Metro 2033
Varos nagyon!
www.oaziscomputer.hu

Metro 2033
Varos nagyon!
www.oaziscomputer.hu

Nállam is a Metro 2033
.
Viszont szomorúan láttam hogy már fönt van neten, csak nem tudom hogy honnan szerezték. 
[ Szerkesztve ]
What the lump ?

Hiába van fönt ha nem lehet játszani vele. 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett PC: C2D E6600 @ 3,2Ghz, ABIT AB9 QuadGT, Gainward 4850 Golden Sample stb... http://href.hu/default.aspx

Nálam is a Merto 2033 a várós... 
Így igaz hiába van fennt ha nem lehet vele játszani...bár ez gondolom nem sokáig lessz így.. 
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

Tényleg , beleolvastam egy forumba, mindenki a crackért sipákol
remélem nem lesz nekik 
A C&C 4-et is megfogom nézni de az inkább a bátyám játéka lesz 
What the lump ?

C&C 4 is nagy név, szóval jöhet
Habár az előzetesek alapján, ez már nem C&C lesz sajnos...
[ Szerkesztve ]
nem úgy van az Sztálin elvtárs....
Dragon Age !!!!!!
gyerünk gyerünk várom már mint annak a rendje..... 
Verba volant, scripta manent.
(#8) Savaria_01

Metro 2033
Akkor most mi is van a gépigényével?
Eladó Elektromos cigaretta sok cuccal :) Érdeklődni nálam .

Metro-ra várok magam is. Számomra a C&C már rég kifulladt.
[ Szerkesztve ]
Telcsi eladó!
Jajj de jó itt a Metro 2033 nemsoká. 
Quake Live: MrCr0w

remelem szepen fog futni 
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

Gépigény szerint ATi kártyával el sem indul.
Azért az már durva lenne.
De remélem hogy 640*480-ban lesz 20FPS-em.
Eladó komplett PC: C2D E6600 @ 3,2Ghz, ABIT AB9 QuadGT, Gainward 4850 Golden Sample stb... http://href.hu/default.aspx
Végre elérkezett az Awakening debütálásának az időpontja is. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Holnap jön elvileg. Viszont nagyon brutkó gépigényre lehet számítani.

brutkó gépigényre---> kb. az lesz, hogy egy 8800gt-n és egy 2 magos proci, 1280x1024-en simán fogja vinni.
nagyonromlik

Én is erre számítok, de szerintem a fizixről le kellesz mondani egy 8800gt-vel.

God of war, de jó lehet, csak hát only ps3
[ Szerkesztve ]

a metro 2033 nem is egy játék, hanem egy nvidia kampány ._.
a stalker szintjét pl. biztos h nem fogja hozni
, de azért majd én is kiprobálom

---
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Metro 2033- Ki-Belépéskor a BKV ellenőrökkel vigyázni!!
[ Szerkesztve ]

Metro 2033 és C&C4

[ Szerkesztve ]
A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team
"Jön a C&C 4: Tiberian Twiligh, a Dragon Age: Awekening és a Metro 2033 is."
Nem Twilight lenne az?

Metro nekem nagyon bejön, be***ok sokszor... 

Metro-t várom
, bár gépigény miatt kíváncsi leszek a tesztekre, mégis a valóságban milyen cucc kell neki a normális futáshoz !! 
C&c 4 - meg várom róla a teszteket, nem fűzök hozzá túl nagy sikereket 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
A My Circus ra először azt hittem hogy Miley Cyrus.
Hű, jó hogy szólok abból be kéne szereznem egyet.
De a CNC re kiváncsi leszek.
Becsületesnek lenni annyit tesz: Egy adott helyzetben azt cselekedni, ami a többség szerint elfogadhatatlan.
Na kiváncsi leszek, mit tud a metro a gépemen. Bár még zavvin is drága, várunk egy kis árcsökkenést. Meg pár tesztet, hogy érdemes-e megvenni. Mert diavetítőm van itthon, nem kell mégegy 

jöhet ezen a héten bármi, egy vattacukorba fogadok, hogy a god of war 3 lesz az élen az eladási listákon.
Eladó NFL Pittsburgh Steelers baseball sapka http://href.hu/x/gpnb
Állom, én a C&C re fogadok. 
Becsületesnek lenni annyit tesz: Egy adott helyzetben azt cselekedni, ami a többség szerint elfogadhatatlan.

Mármint a hivatalosra gondoltam.[link],de legyen igazad,a 8800Gt-vel kapcsolatban.

C&C4 és a Metro.... 
World of Tanks - Forza 4

Metro2033-al egyvalami furcsa:
-hogy optimálisan egy Fermi kell hozzá,de nem is ez a furcsa az egészbe,hanem az hogy a játék és a kártyák is megvannak elvileg,mégsem döngeti a mellét az Nv,hogy milyen jól is fut a játék a kártyákon.Vajon alszanak az Nv főhadiszállásán. ![;]](/dl/s/v1.gif)

C&C4-re előrendelés leadva. Természetesen nem nekem kell. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
már jön a Dragon Age kieg? wuhúúú
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Majd akkor veri a mellét, ha már látjuk,hogy a többi gépen jácchatatlan 
Dragon Age kieget várom, C&C4-re csak kíváncsi vagyok, többi meg nem érdekel.
Eugene Kaspersky

de lesz,a gépigény meg remélem vicc.

Jó a Metro 2033, csak én úgy tudom, hogy PS3-on nem jelenik meg a game. Ennek ellenére az európai megjelenéseknél ott van a PS3 listában. Elírás történt? Vagy valóban megjelenik?
Gabesy

eh, meg a Supreme Commander 2-t se kezdtem el, es itt a CnC 4, valamint polcon a FF13, es jon a GoW3... valamint vizsgara kene tanulnom. ja igen, es maganelet + melo. wtb 48oras napot (+ejszaka!) kkthxbai... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982
Metro 2033 és GOW 3 
LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB
Hu jó nevek 
A japók azok úgy látom mások. 
Amúgy nem Command & Conquer 4: Tiberium Twilight?
(google javított ki)
[ Szerkesztve ]
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
DA: Awakenings mindenképpen érdekel, a többi meg szinte egyáltalán nem 
Talán a Metro-t megnézem majd Xboxra, ha tesztek alapján jól és érdekesre sikerült, a többi részemről (PC&Xbox felhozatal) saláta.
Sectumsempra - For Enemies

szintén metro2033
meg a c&c is jó lehet .

Én várom, hogy kijöjjön a MoM megint, jó lenne ha meglenne.. éééérted
!
"Nézd meg magad! Tudod jól, miért hívattál ide. Tudod jól, mire akarsz megkérni. Tudod jól, hogy meg kell tenni... de nem becsületes, s így a szavak a torkodon akadnak."
Bevallom nem, nem értem 
Mi az a MoM?

Szeretem az őszinte embereket
!
Bár a popularitási indexed csökkent nálam egy fél százalékpontnyit
! Hát várom, hogy kijöjjön a MoM! Akármikor! Ha valakinek van fehéren, szóljon
!
"Nézd meg magad! Tudod jól, miért hívattál ide. Tudod jól, mire akarsz megkérni. Tudod jól, hogy meg kell tenni... de nem becsületes, s így a szavak a torkodon akadnak."
Unalmas időszak lesz... 
Genius videocam trek webkamera, Pinnacle tv kártya ELADÓ!!
Ja, hogy Master of Magic 
Hö, hát ez tényleg ciki... bár mentségemre legyen szólva, '94-ben ezt csak haver gépén láttam, mivel nekem PC-m akkor még álmaimban sem volt