Metro2033-at nagyon várom 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
JanR
(őstag)
Akkor te rendelhetsz egy karton WC papirt is a jatek melle 
www.oaziscomputer.hu

Kirtam
(kvázi-tag)
Metro gépigényről annyit, nemtudom miért kellett kiirni azt h 8+GB memory amikor 32bites a program
.
Amúgy kipróbáltam Core i7 3.6 Ghz-re húzva 6 Gb ram, Hd 5850 900/1200 Mhz,
Játékban minden maxon, dx11 fullHD átlag 16-22 FPS, ha leveszem dx10-re és very high-ról simán high-ra akkor stabil 40-50 Fps és a játék tök ugyanúgy néz ki. Sztem egyszerűen csak bele van írva a kódba hogy a very high csak nvidiával menjen azt kész. 
Jah visszatérve a 8Gb+ ramra, nyomtam egy taskmanagert gém közben 145K memót eszik
, kb 3 sec amíg betölt egy mapot
[ Szerkesztve ]
I don't give a f**k if you like this song...
Föö. Nah erre majd émis kíváncsi leszek amint megjön a fizum és megtudom venni. Szép doboza van,már az megér egy nyálcsorgatást 
Доктор задницу .... пить!
Mármint a Metro 2033-ra 
C&C 4 az hanyadikán jön?? 
tegnap
nekem már a polcon figyel.
iPhone 4S

Roxbury
(senior tag)
Hali!
Nálam dettó simán megy dx 10-ben, high-on egy, a tiédnél gyengépp konfigon. Szóval parasztvakítás volt ez az egész, meg opták az nvidia fa**át az egésszel. Memóriát tényleg alig eszik, és hát tényleg 32 bites, az nemhogy a 8 giga, de még az én 6 giga ramomat se tudná kezelni, szóval vicc az a 8 Gb-s ajánlás. Egyébként a játéktól nem vagyok elájulva. Célzásnál például vicc, hogy tiszta konzolos érzés az egész. Abszolút nem olyan parás egyébként. A grafikáról meg annyit, hogy a Bad company 2-nek sokkal, de sokkal szebb a grafja, és az negyed ennyi technikát kér az ajánlottak szerint. Ennek tényleg ilyen stalkeres a grafja, mondjuk meglátszik, hogy abból a csapatból váltak ki.
Nem mondom, hogy csalódtam a játékban, mert nem vártam tőle semmit mondjuk, de aki nagyon várta, szerintem az nem lesz oda érte
A map betöltésen én is csodálkoztam, hogy mi miatt olyan gyors
, szinte realtime az egész, nem hiába
nehéz lehet betölteni a 8 giga ajánlottba azt a 150 mega adatot 
[ Szerkesztve ]