszik a gépet (az enyém feldíszítve se eszik teljes terhelés mellett, monitorral együtt 250W-ot).
ha mindenáron csomót akarnék keresni a kákán, akkor azt mondanám, hogy esetleg modulárisra is csinálhatták volna, hisz ha kis teljesítménye van, akkor valszeg azért veszi az ember, mert mindössze néhány periféria van a gépben, és nem kell ennyi tápcsati.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Már csak az lenne a nagyon jó, ha a kis 300-as, 350-es, 400-as tápokból lenne moduláris is.
Egy jó példa a Corsair HX450 (VX450 modulárisan), csak hát kicsit drága. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Gyártó honlapján a 300-asnál ha megnézed a "gallery"-t, kidob olyan képet amin moduláris táp van, de tuti csak valami kavarodás van ott a képekkel, szerintem magát a "gaia" szériát akarja csak illusztrálni a galéria.
Ha lesznek ilyen tápok Mo.-n és a 300W-os olcsóbb lesz mint a Corsair 400cx (?-asszem ez a neve-?) akkor benevezek egyre...
Üdv.:
Misi

Igen egy olcsó jó modu minden matx házas álma. Nekem is.
Gyerekek a 300-s és a 350-s specifikációi szvsz ugyanazok. Nincs ott elirás?
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
akkor te a szerencsésebbek közé tartozol ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
CX400 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Corsair 400CX volt teszt itt a PH-n is. Nekem bevállt, és meéri az árát! 13K
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Nekem 450CXem van es szinten egy jo pont a Corsairnek.

ezek akkor lennének igazán érdekesek, ha modulárisak lennének 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
A gyártónál is ugyanazok az adatok vannak megadva arra a két tápra.
misirulez: Azok a képek a Volcano-ról készültek, rajta a felirat a ventirácson 
Kicsit más kategória is a kettő.
Different songs for different moods.

Gyuri27: Az egyes ágak max. áramerősségére gondolsz?
Ha megnézed az egyes ágakból kinyerhető teljesítményeket (összeszorzod a feszültség- és áramértékeket), akkor látod, hogy összesen 400W körüli érték jön ki, tehát ha minden ágat fullra kiterhelnél, összesen ennyi jönne ki a tápból. Viszont erre nincs hitelesítve a táp, ezért - elvileg - az elektronika már 300, illetve 350W összterhelésnél lekapcsol. Ettől függetlenül az egyes ágak egyedi terhelhetősége ugyanannyi mindkét tápnál.
Valójában persze nem tudom, a megvalósítás mennyire fedi az elméletet, ez leginkább a tápbél minőségétől függ, mert ugye van olyan táp, ami rövid időre kibír némi pluszterhelést, és azután kapcsol le, meg van olyan is (egy Codegen 300W-ossal láttam), hogy rövidzárlat esetén szépen leolvad az érintett kábelekről a szigetelés, aztán a tápventi kezd egyre büdösebb levegőt fújni, ahogy az alkatrészek kezdenek megsülni odabent, de ki nem kapcsolna az a vacak...

A címből arra gondoltam, hogy legalább 1400 W-osak lesznek. ![;]](/dl/s/v1.gif)

A cím szerint "A Gaia sorozat tagjai 350 és 500 watt közötti teljesítménnyel rendelkeznek.", pedig a cikk szerint van 300-as is, javítsátok plz.
áganként 
Done.

Akkor mi a különbség a 300-350w között?

Végre vmi kisebb megoldás, sajna lassan egyre nagyobb szükség lesz ezekre, a gyártók nagyon ráálltak a nagy teljesítményű tápokra.
Persze nem ártana, ha minőség is lenne 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ez: Link 
Corsair CX400.
szerk: Bocs látom már, hogy volt

[ Szerkesztve ]
New world...old thinking...IBM T60;)

"alumíniumból készült, a ventilátor helyét gyémántvágóval alakították ki" -ritka hasznos dolog egy tápegységnél.
Nem tudom mitől hiánypótló? Az FSPnek több árkategóriában is van 300-350W-os tápja, a Sea S12 is 330W-tól indul... Talán..,ha normálisan lanne árazva, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
Jaja, úgy kellett vna.

Én is pont ezt akartam írni. A gyémántvágó az állati fontos.
Jó lenne ha valaki csinálna 120-200W-os, moduláris, hasonló minőségű tápot.
Nekem most jól jönne egy. 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Ezeket valahol árulják is?
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Ezek a tápok 450-es, 500-as 80-ill. 90Euróba kerülnek jelenleg Németországban.Mindenki eldöntheti, hogy megéri e az árát.Szerintem NEM.
[ Szerkesztve ]
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3

Hiánypótló?
Az összes Vargáné táp ebben a teljesítménysávban fut. 
Azt nem vágták gyémánttal, de kiváló színpadi effekteket lehet produkálni néhány darabbal (fény, hang és füstjelenségek reprodukálására kiválóak)..
[ Szerkesztve ]
Ha a 400-as és 500-as együtt kerül 80 Euroba, akkor megérik
Egyébként a szintén 400-as, 80 Plusos, de moduláris FSP Everest 55 Euro körül van, az 500-as meg 65 Euro.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

A forton mostanában ebben a kategóriában nem nagyon nyújt semmit. Ami van az crg, meg saga. De a nagy elödökhöz pnf, pnr-hez nem hasonlithatóak. Ráadásul azok 70% hatásfokúak ezek meg 80%-k. A sea, zalman és társait hagyjuk mert azok nem ebben az árkategóriában harcolnak.
Annó és most is a Liberty a kedvencem moduláris tekintetében. Abból 400as a legkisebb, és korábban eléggé baráti áron mérték kilóját 
Simából is bejövősek az eneremaxok. A jelenlegi pro82+ is hibátlan és hangtalan
True Success is Blonde

A 350-60GLN 10k alatt 80+-os, a GreenPower FSP400-60GLN 10,5k..
Ez pedig a rizsából ítélve legalább olyan árkategória mint a sea, zalmi. És biztos sokan várnak egy 13-14k-s 300W-os tápra ![;]](/dl/s/v1.gif)
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

Igen ezek snasz szürke tápok, harisnya nélkül. Félreértés ne essék szeretem a fortont, de kell nekik is a konkurencia mert kutyulnak el. Az egyszem giga superb 460 meg nek konkurencia. Ill nincs senkinek 400w-t alatti moduja olcsón. Én ezt sérelmezem. pedig ilyen kis tápokat kis házba raknak. Oda meg nem kell az 1000 tyúkbél.
Amit árulok az alaplapi csatin kívül van rajta 4 molex+1 floppy, igaz nem moduláris, de nem sok minden lenne rajta pluszban, 200W-os
Lásd aláírásom 

Elég sovány az osztott 15A 500W-hoz 
• De hova temetik a túlélőket? •
Nofene.. nem rég járt le a gari a Chieftec tápomra talán be kéne neveznem egy 400W-os modellre
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
a 450-esben (meg szerintem a többiben is) CWT DSA platforma épülő belső van
elég jó felépítés, apfc, group regulated, samxcon kondik.
ha 12-13 körül mozog jó vetélytársa lehet az fsp saga szériának, vagy az olcsó corsair-nek, illetve a delta beles chieftek-eknek.
There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF
jaja teljesen egyetértek
na majd a következő körben
valószínűleg olcsóbb is lenne vagy kb. ugyanannyi hiszen nem kellene annyi csatlakozó
minek a 4 pata meg sata egy fullintegrált 1 hdd meg 1 odd egység mellé ?
nem tudom hogy az ilyen egyszerű dolgokhoz miért kell ennyi ész ?
"Jó lenne ha valaki csinálna 120-200W-os, moduláris, hasonló minőségű tápot."
A cím alapján én kapásból azt hittem ilyen tápokról fogunk olvasni. Míg 300W-os tápokat csak-csak kapni, addig a fentebb változatokból egyáltalán nincs kínálat, ez lenne az igazi hiánypótlás (és a gyártónak szvsz nem mellesleg jó üzlet)...
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
120-ashoz plö egy ilyen jó lehet. nagyobb teljesítményűt nem találtam hirtelen... de azért a 96% elég jól hangzik. egy hasonló, csak 60W-os nekem is van. (nem reklám, csak ezt dobta elsőnek a gúgli...)
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Sztetek mért nem csinálnak?
Vér pistike és vér boltos szerint minél nagyobb szám van ráírva a tápra annál jobb, simán megveszi pistike a 450-es kódgányt drágábban mint a 350-es FSP-t, a boltos mája meg csak hízik
Kevesen vennének kis tápot, csoda hogy 400-alatt 1általán akad valami. Egy moduláris, 150-200W körüli legalább 90% haténkonyságú táp leghamarabb az álmainkban létezik 
#44 ngabor2 : Ha megveszed hozzá az adaptert a 2 1ütt kb egy huszas, 16-ért meg kapsz miniITX házzal 1ütt
Modecom Láttam kézközelből is, nice 
szerk: Jah, a 96%-os hatásfok jól hangzik, azért mielőtt beleéled magad, az AC_DC konverter hatásfoka közel nem ennyi, ott bukik meg a dolog, ezek full mezei tápok, csak így 2 fő részre szedve, működésük, felépítésük gyakorlatilag ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
az a probléma, hogy jó hatásfokú, de alacsony eljesítményű tápot egészen egyszerűen nem éri meg csinálni, mert az ár nem a wattokkal van egyenes arányban. azaz egy 200w-os de 85% hatásfokú moduláris táp létrehozása éppen annyiba fáj, mint egy 400w-os ugyanilyen, vagy egy 750-es ugyanilyen. nyilvánvaló, melyiken lehet többet keresni.
There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF
Nem is az, hogy többet keresni..többet eladni. Majd elfelejtettem, volt nekem az enhance-okon kívül más "álomszerű" tápom is, FSP HEN, nem röhögni, nem ZEN
200 v 250W, 80+, alaplapi csatikon kívül 4 sata volt meg 1 floppy, molex úgy emléxem semmi, normál ATX szabvány volt és gyakorlatilag hangtalan ventije, első bekapcskor azt hittem halott a venti, mert nem volt hang
Lehetett az egész kb 0.5kg...sajnálom is hogy eladtam, nem tudom kisker forgalomba itt került-e 1általán.
ja, hát többet eladni = többet keresni rajta 
nyilván ugy itélik meg, hogy nincs elég piac rá

Már láttam a hirdetésed. Szemezek a tápoddal de még elég erős versenyző nálam a 120w-os picopsu is bár az árban elég durva.
ngabor2: köszi már kinéztem egy 120w-osat de nem tudom, hogy szét lehet-e osztani a csatikat 2 db hdd, 1 db odd és 2 db ventire.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Azok még gyártanak tápokat? Az se lehet életbiztosítás, a Codegen 300W már 5 éve stabil, szal előbb veszek codegent (meg silverstone-t is), mint vargánét.